Rüyada Torun Görmek

Rüyada torun görmek genel manada hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin sıkıntı ve dertlerinden kurtulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, hayatına bolluk ve bereketi çekeceğine, sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Aynı zamanda rüyada görülen torunun cinsiyeti de rüya tabirini etkilemektedir. Rüyada görülen kız torun, rüya sahibine gelecek hayırlı ve güzel bir habere ve bu haberlerle birlikte gelecek olan bolluk ve berekete işaret eder. Erkek torun görmek ise rüya sahibinin yalnızlığının son bulacağına ve sevdikleriyle bir araya gelip onlarla hasret gidereceğine delalettir.

Rüyanızda kendinizin veya akrabalarınızdan birinin torununu görüp sevdiğinizi görmeniz, aile içinde sevildiğinize ve onlara karşı gösterdiğiniz düşkünlük ve sevgiye karşı onlardan da mukabele gördüğünüze işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada torun görmek, mülk ve müjdeye işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yaşlı 

Rüyada Torununu Kaybetmek

Rüyada torununu kaybettiğini görmek, rüya sahibinin bir takım şanssızlıklara uğrayacağına, bu şanssızlıklarla çok fazla oyalanıp kendine dert edeceğine işarettir. En sonunda ise onları sevdiklerinin desteği ile birlikte aşıp rahata ereceğine, karşısına çıkacak düşmanları yeneceğine ve dost görünen fakat onun kötülüğünü düşünen insanları fark edip hayatından çıkaracığına işaret eder. (Bkz. Çocuğu Kaybetmek)

Rüyada Torununu Emzirmek

Rüyada torununu emzirmek görmek, rüya sahibinin yaşadığı tüm sıkıntı ve dertlerden kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında terfi alıp yüksek mertebelere erişeceğine yorulur. Çevresinden göreceği ilgi ve destek ile en kötü durumlardan bile kurtulacağına, kötü olduğunu düşündüğü bir sağlık durumu var ise görünenin aksine çok sağlıklı olduğuna işaret eder.

Rüyada torun emzirdiğini görmek, aynı zamanda rüya sahibinin temiz kalpli, yardımsever ve iyi niyetli bir insan olduğuna işarettir.

Rüyada Torun Sevmek

Rüyada torun sevmek, rüya sahibinin çevresi tarafından çok sevilen ve sayılan birisi olduğuna, hayatı boyunca karşılaşacağı zorlukları sevdiklerinin desteği ile birlikte kolaylıkla aşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin zorda olanlara yardım edip hayır işlerinde bulunacağına, hayır duaları toplayacağına delalet eder.

Rüyada Torununun Yürüdüğünü Görmek

Rüyada torununun yürüdüğünü görmek, rüya sahibinin çevresini ve kendisini çok şaşırtacak olaylara tanık olacağına, onu çok mutlu edecek haberler alacağına mana gelir. Bu rüya iş hayatına yorumlanacak olursa kariyerinde terfi alıp yüksek mertebelere ulaşacağına, eline yüksek miktarda para geçeceğine ve bolluk bereketi hayatına çekeceğine işaret eder. (Bkz. Bebeğin Yürüdüğünü Görmek)

Rüyada Torununu Hasta Görmek

Rüyada torununun hasta olduğunu görmek, rüya sahibinin kalan hayatının mutlu ve huzurlu geçeceğine, karşılaşacağı zorlukları isyan etmeden, sağlıklı bir şekilde düşünerek, kolaylıkla atlatabileceğine yorulur. Kariyerinde yükselip yüksek kazançlar elde edeceğine de delalet eder. (Bkz. Salgın Hastalık)

Rüyada Torununu Ağlarken Görmek

Rüyada torununu ağlarken görmek, rüya sahibinin bu zamana kadar yaşadığı stres ve sıkıntılarından kısa bir süre içerisinde uzaklaşıp kurtulacağına delalettir. Bilinçli bir şekilde hayatında giden aksilikleri farkedip hayatına yeni bir yön vereceğine, çevresindeki yakınları ile bağlarını sıkılaştırıp kaynaşacağına da mana gelir. (Bkz. Başkasının Ağladığını Görmek)

Rüyada Torununu Öpmek

Rüyada torununu öpmek, rüya sahibinin ihtiyaç sahiplerine kendi imkanınca yardımda bulunacağına, onlara yaptığı yardımlar sonucunda hayır duaları toplayacağına delalet eder. Kimi tabircilere göre eline hiç beklemediği bir yerden yüklü bir miktar para geçeceğine ve hayatı boyunca hiç görmediği kadar bolluk ve bereketi hayatına çekeceğine işaret eder. (Bkz. Bebek Öpmek)

Rüyada Torununu Ölmüş Görmek

Rüyada torununu ölmüş görmek, rüya sahibinin eğer bir çocuğu var ise onun hayırlı bir evlat olacağına, yoksa gelecekteki çocuğunun çok hayırlı ve iyi bir insan olacağına işarettir. İş hayatı tabirinde ise sahip olduğu işi severek yaptığına ve sıkı çalışmasıyla maddi ve manevi güce ulaşacağına delalet eder. Aynı zamanda hayatında hayırlı değişikliklerin olacağına ve bu hayatındaki değişimlerle birlikte daha mutlu ve huzurlu bir yaşama sahip olacağına işaret eder. (Bkz. Ölmüş Bebek)

Rüyada Torununu Emzirmek Diyanet

Rüyada torununu emzirmek, rüya sahibinin sevinçli ve güzel haberler alacağına, onu çok mutlu edecek olaylar yaşacağına işaret eder. Ayrıca uzun zamandır hayalini kurduğu isteklerinin olmak üzerine olduğuna, yakın bir zamanda bu hayallerinin gerçekleşeceğine dair işaretlerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada Torununu Dövmek

Rüyada torununu dövmek, rüya sahibinin yaşadığı dert ve sıkıntılara çözümler bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kariyerinde terfi alarak yüksek mertebelere ulaşacağına delalet eder. Kazancının artıp bolluk bereketi hayatına alacağına ve dargın olduğu bir yakını ile kısa zaman içerisinde barışacağına da yorulur.

Torun

“Rüyada Torun Görmek” üzerine 14 yorum

  1. Mutfakta torunun yemek artıklarını karıncalar basmış. Her taraf karınca olmuş. Çeşmeyi açıp gitmeleri için uğraşıyorum ama gitmiyorlar.

  2. Rüyamda torunlarımın saçları saç makinesiyle çok kısa kesiliyor. Çok huzursuz oldum. Bir anlam veremedim.

  3. Annem benim ortanca kızımın (5 yaşında) kaybolduğunu görmüş… Anlamı nedir acaba? Teşekkürler.

  4. Rüyamda kız torunum ameliyat olmuş ve ben onunla kavga ediyorum. Rüya hastanede geçiyor. Doktorlarda kavgamıza şahit ve hakem oluyorlar. Sonuçta doktor benim haklı olduğumu söylüyor. Torunumun annesinin de elinde bir torba dolusu Euro var ve kızım da benimle kavga ediyor.

  5. Rüyamda 2 yaşındaki kız torunum bana yetişkin bir insanın gücü ile hasret ve sevgi ile sarılıyordu.

  6. Ananem kardeşimi rüyasında görmüş. Kardeşim 20 sene evvel vefat etti 3 yaşındaydı. Ananem ben senin torunun değil miyim demiş. Ne olabilir. Dua istemiştir diye düşündük ama Ananem geceleri yatarken hep ölmüşlerimize dua eder…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir