Rüyada Taşlar Görmek

Rüyada büyük taşlar görmek, önemli ve mevki sahibi kimselerdir. Küçük taşlar ise haber ve sözdür.

Rüyada taşlar görmek, hayır getirecek bir rüya olarak tabir edilir. Hayatınızda daha önceden hiç deneyimlemediğiniz şeyleri öğreneceğinizi ve görmediğiniz yerleri göreceğinizi işaret eder. Ayrıca hiç yaşamadığınız duyguları yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada Taş Atmak

Rüyada taş atmak, kötü arkadaşlıklar nedeniyle bazı can sıkıcı olaylar yaşayacağınıza alamet eder. Sizin yumuşak yüzünüzden faydalanmak isteyen insanlara izin vereceğinizi ve sonucunda zararlı çıkacağınızı işaret eder. 

Rüyada Taş Toplamak 

Rüyada taş toplamak iki şekilde yorumlanmıştır. Birincisi kanaat eden bir Müslüman olacağınıza delalet eder. Bunun için malınızın bereketleneceğini gösterir. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise hiddet ve öfke olarak tabir edilir. Sabrınızı taşıran bir kimseye dayanamayıp çok öfkeleneceğinize delalet eder. 

Rüyada Çakıl Taşı Görmek 

Rüyada çakıl taşı görmek; genellikle çile çekmek, sıkıntı ve eziyet görmek olarak yorumlanır. Kazandığınız her lokma için önce çok cefa çekeceğinizi ardından sefasını süreceğinizi işaret eder. Önünüze sürekli bir engel çıkacağını ve kolay kolay bireylere sahip olamayacağını ifade eder. 

Rüyada Renkli Taşlar Görmek 

Rüyada renkli taşlar görmek, yeni bir aşka yelken açacağınıza delalet eder. Kalbinizin yeniden heyecanla atmasını sağlayan biriyle tanışacağını ifade eder. Bu kişiyle çok mutlu olacağınızı işaret eder. Her gününüzü maceralı ve dolu dolu yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada Renkli Taş Toplamak Diyanet 

Rüyada renkli taş toplamak Diyanet tabiri, güzel ameller işlemek ve ahiretteki yerini hazırlamak anlamını taşır. İyi ve güzel işler yaparak en güzel şekilde mükâfatlandırılacağınızı işaret eder. Haksızlığa uğramışların hakkını gözeterek, din kardeşlerine yardım ederek sevap işleyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Taş Yağdığını Görmek 

Rüyada taş yağdığını görmek, uğursuzluk ve hastalık olarak tabir edilir. Kısa süreli ve geçici olsa da hafif bir hastalık geçireceğinizi ancak sağlığınıza kavuşacağınızı işaret eder. Elinizi attığınızın her işte şanssızlığın peşinizi bırakmayacağına delalet eder. Bu rüya İslami açıdan sürekli günah işlemekten dolayı cezalandırılmak anlamına gelir. 

Rüyada Taş Kırmak 

Rüyada taş kırmak, birinden ayrılacağınıza delalet eder. Nişanlınızla birlikte ayrılık kararı alacağınıza alamet eder. Sevgiliniz varsa ilişkinizi yürütemeyeceğinizi gösterir. Bu rüya genellikle yolları ayırmak, bir kişiyle bir daha görüşmemek olarak tabir edilmiştir. 

Rüyada Taş Taşımak

Rüyada taş taşımak, ferahlığa ve esenliğe ulaşmak şeklinde tabir edilir. Sabır ve sebat ederek çekilen zahmetlerin sona ereceğine delalet eder. Bundan sonraki hayatınızda huzurlu ve mutlu olacağınızı işaret eder. Her zaman hayırlı yollara gireceğinizi ve fırsatları lehinize çevireceğinizi ifade eder. 

Rüyada Taş Ev Görmek 

Rüyada taş ev görmek, ayakları yere sağlam basan, aile kurumuna saygı gösteren ve ahlaki değerlere önem veren bir kişiyle izdivaç yapmak olarak tabir edilir. Ayrıca bu rüyanın diğer bir anlamı ise maddi açıdan arkası sağlam olan biriyle ortaklı bir iş yapacağınızı ifade eder. 

Rüyada Taş Atmak Diyanet

Rüyada taş atmak Diyanet tabiri, birine hakkı olmadığı halde iftira atılması anlamına gelir. Herhangi bir suçunuz olmadan size tanımadığınız birkaç kimsenin iftira atacağına delalet eder. Bu kişileri bertaraf edip kendinizi aklamaya çalışacağınızı gösterir. 

Rüyada Taş Duvar Görmek 

Rüyada taş duvar görmek, iyi bir aileye sahip olacağınıza delalet eder. Becerikli bir eş seçeceğinizi ve bilgili, kültürlü, emeli salih evlatlar yetiştireceğinizi işaret eder. Aynı zamanda huzurunuzu temin etmek için elinizden gelen her şeyi yapacağınızı gösterir. 

Rüyada Taş Atıldığını Görmek

Rüyada taş atıldığını görmek, sizin kötülüğünüz için uğraşan kötü niyetli insanların olacağına işaret eder. Mutsuz olmanızı isteyen ve sizi ortada bırakacak insanlara güveneceğinizi ifade eder. Bu insanların başınıza binbir musibet getireceğini rivayet eder. 

Rüyada 5 Taş Yüzük Görmek 

Rüyada 5 taş yüzük görmek, her zaman evlilik olarak yorumlanmıştır. Yeni bir kısmet ve yeni bir eş adayı anlamına gelir. Sevgilinizden yakın zamanda evlilik teklifi alacağınızı ve hayatınızı birleştirmeye karar vereceğinizi gösterir. 

Rüyada Taş Duvarı Örmek 

Rüyada taş duvarı örmek, hayatınıza ciddi derecede müdahale eden kişilerden kurulacağınızı işaret eder. Sizin ne yapacağınız ya da nasıl yaşayacağınız ile ilgili fikir beyan eden kimselerden kurtulacağınızı ifade eder. (Duvar örmekle ilgili bakınız: Kale Duvarı)

Rüyada Taş Kömürü Görmek 

Rüyada taş kömürü görmek, esasında nasıl görüldüğüne bağlı olarak tabir edilmiştir. Karlı bir havada taş kömürü görmek, kazanç elde etmek anlamını taşır. Ancak taş kömürü yakmak, başkasının malına zarar vermek şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Cama Taş Atılması 

Rüyada cama taş atılması, birini içten içe çok özlediğinizi işaret eder. Uzun süredir görüşemediğiniz bir akrabanızla kalabalık bir ortamda görüşeceğinizi ifade eder. Bu kişiyle saatlerce sohbet ederek hasret gidereceğinizi gösterir. 

Rüyada Taş Merdiven Görmek 

Rüyada taş merdiven görmek, hayallerinize ulaşmada biraz beklemeniz gerekeceğine alamet eder. Hedeflediğiniz şeyleri hayata geçirmek için biraz daha sabrederek çabalayacağınızı ama mutlu sona varacağınızı işaret eder. 

Rüyada Okey Taşları Görmek 

Rüyada okey taşları görmek, sorumluluklarının bilincinde olmayan evlada ya da bir aile üyesine işaret eder. Hayatın ciddiyetini kavrayamamış bu kişiyi doğru yola yöneltmek için bir konuşma yapacağınızı işaret eder. (Oyunlarla ilgili bakınız: Tavla)

 

Taşlar

“Rüyada Taşlar Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir