Rüyada Kömür Görmek

Rüyada ağaç kömürü görmek, hürmetli bir kimseye; maden kömürü rızık ve mala işarettir. Kendisiyle ateş tutuşturulan her şey günah işlemeye; yanıp kül olmuş kömür hükmü geçmiş söze, kaçırılmış fırsata işarettir.

Bkz: Taş Kömürü

Rüyada kış mevsiminde görülen kömür mala delalettir. Kömür bazen zorluk ve sıkıntıya delalet eder. Rüyasında kömür ve ocak gören kişinin para ve mal kazanacağına yorumlanır.

Rüyada ağaç kömürü görmeyi tabirciler üç şekilde yorumlarlar: Saygıdeğer bir insan, bir hükümet memuru, haramdan kazanılan para.

Kömür

“Rüyada Kömür Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda deniz kenarında bir evde oturuyoruz, yan tarafı da kocaman bir tepe. Denizden kocaman kocaman dalgaların geldiğini görüyorum ama dalgalar eve ulaşamıyor ama baya bir korkuyoruz sonrasında o dalgaların o tepeyi yıktığını ve o tepeden de büyük bir kömür madeni çıktığını görüyorum. Yıkılan tepe tamamen bir kömüre dönüşüyor ve tabi ki seviniyoruz… Hayırdır inşallah. Neye yorumlarsınız?

  2. Rüyamda çok zengin bir ailenin evine gidiyorum. Evin önünde de yüzme havuzu var. Havuzun dışında kenar kısmında da su var, kanal gibi. Ben havuzun dışından suda yüzüyorum. Su serin. Başta biraz korkuyorum sonra suyun beni kaldırdığını hissedince rahatlıyorum. Sonra evin temizlikçisini görüyorum. Kadını tanıyorum(eski komşumuz) ama kadının yalan söyleyerek işe girdiğini anlıyorum. Ve ev sahibine kadının yalan söylediğini, bundan dolayı sorumluluk almak istemediğimi söylüyorum. Temizlikçi de doğruyu söyleyip onu ele verdiğim için bana kızıyor. Sonrasında evin deposu gibi bir yerdeyim. Orada kalabalık birkaç kişi var. Depo çukur bir yerde. Evin sahibi kadın üstümüze maden kömürü atıyor. Kömür birden kül olup havada savruluyor. Külleri üstüme, saçıma geliyor. Evin sahibi çok zengin. Ev çok büyük ferah ama kadını tanımıyorum. Kadın bize çok yakın, iyi davranıyor. Güvenerek evi bize bırakıyor. Kendisi gezmeye gidiyor. Kızı ile arkadaşmışız o yüzden evlerine gidiyoruz.

  3. Rüyamda biri kaçırıyordu, beni. Onun elinden kurtuluyordum. Kömür çuvallarının olduğu yere gidiyordum. Beni buluyordu ve elindeki küçük bıçakla bana saldırıyordu. Ama ben kurtuluyordum.

  4. Rüyamda Eyüp aleyhi selam oğluma kömür atıyordu. (Lütfen acil cevaplar mısınız!!!!)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir