Rüyada Torba Görmek

Rüyada torba görmek, rüya sahibinin yakınında bulunan tutumlu, ne harcadığına dikkat edip özen gösteren, planlı, gereksiz harcamalarda bulunmayan birine işaret eder. Rüya sahibinin ayağını yorganına göre uzatan biri olduğuna ve tutumlu oluşu nedeniyle karşılaşabileceği birçok engeli bu özelliği ile kolaylıkla atlatabileceğine veya yakın çevresindeki bu özellikleri taşıyan bir yakını sayesinde kendinin de tutumlu olmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada torba görmek, tasarrufla yorumlanır. Torbaya bir şeyler doldurmak, bankaya para yatırmaya işarettir. Torbadaki şeyleri bir yere boşalttığını gören, gereksiz para harcar. Torbanın ağzını büzdüğünü görmek hasislikle tabir olunur.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada torba görmek; ihanete, yolculuğa, hanıma veya hizmetçiye işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kılıç Torbası

Rüyada Beyaz Torba Görmek

Rüyada beyaz torba görmek, rüya sahibinin yaşadığı bir sıkıntı, dert var ise bu sıkıntılarından kısa bir zaman sonra kurtulup rahatlayacağına, iş hayatında terfi alıp yükseleceğine, borçları var ise bu borçları kısa bir zaman içerisinde kapatacağına işarettir. Yaşadığı talihsizliklerinden ve dertlerinden kurtulup ferahlayacağı, hiç beklemediği kişilerden ve yerlerden yardım, destek göreceği şeklinde de yorumlanır. 

Rüyada Bir Torba Altın Görmek

Rüyada bir torba altın görmek, genellikle maddiyatla ilgili bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibine hiç beklemediği bir anda ve hiç beklemediği bir kişi tarafından yüksek bir kazanç geleceğine mana gelir.  Rüya sahibinin, elini attığı her işin bol bereketli ve kazançlı olacağına, iş hayatında da terfi alıp yüksek mertebelere ulaşıp kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada Çöp Torbası Görmek

Rüyada çöp torbası görmek, rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin hiç eksilmeyeceğine, elini attığı her işin çok hayırlı ve bereketli olacağına, maddi gücünün hayatı boyunca çok güçlü olacağına, işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin yaşanacak bir takım olaylar sonucunda içine kapanıp dış dünyadan uzaklaşmak isteyeceğine, yalnızlık arayışına girip kendini dinlemek ve kafasını toparlamak isteyeceğine delalet eder. (Bkz. Çöp, Çöpçü)

Rüyada Torba Kömür Görmek

Rüyada torba kömür görmek, rüya sahibinin yaptığı hayır işi ve yardımların yerini bulduğuna ve yardım ettiği kişilere çok faydası dokunduğuna, bolca hayır duası kazandığına, hayalini kurduğu isteklerinin gerçekleşeceğine, ettiği duaların kabul olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada Bez Torba Görmek

Rüyada bez torba görmek, rüya sahibinin yaptığı bir takım işler sonucu kendi kendisini sıkıntıya sokacağına, maddi manevi zarara uğrayacağına fakat bu zararlardan aldığı ders ile beraber yine kendini bu durumdan kurtarıp işlerinin düzene gireceğine yorulur. Ruhen ve fiziksel olarak daha olgun bir seviyeye ulaşacağına işaret eder.

Rüyada Bir Torba Ceviz Görmek

Rüyada bir torba ceviz görmek tabiri, görülen cevizin çeşidine göre değişmektedir. Yaş ceviz görmek; rüya sahibinin helal mala sahip olacağına, kabuklu ceviz görmek; iyi karakterli, iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına ve yardımlarını, desteklerini göreceğine, iri ceviz görmek; iş hayatında yüksek mertebelere ulaşmaya işaret eder. Torbada ceviz görmek genel manada rüya sahibinin helal mala ulaşacağına yorulur.

Rüyada Torba Taşımak

Rüyada torba taşımak, rüya sahibinin mutlu ve huzurlu bir hayatı olacağına, çevresinde onu seven ve hep destek olan bir ailesinin ve arkadaşlarının olacağına, ve hayırlı bir yolculuğa çıkacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada torba taşımak, rüya sahibinin geleceğe yatırım yapıp planlı bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada Torba Dolusu Para Görmek

Rüyada torba dolusu para görmek, maddi yatırım olarak yorumlanır. Rüya sahibinin ticarete atılacağına, yeni ve hayırlı yatırımlarda bulunacağına, yüksek kazançlar elde edeceğine ve bu yapacağı yatırımlar sayesinde hayatının rahata ereceğine işarettir. Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine de büyük yardımlarda bulunup hayır duaları toplayacağına delalet eder.

Rüyada Torbada Yılan Görmek

Rüyada torbada yılan görmek, rüya sahibinin hayata karşı bakış açısının tamamen değişeceğine, arzularının, hayallerinin peşinden ne olursa olsun koşmak isteyeceğine, kendi adına çok hayırlı ve radikal kararlar alıp maddi ve manevi yönden olgunlaşacağına delalet eder. Rüya sahibi eğer uzun zamandır belirli bir hastalıktan muzdarip ise torbada yılan görmek rüyası, bu hastalığından kısa bir süre içerisinde kurtulacağının işaretidir.

Rüyada Poşet Görmek

Rüyada poşet görmek, rüya sahibinin yaşadığı tüm sıkıntı ve dertlerden kurtulacağına, rahata kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorumlanır. Alacağı güzel haberlerle birlikte hayatının daha güzel bir aşamasına ulaşacağına, uzun zamandır özlemini duyduğu bir yakını ile hasret gidermesine işaret eder.

Rüyada Çuval Görmek

Rüyada çuval görmek, rüya sahibinin hayatında hiç beklemediği, ani gelişmelerin yaşanacağına, hiç beklemediği bir yerden büyük bir kazanç sağlayacağına, uzun zamandır görüşmediği bir yakını ile görüşüp hasret gidereceğine, hiç beklemediği bir zamanda işinde terfi alıp yükseleceğine, hayatının başka bir evresine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada Şeffaf Poşet Görmek

Rüyada şeffaf poşet görmek, rüya sahibinin dışarıdan göründüğü gibi bir kimse olduğuna -özü sözü bir birisi- işarettir. Rüyayı gören kişinin elini attığı her işten hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa bir zaman içerisinde sıkıntı ve dertlerinden kurtulup rahata ereceğine mana gelir.

Torba

“Rüyada Torba Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba, eşim rüyasında bir çöp torbasını kaldırınca altından küçük küçük kurtçuklar çıkmış ve kurtçuklarla beraber torbayı çöpe atmış. Bu rüya ne anlama gelir acaba? Teşekkür.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir