Rüyada Para Kazanmak

Rüyada para kazanmak görmek, ilerleme ve kendini geliştirme anlamına gelir. Parlak bir geleceğe, işlerin yolunda gideceğine ve gerçek hayatta kazanılacak paraya yorulur. 

Bir başka rivayete göre; rüyada para kazanmak aile fertleriyle mutlu ve huzurlu günler geçireleceğine işarettir. Birlik, beraberlik içinde yaşanacak uzun yıllara tekabül eder. Bekar kimseler için de evliliğe, yeni bir işe veya ev satın almaya delalettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Ölüden Para Almak Görmek, Para Kaybetmek

Rüyada Çok Para Kazanmak

Rüyada çok para kazanmak, genel anlamıyla olumlu gelişmeler yaşayacağınıza yorulur. Buradaki önemli detay, bozuk para olup olmadığıdır. Eğer bozuk para kazandıysanız bu miktar kadar para kaybedeceğinize işarettir. Kağıt para ise sağlığa ve mutlu günlere işaret eder. (Bkz. Demir Para)

Rüyada Para Kazandığını Görmek

Rüyada para kazandığını görmek, adım attığınız veya atacağınız tüm işlerin yolunda ve iyi yönde gideceğine alamettir. Büyük kazançların yolda olduğuna yorulur. Beklenmedik anda iş hayatınızda bulunduğunuz mevkiden terfi alacağınıza ve büyük sevinç duyacağınıza delalettir. Bu mevki değişikliğinden sonra yaşam tarzınızın değişeceğine işaret eder. 

Rüyada Kazı Kazandan Para Kazanmak

Rüyada kazı kazandan para kazanmak, başarılı bir eğitim ve iş hayatı sürdüreceğinize işarettir. Sizin ve ailenizin her koşulda dayanışma içinde olacağınıza ve mutluluğun hanenizde hakimiyet kuracağına alamet eder. Aynı zamanda sağlık açısından zinde olacağınız ve sorun yaşamayacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Para Ödülü Kazanmak

Rüyada para ödülü kazanmak, bu zamana kadar çalıştığınız ya da çalışacağınız her işte bereketli ve helal rızık kazanacağınız şeklinde yorumlanır. Olumsuz bir olayla karşılacağınız ancak çok üzerinde durmayacağınız anlamına gelir. Hayatınızdaki olumlu olaylara yönelerek canınızı sıkan durumlara takılmayacağınıza işarettir. (Bkz. Ödül)

Rüyada Şans Oyunundan Para Kazandığını Görmek

Rüyada şans oyunundan para kazandığını görmek, bu hayatta planladığınız ve hayalini kurduğunuz hedeflere ulaşmak için çok çabalayacağınıza yorulur. Bu hedeflerinizin boşa çıkmayacağına ve istediklerinize yavaş yavaş ulaşacağınıza habercidir. Olumlu ve hayırlı yorumlanan rüyalardandır.  

Rüyada Piyangodan Para Kazandığını Görmek

Rüyada piyangodan para kazandığını görmek, tam ihtiyacınız olduğu anda beklenmedik bir şekilde kazanç ya da servet elde edeceğinize işarettir. Sadece maddi değil manevi anlamda da bolluk yaşayacağınıza ve kötü günleri geride bırakacağınıza yorulur. Aile içi ilişkilerinizin her zaman kuvvetli olacağına ve hane içine düşmanların giremeyeceğine yorulan hayırlı ve güzel rüyalardandır. 

Rüyada Başkasının Para Kazandığını Görmek

Rüyada başkasının para kazandığını görmek, hayatınız boyunca iyi niyetinizin size her türlü kapıyı açacağını gösterir. Elinize geçen her fırsatı birileriyle paylaşacağınıza ve paylaştıkça daha da çok kazanacağınıza alamettir. Aynı zamanda yakın zamanda çevrenizde bir davet planlaması yapacağınızın habercisi olan bu rüyanın, eğlenceli ve mutlu zamanları temsil ettiğine inanılır. (Bkz. Paralı Kimse)

Rüyada Kumardan Para Kazandığını Görmek

Rüyada kumardan para kazandığını görmek, bazı yorumculara göre olumlu bazılarına göre de olumsuz rüyalardandır. Olumlu olarak şanslı günlerin yakında olduğuna, elde edeceğiniz başarı ve kazanca işarettir. Aynı zamanda yeni işlere adım atmaya hazırlanacağınıza yorulur. Olumsuz olarak ise ilerlediğiniz hayırlı yoldan bir anda sapacağınıza delalet eder. Günaha yelteneceğinize ve aklınızın çelineceğine yönelik uyarı niteliğinde bir rüya olarak görülür. (Bkz. Kumar Oynamak)

Rüyada Para Kazanıp Saymak

Rüyada para kazanıp saydığınızı gördüyseniz çalışma hayatınızda beklemediğiniz bir anda elinize gelecek yeni plan ve projelere yorulur. Bu işlerin altından kalkacağınıza ve en iyi şekilde tamamlayacağınıza işarettir. Aynı zamanda takdir ve övgülerle yüceltileceğinizi  ve hem iş hem de sosyal hayatınızda daha çok göz önünde olacağınızı gösterir. Elde edeceğiniz saygınlık sayesinde yeni projelerde isminizin geçeceğinin de müjdeleyicisidir. (Bkz. Para Toplamak)

Rüyada Para Kazanmak Diyanet

Rüyada para kazanmak diyanet yorumu, olumsuz olarak üzüntü ve sıkıntı içerisine gireceğinize ve iş konusunda yardım isteyeceğiniz kişilerin işi yokuşa süreceğine, sizi oyalayacağına işarettir. Olumlu olarak da yeltendiğiniz bazı yanlış yollardan geri döneceğinize ve doğru yolu bulacağınıza yorulur. Sizi bu  yoldan döndürecek kişinin beklemediğiniz biri olacağı tabir edilir. Genel anlamda hem olumlu hem de olumsuz tabiri olan rüyalardandır.

Para Kazanmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir