Rüyada Karı-Koca Görmek

Rüyada karı-koca görmek bolluk, bereket, esenlik ve refah anlamına gelir. Çok para kazanıp büyük bir servetin sahibi olacağınıza, uzun zamandır arzu ettiğiniz hedefe ulaşacağınıza işaret eder. Rüyada karı koca görmek hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Hastalığınıza Allah’ın izniyle şifa bulacağınızı, düştüğünüz bir anda elinizde tutacak kimseler olacağını ve hayatınızın sonuna kadar maddi zorluk çekmeyeceğinizi gösterir. Rüyada erkek karısı olduğunu kadın da kocası olduğunu görmüşse, çok istenilen bir şeyin gerçekleşeceği manasına gelir.

Rüyada karı-koca görmek tabiri, dini açıdan da çok hayırlı bir rüya olarak tabir edilmiştir. Eşlerin birbirlerinin haklarını gözeteceklerini, vatanına ve ailesine hayırlı bir evlat yetiştireceklerini gösterir. Kalbinizin iman aşkıyla dolacağına ve huzuru Allah’a sığınmakta ve ibadet etmekte bulacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kavga Eden Karı Koca Görmek

Rüyada kavga eden karı koca görmek, şansın yanınızda olacağına ve hiç umulmadık bir yerden müjdeli bir haber alacağınıza işaret eder. Sonunda istediğiniz aşk dolu birlikteliğe sahip olacağınızı, verdiğiniz sözleri tutacağını gösterir. 

Rüyada kavga eden karı koca görmek ne demek: Ünlü rüya tabircisi Nablusi’ye göre maddi anlamda zorluk çekmek olarak tabir edilmiştir. Elinizde para olmayacağından geçim sıkıntısı yaşayacağınıza ve bu durum yüzünden aile içinde tartışma çıkacağına delalet eder. 

Rüyada Namaz Kılan Karı Koca Görmek 

Rüyada namaz kılan karı koca görmek, Allah’ın varlığına ve birliğine inandığınızı, İslami değerlere sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu gösterir. Evliyseniz eşinizle İslami kaidelere uygun olarak yaşayacağınızı; bekârsanız iffetli ve helal süt emmiş bir eş bulacağınızı işaret eder. Bu rüya oldukça hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin doğru yolda olduğunu ve kul hakkına önem verdiğini ifade eder. 

bkz: Sevdiğini Başkasıyla Görmek

Rüyada Karısını Başka Biriyle Görmek 

Rüyada karısını başka biriyle görmek, eşinizin çok sağlam karakterli ve güvenilir biri olduğunu, eşiniz tarafından değer göreceğinizi gösterir. Maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşayacağınızı, paranızın değerleneceğini ve yoksulluk çekmeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Eşinin Öldüğünü Görmek 

Rüyada eşinin öldüğünü görmek, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğinizi hatta karı koca beraber ortaklı bir iş kuracağınızı gösterir. Sizi içten içe kıskanan insanlara başarınız ile ders vereceğinizi, hayallerine kısa zaman zarfı içinde kavuşacağınızı ve hayırlı bir bebek sahibi olacağınızı işaret eder. 

Rüyada Karısını Dövdüğünü Görmek 

Rüyada karısını dövdüğünü görmek, karınıza çok değer vereceğinizi ona maddi ve manevi anlamda destek olacağınızı gösterir. Ayrıca iş hayatınızda hiç düşünmediğiniz bir kâr elde edeceğinizi, önümüzdeki yıllara zengin ve sorunlarından kurtulmuş birisi olarak gireceğinizi ifade eder. 

Rüyada Karısını Kaybetmek Görmek 

Rüyada karısını kaybetmek görmek, mutlu ve huzurlu bir hayatın kapılarını aralayacağınızı, güler yüzlü söz dinleyen evlatlara sahip olacağınızı gösterir. Ailenizle birlikte sağlam bir yuvanın temelini atacağınıza, mutluluğun hanenizden eksik olmayacağına delalet eder. 

Rüyada Kocanın Öldüğünü Görmek

Rüyada kocanın öldüğünü görmek, birisinden sizi mutluluktan uçuracak çok değerli bir hediye alacağınıza, akrabalarınızla aranızı düzeltip daha fazla iç içe yaşayacağınıza delalet eder. Gerçek hayatta kocanızı kaybettiyseniz onu çok özlediğinizi, ölmüş eşinizin sizden dua beklediğini ifade eder.

Rüyada kocanın öldüğünü görmek, dini olarak iyi bir vaziyette olmak anlamını taşır. Dinen evlilikte üzerinize düşen sorumlulukları yerini getireceğinizi ve eşinizin rızasını kazanıp mutlu edeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Ölmüş Kocayı Hasta Görmek 

Rüyada ölmüş kocayı hasta görmek, sizi çok çalışacağınız tempolu günler beklediğine ve bazı sorumlulukları yerine getireceğinize delalet eder. Keyfinizi kaçırıp moralinizi bozan küçük çapta sorunlar yaşayacağınızı ancak bu sorunların fedakârlık göstererek üstesinden geleceğinizi gösterir.

Rüyada eş görmek, hayatınızda birçok değişiklik olacak anlamanına gelir. Eşinizin öldüğünü gördüyseniz, birçok hayal kırıklığı ve üzüntüyle karşılaşabilirsiniz.

Karı-Koca

“Rüyada Karı-Koca Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Eşim çocukları evde uyuyorlar diye evde bırakıp dışarı çıkıyor. Ben eve vardığımda 2 çocuğumda salya sümük ağlamak da.

  2. Rüyamda eşimle müzede geziyoruz. Tanıdık orta yaşta kadınla karşılaşıp masaya oturuyoruz. Ancak eşim başka masada erkek arkadaşlarıyla oturuyor. O tanıdık kadın eşimi soruyor. Ben de ilerde oturduğunu gösteriyorum. Sonra eşim benim arkadaşıma bir kadını soruyor. “O kadın benim hakkımda ne düşünüyor, bana karşı tavrı nedir?” diye soruyor. Ben de “O nereden bilecek? Hem o sorduğun kadınla ne alakan var? Siz küs değil misiniz, niye soruyorsun, o önemsiz kişiyi?” diyerek eşimle söz tartışması yaşıyorum. Ona kızıp iskelede bırakıp gidiyorum. Daha önce peşimde dolanan eşim, artık benim peşimden gelmiyor.

  3. Ben rüyamda karımı gördüm, karım da kendi babasında kalıyor. Yeni eliyiz 3 günlük ben ev bulana kadar. Fakat rüyada eşimi gördüm, boş bir binaya çıktık, gece üstü benimle yukarı çıktı. Tekrardan o binadan aşağı indim sonra hızlı bir şekilde koştu kaybettim. Karışık bir rüyaydı anlayamadım doğrusu. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir