Rüyada Piyango Görmek

Rüyada piyango kazanmak, sevince; kaybetmek ise üzüntüye işarettir. Her çeşit müşterek bahis, boş kuruntulara ve üzüntüye delalet eder.

Rüyada piyangodan kazandığını görmek, hiç beklenmedik çok hayırlı bir servete; eğer kazanılmazsa, başka bir suretle imkan bulunacağına işarettir.

Rüyada piyango bileti almak, elindeki parayı kısa bir zamanda tüketip sarf etmesine işarettir.

Ayrıca bakınız:  Amorti, Para Bulmak, Zengin Olmak, Talih Oyunları

Rüyada piyango görmek, karşınıza güzel ve sizi şaşırtacak olaylar çıkacağına delalet eder. Birinden duyduğunuz bir haber nedeniyle çok şaşıracağınızı ifade eder. Şaşkınlıkla birlikte heyecanlanıp haber ile ilgisi olan kişiyi arayıp tebrik edeceğinizi işaret eder. Bazı yorumculara göre rüyada piyango görülmesi, gerçek hayatta da başınıza talih kuşu konacağını gösterir. 

Rüyada Piyango Çıkması 

Rüyada piyango çıkması, emek vermeden elinize para geçeceğine alamet eder. Uzak bir akrabanızdan miras kalacağını işaret eder. Çalışmadan toplu para elde edeceğinizi ifade eder. Bu parayı tanıdık ve eş dost için harcayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Milli Piyango Görmek 

Rüyada milli piyango görmek, kişiye hayır getirecek bir rüya olarak tabir edilir. Gerçekleşmesi ihtimali olan hayallerinizi sonunda gerçekleştireceğinizi ifade eder. Geçmişinizde yaşadığınız olumsuzlukları bir sınav olarak görüp, hayata daha pozitif bakmaya başlayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Milli Piyango Çıkması 

Rüyada milli piyango çıkması, fiziksel açıdan sağlığınıza gereken özeni göstereceğinizi işaret eder. Doktor kontrollerini aksatmayacağınızı ve spora başlayacağınızı ifade eder. Ayrıca ruh sağlığınızı bozan kötü niyetli insanlardan da uzak duracağınızı gösterir. 

Rüyada Milli Piyango Bileti Görmek 

Rüyada milli piyango bileti görmek, kısmetinizin ve şansınızın açılacağına delalet eder. Karşınıza çok önemli fırsatların çıkacağını ve bu fırsatları çok iyi değerlendireceğinizi işaret eder. Bununla birlikte hanenizden bolluk ve bereketin eksik olmayacağını ifade eder. 

Rüyada Piyango Kazanmak 

Rüyada piyango kazanmak, akıllıca düşünüp verdiğiniz kararlar sayesinde zengin olacağınızı ifade eder. Adımlarınızı planlı ve programlı bir şekilde atacağınızı işaret eder. En sonunda kararlı tutumunuzun ve zekânızın faydasını misliyle göreceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Piyango Bileti Görmek 

Rüyada piyango bileti görmek, işinizde sorun yaşıyorken yeni bir iş teklifiyle rahatlayacağınızı işaret eder. İş yerinizde sırtınıza binen tonlarca yük yüzünden ruhen ve bedenen yorulacağınızı ifade eder. Ancak son anda gelen kazancı yüksek bir iş teklifi sayesinde yüzünüzün güleceğini gösterir. 

Rüyada Milli Piyango Kazanmak 

Rüyada milli piyango kazanmak, işinizde terfi alacağınızı işaret eder. Mertebenizin yükselmesiyle birlikte daha çok para kazanmaya başlayacağınızı ifade eder. Durumunuz düzeleceği için daha lüks ve nezih bir semte taşınacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Milli Piyango Kazandığını Görmek 

Rüyada milli piyango kazandığını görmek, çok önemli bir projede lider olarak çalıştığınızı ifade eder. İnsanlığın yararına olan bir işin başında bulunacağına tabir edilir. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise başkaları tarafından beğenilip takdir toplamak anlamını taşır. 

Rüyada Milli Piyango İkramiyesi Kazanmak 

Rüyada milli piyango ikramiyesi almak, şansınızın dönmesi nedeniyle daha önceden hiç tahmin bile edemediğiniz bir hayat yaşayacağınızı gösterir. Ömrünüzün sonuna kadar konforlu ve rahat bir şekilde yaşayacağınızı işaret eder. 

Rüyada Milli Piyango Bileti Almak 

Rüyada milli piyango bileti almak, yeni bir iş ortağınız olacağı anlamına gelir. Çok güvendiğiniz samimi bir dostunuzla ortaklık kuracağınızı işaret eder. En başta istediğiniz dereceye yükselemeseniz bile daha sonra hedefinizi tutturacağınızı gösterir. 

Rüyada Piyango Bileti Almak 

Rüyada piyango bileti almak, eski yaşadıklarınızı maziye gömeceğini işaret eder. Geçmişte yaşadıklarınızı göz ardı edip yeni başlangıçlar yapacağınıza delalet eder. Gelecek hakkında pozitif düşünüp her şeye yeni baştan başlayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Piyango Çıktığını Görmek 

Rüyada piyango çıktığını görmek, önünüze çıkan fırsatları kaçıracağınızı ifade eder. Size sunulan kârlı işler konusunda cesaretli davranamayacağınızı gösterir. Bu yüzden de az ile yetinmek zorunda kalacağınızı işaret eder. 

Rüyada Piyango Tutturmak 

Rüyada piyango tutturmak, acele etmeden sabırla hareket edeceğinizi işaret eder. Yavaş yavaş birikim yapacağınızı ifade eder. Birikimlerinizi size gelecekte kazanç getirecek işlerde kullanacağınızı gösterir. Bu sayede para sıkıntısı çekmeyeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Milli Piyangodan Para Çıkması 

Rüyada milli piyangodan para çıkması, size uzun zamandır borcunu ödemeyen birinin bir anda bütün borçlarını kapatacağına delalet eder. Sizden borç alan bir yakınınızın eline toplu para geçmesi nedeniyle borçlarını sileceğini ifade eder.

Piyango

“Rüyada Piyango Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda sayısal loto oynamışım. Önce 4 tanesinin tuttuğunu sanıyorum sonucuna tekrar baktığımda 6 tanesinin de tuttuğunu görüyorum. Çok seviniyorum. Bayiye götürüyorum o da kaşeleyip imzalıyor. Tutarı soruyorum “İkramiye ne kadar?” “1-1,5 trilyon. 2 kişiye falan çıkarsa 800 milyar falan düşer” diyor bana. Rüyamı nasıl yorumlamak gerekir? Teşekkürler.

  2. Ben amcamlara gittim birden yılbaşı ikramiyesi sonuçlarını gördüm ama son 2 rakamı hala aklımda.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir