Rüyada Tamir /Tamirci Görmek

Rüyada bir şeyi yahut yeri onarmak, maddi ve manevi dağınıklığın gitmesine ve borcu ödemeye işarettir.

Rüyada tamirci görmek, hayırsever ve iyilik ehli bir kimseye delalet eder.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Ayakkabı Tamircisi, Tamir 

Rüyada tamirci görmek, adından anlaşılacağı üzere hayatınızdaki bozuk olan her türlü şeyi tamir edeceğinizi işaret eder. Evliyseniz, eşinizle birlikte üstesinden gelemediğiniz sorunları konuşup halledeceğini ifade eder. Ayrıca iş yerinizde zarara uğrattığınız bazı şeyleri düzeltmek için birinden yardım isteyeceğinizi rivayet eder. Bu rüya başkalarının bozulan ilişkilerini de tamir etmek şeklinde yorumlanmıştır. İki yakın dostunuzu birbirleriyle barıştıracağınızı temsil eder. 

Rüyada Araba Tamircisi Görmek 

Rüyada araba tamircisi görmek, bazı konularda karar verme aşamasında aileden birinin fikrine ihtiyaç duyacağınızı işaret eder. Okul için gideceğiniz bölümü seçmede uzman birinden fikir alacağınızı işaret eder. Eğer yeni bir iş kuracaksanız sektörde tecrübeli birinin tavsiyelerine kulak vereceğinizi ifade eder.

Rüyada araba tamircisi görmek ne demek, kendinizi geliştirmek için bazı atılımlar yapacağınızı ifade eder. Kariyerinizde daha üst noktalara ulaşmak için eğitimlere katılacağını; ayrıca mesleğinizle alakalı değişen trendlere ayak uyduracağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tamirci Ustası Görmek 

Rüyada tamirci ustası görmek, gelecek için yatırım yapmak olarak tabir edilir. Paranızı ve elinizdeki kıymetli eşyaları değerlendirmek için paranızın çoğalacağı hisselere yatırım yapacağınıza delalet eder. Burada çoğalan paranızı gelecekte rahat etmek için farklı şekillerde değerlendireceğinizi gösterir. 

Rüyada tamirci görmek İhya tabiri, maddi ya da manevi ne tür sorununuz olursa olsun kısa zamanda hepsini çözüme kavuşacağına delalet eder. Borcunuz varsa hemen ödeyeceğinizi ve rahat bir nefes alacağınızı işaret eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise geçmişte işlediğiniz günahlar için tövbe etmek olarak yorumlanır. Allah’a bağışlanmak için af dileyeceğinizi ve her gün dua edeceğini gösterir. 

Rüyada Bisiklet Tamircisi Görmek 

Rüyada bisiklet tamircisi görmek, karşınıza bir engeli bir yakınınızın desteği ile atlatacağınızı işaret eder. Sizin önünüzü görmeyi engelleyen bir şeyde çok yakın birinin gözünüzü açacağını ifade eder. Bu sayede ne yapmanız gerektiğini bulup, hedefe kısa sürede ulaşacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Televizyon Tamircisi Görmek 

Rüyada televizyon tamircisi görmek, sahte mutluluklar peşinden koşup gerçekleri görmekte zorlanacağınızı işaret eder. Sizi anlık mutlu eden kötü alışkanlıklara kapılacağınızı ifade eder. Ancak bu zararlı alışkanlıkların hayatınızı her anlamda kötüleştireceğini fark etmekte zorlanacağınızı gösterir. 

Rüyada televizyon tamircisi görmek ne demek, bazı yorumculara göre hayatınızda yapacağınız bazı değişiklere işaret eder. Daha rahat edeceğiniz bir semte ve eve taşınacağınızı ifade eder. Bununla birlikte sevdiğiniz ve kendinizi mutlu edeceğiniz işi yapmaya başlayacağınızı temsil eder. 

Rüyada Lastik Tamircisi Görmek 

Rüyada lastik tamircisi görmek, çok uzun bir iş seyahatine çıkıp bol kazanç sağlamış olarak geri döneceğinizi ifade eder. Şirketinize ait bir görev için başka bir yere gideceğini işaret eder. Bu yerden memnun ve cebi paralı bir şekilde ayrılacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Elektrik Tamircisi Görmek 

Rüyada elektrik tamircisi görmek, bir bozuk bir düzgün hayatınızı en sonunda düzene sokacağını işaret eder. Ailenizle daha çok vakit geçirerek daha sıcak bir aile ortamına sahip olacağınızı ifade eder. Ayrıca çalışma saatleri belli olmayan işinizden ayrılıp daha düzenli bir işte çalışacağınızı temsil eder. Bir türlü istediğiniz gibi yürümeyen ilişkinizi gözden geçireceğinize delalet eder. Sevdiğiniz kişiyle sorunlarını çözüp ilişkinizi hale yola koyacağınızı gösterir. 

Rüyada Saat Tamircisi Görmek 

Rüyada saat tamircisi görmek, hayatınızın geri kalan zamanını doğru kullanacağınıza alamet eder. Bundan böyle sağlığınıza gereğinden fazla dikkat edeceğinizi işaret eder. Ruhsal açıdan kendinizi kötü hissetmenizi sağlayan her türlü kişiden ve nesneden uzak duracağınızı ifade eder. Artık önce kendi yaşantınızı düşünüp başkalarının hayatını daha az önemseyeceğinizi rivayet eder.

Tamirci

“Rüyada Tamir /Tamirci Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyada arabamın ön kapak kısmının çalındığını gördüm ve çok üzülüyordum. Hırsızı tespit ettim ama tanımıyordum. Bu rüyayı 15 gün arayla gördüm lütfen yorum.

  2. Rüyamda bırakmış olduğum mesleğimi bütün gece yapıyorum, sabaha kadar çalışıyorum. Saygılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir