Rüyada Kazanmak Görmek

Bkz: Helalinden Kazanmak

Rüyada kazanmak görmek, gerçek hayattaki anlamı ile tabir edilen çok hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. İşlerinizin büyüyeceğine, işinizde yeni atılımlar yapıp kariyerinizde üst seviyeye geleceğinize, çok itibarlı ve saygın bir mevkiye sahip olacağınıza delalet eder. Yaptığınız işinizde bir ekol olacağınızı ve herkesin sizin adınızdan sıklıkla bahsedeceğini ifade eder. 

Rüyada kazanmak görmenin İslami tabiri ise Allah’ın rızasını kazanmak ve Allah katında iyi bir dereceye yükselmek anlamına gelir. Sevilen ve makbul kabul edilecek bir kul olacağınıza, hayırlara vesile olacak işler yapacağınıza işaret eder. 

Rüyada Para Kazanmak Görmek 

Rüyada para kazanmak görmek; kıdemli bir yönetici vasfına sahip olacağınıza, emrinizde çalışacak birçok kişiye direktif vereceğinize, iyi bir takım lideri olarak saygı göreceğinize alamet eder. Patron olup sayısız işçi çalıştıracağına, resmi bir kurumda imza yetkisine sahip biri olacağınıza delalet eder. Rüyada para kazanmak, iş konusunda üst rütbe bir konumda bulunmak şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Üniversite Kazanmak Görmek 

Rüyada üniversite kazanmak görmek; üst düzey yetkili bir amir olacağınıza, çok saygı göreceğiniz karşınızda hizmette ve hürmette kusur etmeyen kimselerin olacağına işaret eder. İşinizin gücünüzün rast gideceğini, halinizin vaktinizin yerinde olup ömrünüzün geri kalan döneminde para sıkıntısı çekmeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Yarışma Kazanmak Görmek 

Rüyada yarışma kazanmak görmek, hayırlara vesile olacak bir rüya şeklinde tabir edilir. Bir kişinin müşkülünü giderdiğiniz için size bol bol dua edeceğine, malınızın ve mülkünüzün misli misli artacağına, sefillik çekmeyeceğinize ve yokluk yüzü görmeyeceğinize alamet eder. Ayrıca uzun süredir beklediğiniz terfi haberini çok yakında alacağınızı da gösterir. 

Rüyada Sınavı Kazandığını Görmek 

Rüyada sınavı kazandığını görmek, uğurlu ve şanslı günlerin sizi beklediğini işaret eder. Evinize gelen bir misafirin size uğur getireceğine, bu kişinin her anlamda kısmetinizi açacağına delalet eder. Rüyada sınav kazanmak; başarılar elde edeceğinizi, sağlıklı ve uzun bir ömür yaşayacağınızı ve aileniz ile birlikte huzurlu bir hayat süreceğinizi gösterir. 

Rüyada Burs Kazandığını Görmek 

Rüyada burs kazandığını görmek, yeni bir iş kurmak isteyeceğinize, bu iş için birisinin size akıl vereceğine ve gerekli sermayeyi elde edebilmek için başkasının yardımına ihtiyaç duyacağınıza delalet eder. Ailenize iş kurma konusunda düşüncelerinizi paylaşacağınızı ve onların da size her konuda destek olacağını işaret eder. 

Rüyada İkramiye Kazanmak Görmek 

Rüyada ikramiye kazanmak görmek; atacağınız her adımda ve gireceğiniz her işte hayır göreceğinizi, el emeği ile kazandığınız her işte çok başarılı olacağınızı ifade eder. Elinize toplu para geçeceğini, bir yerden size büyük miktarda bir miras kalacağını işaret eder. 

Rüyada Piyango Kazanmak Görmek 

Rüyada piyango kazanmak görmek; isteklerinizi gerçekleştirmek adına önünüze pek çok fırsat çıkacağına, hayallerinizi gerçekleştirmek için çok sayıda şans elde edeceğinize işaret eder. Rüyada piyango kazanmak görmek, gelecekte yaşayacağınız mutlu ve neşeli günlere delalet eder. 

Rüyada piyango kazanmak görmek ne demek: Rızkınızın artacağına, karşınıza çıkan her fırsatı paraya dönüştüreceğinize, ailenize miras bırakabilmek için yatırımlar yapacağınıza alamet eder. Prensipli ve düzgün çalışma performansınızın karşınıza pozitif yönde çıkacağına işaret eder. 

Rüyada Güç Kazandığını Görmek 

Rüyada güç kazandığını görmek; kendinize yeni hedefler belirleyeceğinizi, hayatınıza dair net kararlar alıp geleceğiniz o şekilde yön vereceğinizi ifade eder. Alacağınız kararlar hakkında aileniz ile fikir birliği yapacağınıza, sevdiklerinizden destek alıp hem iş hem de sosyal hayatınızda beklentilerinizi o yönde belirleyeceğinize rivayet eder. 

Rüyada Savaş Zaferi Kazanmak 

Rüyada savaş zaferi kazanmak; hem maddi hem de manevi açıdan rahatlayacağınız bir dönem gireceğinizi, depresif ruh halinden çıkacağınızı, streslerinizden arınıp hayata daha pozitif bakmaya başlayacağınıza delalet eder.

Kazanmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir