Rüyada Sınav Görmek

Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada sınava girdiğini görmek, geçici sıkıntıdır. Sorunlarınız kısa süre içerisinde tamamen bitecek demektir.

Rüyada bir işe girmeniz veya okuldan diploma almanız için bir sınava girdiğinizi görmek; geçirdiğiniz heyecanlı günlerin tesirinden henüz kurtulamadığınıza, biraz gezip eğlenmeye, başınızı dinlemeye ihtiyacınız olduğuna delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada sınav olmak; sıkıntı, zahmet ve endişeye işaret eder. Tüm soruların cevaplandığı bir sınav görmek; başarı ve mutluluğa, bazen de imtihan sevinçli haber almaya işaret eder.

Diğer rüya tabirleri için bakınız: Kağıt, Kalem

Rüyada sınav görmek, yolunuzun aydınlık olduğuna işaret eder. Geleceğinizin parlak olacağına ve her alanda istediğiniz başarıları elde edeceğinize delalet eder. Azimle ve hırsla çalışarak çok güzel mevkilere geleceğinize alamet eder. Rüyada sınav görmek, oldukça rüyayı gören kişi için oldukça hayırlı ve kısmeti bol bir rüya olarak yorumlanır. 

Rüyada Sınava Girmek

Rüyada sınava girmek, genel anlamda hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Çalışma hayatınızda stratejik düşünmeniz ve sorunlara akılcı çözümler üretmeniz sayesinde çok başarılı olacağınıza delalet eder. Bu rüya başka bir rüya tabircisine göre, başınıza gelecek geçici sıkıntı olarak tabir edilmiştir. Küçük bir sorunla yüzleşeceğinizi ve kısa bir süre sonra hayatınızdaki tüm konuları çözüme kavuşturacağınızı gösterir. 

Rüyada Sınav Olmak 

Rüyada sınav olmak, hayatınız ile ilgili değişiklikler yapmak konusunda henüz hazır olmayacağınızı işaret eder. Bir karar vermek zorunda kalacağınızı ancak bunun için zamana ihtiyacınız olacağını ifade eder. Ayrıca rüyada sınav olmak gerçek anlamıyla yorumlanmıştır. Hem dünya hem de ahiret hayatında büyük sınavlar vereceğinize alamet eder. Sıkıntı ve güçlükler atlatacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Sınava Geç Kalmak 

Rüyada sınava geç kalmak, ayağınıza kadar gelecek şansı kaçıracağınıza delalet eder. Geleceğinizi bütünüyle etkileyecek ve sizi çok yüksek mertebelere çıkaracak bir fırsatı kaçırıp eli boş olarak döneceğinizi gösterir. 

Rüyada Sınav Kazanmak 

Rüyada sınav kazanmak, şanslı olacağınız günlerin çok yakın olduğunu ifade eder. Hem iş hem de özel hayatınızın konusunda bahtınızın açık olacağına delalet eder. Gelecekte çok saygın bir konuma geleceğinizi işaret eder. 

Rüyada Sınavda Kopya Çekmek 

Rüyada sınavda kopya çekmek, hayırlı olmayan bir rüya olarak yorumlanır. Aranızdan su sızmayan bir dostunuz tarafından ihanete uğrayacağınıza delalet eder. Çok yakın ve samimi olduğunuz bu kimsenin size yaptıklarını öğrenince çok üzüleceğinize alamet eder. 

Rüyada Sınava Girememek 

Rüyada sınava girememek, bir iş konusunda tecrübesiz yaklaşacağınıza alamet eder. Acemice davrandığınızdan dolayı özellikle maddi kayıp yaşayacağınızı gösterir. Daha önceden planlamadan yaptığınız bu işten zarar göreceğinize delalet eder. 

Rüyada Sınavda Başarısız Olmak 

Rüyada sınavda başarısız olmak, gerçek anlamına yakın bir şekilde tabir edilir. Girişimde bulunduğunuz bazı işlerde başarısızlığa uğrayacağınıza delalet eder. Her işe çekinerek yaklaştığınızdan dolayı bir türlü istediğiniz sonucu alamayacağınızı gösterir. 

Rüyada Sınava Hazırlanmak 

Rüyada sınava hazırlanmak, ailenizin ve kendi geleceğiniz hakkında maddi planlar yapacağınıza delalet eder. İleride rahat etmek için kârlı yatırımlar yapacağınızı ve aklınıza yatan bütün fırsatları değerlendireceğinizi işaret eder. 

Rüyada Sınav Olduğunu Görmek 

Rüyada sınav olduğunu görmek, aileniz ile birlikte çok önemli bir konuyu istişare edeceğinizi işaret eder. Tüm ailenin maddi menfaatlerini ilgilendiren bir konuda hep birlikte en uygun yolu bulmaya çalıştığınızı gösterir. 

Rüyada Üniversite Sınavına Girmek 

Rüyada üniversite sınavına girmek, kendi geleceğinizi belirleyen bir konuda çok önemli bir karar alacağınıza delalet eder. Başkalarını dinlemeyerek, sadece kalbinizi sesini dinleyeceğinizi ifade eder. Rotanızı çizeceğiniz ve bu kararı alırken içinizden geldiği gibi davranacağınızı gösterir. 

Rüyada Sınavdan Geçmek 

Rüyada sınavdan geçmek, oldukça güzel bir rüya olarak yorumlanır. İş hayatınızda hedeflediğiniz başarı grafiğine fazlasıyla ulaşacağınıza delalet eder. Sizin her anlamda yükselmenizi ve güçlenmenizi sağlayan çok özel biriyle tanışacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sınav Puanını Görmek 

Rüyada sınav puanını görmek, önünüze çıkan engellere karşı büyük bir fedakârlık ve çaba göstereceğinizi işaret eder. Her türlü sorunu hiç yılmadan azim ve cesaretle aşacağınızı ifade eder. En sonunda bütün sorunlarınızı aşacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Sınav Soruları Görmek 

Rüyada sınav soruları görmek, mutluluk verici bir haberi tüm sevdiklerinizle paylaşacağınıza delalet eder. Yüzünüzü güldüren bu müjdeye ailenizi de dahil etmek için bir organizasyon düzenleyeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Sınav Olmak ve Kopya Çekmek

Rüyada sınav olmak ve kopya çekmek, tüm her şeyi düzene koymuşken bir anda hepsinin tekrar bozulacağına alamet eder. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir işin sonuçlarını alıyorken karşınıza engel çıkacağını ifade eder. 

Rüyada Sınavda Ağlamak 

Rüyada sınavda ağlamak, rüyanın tam tersi olarak yorumlanır. Gerçek hayatta gireceğiniz sınavda oldukça başarılı olacağınızı işaret eder. Hatta sınavınızın beklediğinizden bile güzel geçeceğine alamet eder. 

Rüyada Sınav Kazanamamak 

Rüyada sınav kazanamamak, bir problemle karşılaşıp umutsuzluğa düşeceğinize delalet eder. Önünüze çıkan sıkıntılı bir durum karşısında umutlarınızın tükendiğini hissedeceğinizi işaret eder. Ancak pozitif bakmaya başlayıp kendinizi toparlayacağınızı ifade eder. 

Ayrıca bakınız: İmtihan, Yazı Tahtası, Okul 

Sınav

“Rüyada Sınav Görmek” üzerine 28 yorum

  1. Sınavdan çıkmıştım ve çıktığım sınav diğer sınavlardan daha iyiydi diye annemlere anlatıyordum. Bu neye işarettir, acaba? Anlatırsanız çok makbule geçecektir. Teşekkürler.

  2. Bir sınıfta, tanıdığım kimseler ile beraber yazılı matematik sınavı oluyorum. İki tane öğretmen sınav için gözetmenlik yapıyor. Bilemediğim veya yetiştiremediğim soruları yanımdaki ve önündeki arkadaşlardan kopya çekiyorum. Sınav suresi bitmek üzere iken yağmur yağmaya başlıyor. Herkes ıslanıyor, kağıdımdaki cevap şıkları yağmurdan dolayı siliniyor gibi oluyor. Ben de kağıdımı muhafaza etmeye çalışıyorum. Yağmur şiddetini artırıyor ve bayağı bir ıslanıyoruz, sınıf içerisinde. Ve uyanıyorum. Tabiriniz için şimdiden teşekkürler…

  3. Bir sınava girmişim ve sonuçları açıklanmış. Ancak ben kazanıp kazanmadığımı bana verilen sınav sonuç kağıdından anlamıyorum ve sınavı yapan hocaya soruyorum. Hoca bana üstün başarı ile sınavı kazandığımı söylüyor. Bu neye işarettir? Teşekkürler.

  4. Rüyamda şehir dışında bir sınava gireceğim. Ama daha önceden eski berberime gidip tıraş olacağım. Fakat berberde herkes uyuyor ve ben sınavı kaçırıyorum ve neden uyandırmadınız diye de berberdekilere kızıyorum. Tabiriniz için şimdiden teşekkürler.

  5. Normalde çok önemli bir sınav çok yaklaşmış ve ben de bu sınava hiç çalışmıyorum. Bu neye işarettir?

    1. Eğer başarılıysan bence bu şuna işarettir; benim yorumuma göre ilerideki tüm sınavlara olmasından daha çok çalışman gerektiğini gösteriyor…

  6. Bir sınava girmişim bütün arkadaşlarım bitirmiş, bir arkadaşımla ben kalmışım ve her derste bir mola veriliyormuş. Bir dersi yetiştirememişim ve benim gibi çalışkan bir arkadaşımla sınavımız kötü geçmiş, tembellerin iyi geçmiş. Bu neye işarettir?

  7. Hoca bana sınav kağıdını verdi bir sınıfa gönderdi. Sınavı yapamadım. Bu ne demek söylerseniz çok mutlu olurum.

  8. Ygs ye giriyorum bu 15 Martta o gün aynısı oluyor. Bir felaket mi, ne bir şey oluyor. “Sınav iptal” diyorlar. “Herkes sınava evinde girecek” diyorlar ve biz sınava evde giriyoruz. Rüyamda ve ben soruları tek tek rüyamda gördüm ve sorular çok zordu. Türkçe de kısa ama zor sorular vardı ve ben hiçbir şey yapamıyordum. Sayısalcıyım sürem yetişmemişti. Bu neye işaret ve çok korkuyorum, ygsm böyle kötü geçer diye.

  9. Sınavdan düşük not aldım. Bu ne demek? Çünkü pazartesi o sınavım var ve geçmeliyim. Lütfen söyleyin.

    1. Bende aynı rüyayı gördüm Türkçe sınavından 18 alıyordum fakat biz o sınavı çoktan olduk ve 96 aldım rüyamın anlamını çok merak ediyorum.

  10. Rüyamda dil anlatım öğretmenim bana sınav kağıdımı vermiyordu, kopya çekeceğimi düşünüp üzerimi arıyordu. Son 10 dakika kağıdımı veriyordu ben de “Bunu çözmem” diyordum ve bana 0 veriyordu. Daha sonra onu müdür yardımcımıza şikayet etmeye gidiyordum. İki kez böyle bir rüya gördüm. Lütfen ne demek, açıklar mısınız?

  11. Arkadaşlar, TEOG sınavım biteli 8 gün oldu. Rüyamda TEOG'a giriyorum ama sınavım çok kötü geçiyor, kabus gibi. Sonra korkudan uyanıyorum. Neye delalettir? Anlatırsanız sevinirim.

  12. Rüyamda yazılı sınavı oluyoruz sınıf kalabalık. 3 kişi bir sıradayız, sınav salonunda orta sıranın en arka sırasının sol tarafında ben oturuyorum. Sınavım çok iyi geçti. Benim yanımda tanıdığım Zeki isminde öğretmenlik yapan o anda da sınıfın öğretmeni olan bir arkadaşım, arkasını duvara yaslayıp dururken sınavımın iyi olduğunu anlayınca, “Sen kopya çektin” deyip beni pantolonumun sağ arka tarafının cep kısmının alt tarafından içten giydiğim portör ile birlikte sağ elinin baş ve işaret parmağı ile tutarak beni yukarı kaldırdı. “Bu pantolon çok kalın, burada kopya var” dedi. Ben “Alttaki portör ile tuttuğun için kalın” dedim, bir iki adım bu şekilde ilerledik. O sırada kopya çekmediğimi anlayınca özür dileyip bıktı. Ben ağzımı açtım gözümü yumdum. Ona hakaret ederek kapıya yaklaştık, o kapıdan dışarı çıktı. Ben kapının sınıf tarafında kalarak uyandım. Selamlar.

  13. Ben rüyamda sınavı kazanmıştım 700 puan almıştım ve 7 yanlışım vardı ve ablama ve anneme arıyordum sevinçliydim ne anlama gelir? Ne olur anlatın.

  14. Rüyamda sınav kâğıdım zarar görmüştü yeni bir sınav kâğıdıyla değiştirmek istedik ama hoca ve ben aradık bir türlü sınav cevap kâğıdı bulamadık.

  15. Ben rüyamda sınavdan iyi alamıyordum rüyalar tersine çıkar diyerek biliyorum ama korktum yakında da sınav olacağım bana bilgi verebilir misiniz hemen lütfen.

    1. Tatlım yüksek alacaksın demektir. Sude’de düşük görmüş rüyada ama 96 almış merak etme sen.

  16. Normalde edebiyat sınavından düşük aldım ama rüyamda ona tekrar girdim o sınava kolaydı ama yine yüksek almak için normalden düşün aldığım için bari bundan yüksek alayım der gibi kopya çekmeye çalışıyordum. Sınavımı gözden geçirmek isterken birden kayboldu kâğıdım ama sınavım güzel geçmişti rüyamda. Bu ne demek bir söyler misiniz lütfen?

  17. Ben rüyamda sınavdan düşük not aldığımı gördüm sizce bunun anlamı nedir? Ama ben normal Türkçe sınavı oluyordum. Lütfen yardımcı olunuz, şimdiden yardım edecek kişilere teşekkür ederim.

  18. Ben sınavdan kalıyordum. Öyle bir sınav ki hem sınıfta kalıyorum. Hem de sınavdan. Ama arkadaşlarım beni gülerek uğurlamak istiyorlar. Ben de içten içe ağlıyorum fakat arkadaşlarımın yüzüne karşı gülüyorum. Daha sonra hoca beni sınıftan çıkarıyor başka bir hoca hakkında şahitlik yapmamı ve şahit bulmamı istiyor. Ben de tamam diyerek hocanın yanında ayrılıp bahçeye arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Orda bir an herkes uyuyor ben de biraz uyuduktan sonra uyanıyorum ve gerçek hayatta da uyandım. Lütfen yardımcı olun bu ne demek? Zira ben rüyamdaki sınavdan gerçek hayatta da geçmiş zamanda kaldım yüzüme gülen arkadaşlarım benimle küs hâlbuki.

    1. Selamlar, Sınav için yeteri kadar çalıştıysan ve kaldıysan sorun yok, ancak rüyan sanki yeteri kadar bedel ödemediğine dair bir pişmanlık içeriyor. Bu sınav belki geçmiş olabilir ama önüne çıkan diğer her sınavda elinden geleni yapman gerektiğiyle ilgili güzel bir uyarı olabilir. Hayır olsun inşallah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir