Rüyada Çatışma Görmek

Rüyada çatışma görmek diyanete göre rüya sahibine kalacak ve izi uzun yıllar silinmeyecek bir iftiraya maruz kalmaya yorulur. Rüya çatışmaya girdiğini görmek, rüya sahibinin yakınları tarafından dedikodusunun yapıldığına işaret eder. Rüyada çatışma olduğunu görmek aile huzurunun dağılacağına ve bu nedenle kişinin iş hayatının da kötüye gideceğine delalet olur.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Mafya, Ordu, Siper ve Kalkan

Rüyada Silahlı Çatışma Arasında Kaldığını Görmek

Rüyada silahlı çatışma arasında kaldığını görmek, ortaya çıkacak sırların habercidir. Sırlar yüzünden yapılacak kavgalara, akrabalarla olan hırçınlıklara, çekirdek aileden kimselerle aranın açılmasına yorumlanır. Rüyada silahlı çatışma arasında kaldığını görmek iyiye yorulmadığı gibi kişinin başına gelecek her şekil uğursuzluğa ve belaya tabir edilir. (Bkz. Silah)

Rüyada Teröristle Çatışmaya Girmek

Rüyada teröristle çatışmaya girmek veya kişinin böyle bir çatışmaya karışması ve başkalarına ateş etmesi, gerçek yaşamda kazanacağı zafere ve düşmanlarını malup edeceğine yorulur. Haksızlıklara karşı çıkıldığında ve kendi kavgası sonucunda, olumsuz durumları lehine çevirme, diye de adlandırılabilecek bu rüya; karmaşık olaylara ve huzursuz durumlara da yorumlanmaktadır. 

Rüyada Köyde/Mahallede Çatışma Görmek 

Rüyada köyde çatışma görmek ise gerçek hayatta zor durumların olduğunu, ve bunlarla mücadele etmek için kişinin yeterli güce eriştiğini gösterir. Rüyada mahallede çatışma görmek günlük hayatta yanınızda olan insanların sizi zor durumda bırakmayacağına tabir edilir.

Rüyada Çatışma Ortamı Görmek

Rüyada çatışma ortamı görmek kişinin güçlü bir kimse olduğuna işarettir. Çevresindeki insanların sözüne güvendiği, sevdiği bir birey olarak kabul edilen rüya sahibinin; daha fazla saygı, şan ve şöhret kazanacağının habercisidir. Bazı tabirciler rüyada silahlı çatışma ortamı görmenin gelecek iyi ya da kötü habere sebep olduğunu dile getirir. Bu nedenle silahlı rüya kötü habere işaret edebilir ancak sadece silah görmek iyi bir habere delalet olur, derler. 

Çatışma ortamı görmek zafer elde eden kimse olarak da tabir edilir. Rüyayı gören kişinin onu sevmeyen, işlerini bozmak isteyen insanlara karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada Kavga, Çatışma Görmek

Rüyada kavga, çatışma görmek; gerçek hayattaki kişisel ilişkilerinde sıkıntılar yaşayan ve sahip olduğu sıkıntıları çözemeyen, öfke ve kine yenik olan kişilerin gördükleri rüyalardan biridir. Gün içindeki karmaşık ruh hallerinin ve sahip oldukları öfkenin, bazen de intikam alma duygusunun; kişinin bilinçaltı vasıtasıyla rüyalarda ortaya çıkmış şekli, hali olarak da kabul edilebilir. 

Rüyada çatışma, kavga görmek kişinin yakınlarına karşı söylemek isteyip de söyleyemediği ya da içindekileri dışa vurmak için fırsat beklediği durumları da simgeler. Rüyada kavga, çatışma görmek aynı zamanda rüya sahibinin yaşadığı olaylardan bunaldığına, memnun olmadığına işaret eder.

Rüyada Çatışma ve Kan Görmek

Rüyada çatışma ve kan görmek namuslu, iyi, cömert ve hayırsever biri olmaya ve herkes tarafından sevilip sayılmaya delalettir. Ancak buna rağmen rüya sahibi; kendisini sevmeyen ve büyük kıskançlık duyan birileri tarafından bir iftiraya maruz kalabilir. Ve bu durumlarla ilgili büyük mücadeleler verebilir.

Rüyada Tabancalı/Tüfekli Çatışma Görmek 

Rüyada tabancalı veyahut tüfekli çatışma görmek, rüyayı sahibinin hayatının gidişatına müdahale eden ve kaderini değiştiren kişilere tabir edilir. Özellikle de yakın zamanda yapılacak bazı seçimlerin sonu, rüya sahibinin mevcut hayat standartlarını tamamen değiştirecek, onu başka birine dönüştürecektir. (Bkz. Tüfek, Tabanca)

Rüyada Okulda Silahlı Çatışma Görmek

Rüyada okulda silahlı saldırıya uğramak, hayırlı bir rüya olarak tabir edilmez. Büyük dertler anlamına gelen bu rüya, gelecek günlerin çok üzücü geçeceğine ve hasta kişilerin yaşamlarının son günlerini yaşadıklarına alamet olabilir. Okulda silahlı saldırı, alınacak kötü bir haberin alameti de olabilir.

Rüyada Polis ve Çatışma Görmek

Rüyada polis ve çatışma görmek, yakın arkadaşlarının kendi aralarında yaptıkları bir toplantı sonunda kişiye getirecekleri hiç beklenmedik bir teklifin habercisidir. Rüyada gördüğünüz polisler aynı zamanda günlük hayatta karşılaştığınız problemlerin kısa zamanda çözüme kavuşacağına da delalet edebilir.

Çatışma

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir