Rüyada Zengin Olmak Görmek

Ayrıca bkz: Fakirlik, Fakir

Rüyada zengin olmak görmek, görülen rüyanın tersine fakirleşmek olarak tabir edilir. İş hayatınızda çok çalışkan ve başarılı bir insan olduğunuz için başka insanların size rakip göreceğini, bu kişilerin sizi işten atmak için farklı planlar yapacağını ve en sonunda hayal ettikleri emellerine ulaşacaklarını ifade eder. Bu rüya ayrıca, zengin olduğu için elindeki nimetlere şükretmeyen kişilerin fakirleşeceği ve mallarının azalacağına dair uyarı niteliğinde bir rüya olarak tabir edilir. 

Rüyada Zengin Olduğunu Görmek 

Rüyada zengin olduğunu görmek; planlı hareket edip geleceğiniz ile alakalı yeni kararlar alacağınıza, hayal ettiğiniz makama ve mevkiye kavuşacağınıza, ömrünüzün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağınıza alamet eder. Rüyada zengin olduğunu görmek, manevi açıdan da kendinizi son derece iyi hissedeceğinizi, aileniz ile beraber huzurlu bir yaşantıya sahip olacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Babanın Zengin Olduğunu Görmek 

Rüyada babanın zengin olduğunu görmek; gerçek hayatta maddi durumunuzun düzeleceğini, borçlarınızdan ve sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı ve daha ferah bir hayat yaşamaya başlayacağınızı gösterir.

Rüyada babanın zengin olduğunu görmek tabiri, aynı zamanda babanızın ve ailenizin de maddi açıdan sıkıntı yaşamadan bir ömür süreceğini işaret eder. 

Rüyada Düşmanının Zengin Olduğunu Görmek 

Rüyada düşmanının zengin olduğunu görmek; normalde hayatınızda var olan düşmanlarınıza karşı galip geleceğinizi ve onlara karşı üstünlük sağlayacağınızı ve ayağınızı kaydırmalarına izin vermeyeceğinizi rivayet eder.

Rüyada düşmanının zengin olduğunu görmek tabiri, arkanızdan yerli yersiz atıp tutan kimseleri susturacağınız ve bir daha konuşmalarına asla müsamaha göstermeyeceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Eşinin Zengin Olduğunu Görmek 

Rüyada eşinin zengin olduğunu görmek; eşinizin iş hayatında terfi alacağını, daha çok maaş alacağı masa başı bir işe gireceğini, ailesini daha iyi geçindireceğini ifade eder. Rüyayı gören kişi erkek ise, hanımının ailesini çekip çeviren bir kimse olacağını, gece gündüz ailesini mutlu etmek için çalışacağını işaret eder. 

Rüyada Zengin Bir Aile Görmek 

Rüyada zengin bir aile görmek, hayırlı bir rüya şeklinde tabir edilir. Ömrünüzün uzun olacağına, fakirlik ve darlık görmeyeceğinize, kısmetinizin her daim açık olacağına işaret eder. Aile yönünde her daim şanslı olacağınızı ve ailenizin hem maddi hem de manevi desteğini her zaman yanınızda hissedeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Zengin Birini Görmek 

Rüyada zengin birini görmek; başınızda uzun süredir mücadele edeceğiniz birtakım sıkıntılar olacağına, düzlüğe çıkmak için bayağı bir uğraş vereceğinize işaret eder. İhtiyacınız olduğu rahatlığa ulaşmak için zamana ihtiyacınız olacağına ve ailenizin de sizin hep arkanızda duracağına delalet eder. Maddi kayıplar yaşayacağınız bir dönemde size uzanan bir dost eli sayesinde, yeniden para kazanmaya başlayacağınızı ifade eder. 

Ayrıca bkz: Devlet Adamı

Rüyada Zengin İş Adamı Görmek 

Rüyada zengin iş adamı görmek; uzun süredir birlikte olmayı istediğiniz ancak bir türlü cesaretinizi toplayıp açılamadığınız bir kimseye duygularınızı açacağınıza kişinin duygularınıza karşılık vermesi için dua edeceğinize işaret eder. Rüyada zengin iş adamı görmenin diğer bir anlamı ise hayatınızda yaşayacağınız yeni gelişmeler ve değişimler olacağını ifade eder. Yeni bir ev almak için bankaya krediye başvuracağınızı ve eski arabanızı yeni bir üst modelle değiştirmek için eski arabanızı satmak isteyeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Zengin Kadın Görmek 

Rüyada zengin kadın görmek, kişiye hayır getirmeyen bir rüya olarak tabir edilir. Borçlarınızın artacağını, borcunuzu ödemek için para aldığınız bir arkadaşınızın parasını geri isteyeceğini, çok sıkıntılı ve müşkül durumlara düşeceğinizi ifade eder. Ayrıca iş hayatınızda haksızlığa uğrayacağınızı ve hiç hak etmediğiniz bir muamele ile karşılaşacağınızı alamet eder.

Zengin Olmak 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir