Rüyada Kavga Görmek

Rüyada kavga görmek, birçok farklı şekilde yorumlanabilir. Gücünüzün ve kudretinizin artacağını, makam ve mevki bakımından üst pozisyonlarda olacağınızı, toplum içinde saygın bir konumda bulunacağınızı ifade eder. Rüyada büyük bir devlet adamına ya da üst düzey yetkili bir kimseye karşı yapılmışsa, bu rüya fakirliğin yok olması ve kıtlığın sona ermesi anlamını taşır. 

Rüyada kavga görmek bazı rüya alimlerine göre olumsuz olarak tabir edilmiştir. Fikirlerinizin biriyle ters düşeceğine, önemli bir sebepten dolayı münakaşa edeceğinize delalet eder. Gördüğünüz rüyada tüfek ya da tabancalı bir kavga varsa, akrabalarınızdan bir kadının düğünü olacağı anlamını taşır. Eğer bıçak veya kılıç gibi bir aletle kavga edildiğini görmüşseniz, bu rüya Allah yolunda düşmana galip gelmek, zafer kazanmak şeklinde tabir edilmiştir. 

Rüyada Bıçaklı Kavga Görmek 

Rüyada bıçaklı kavga görmek, fikirlerini hiç tasvip etmediğiniz bir kişiyle büyük bir kavga yaşayacağınızı gösterir. Kavga esnasında ağza alınmayacak sözler sarf edeceğine, hatta kalp kırıcı büyük bir hakaret edeceğinize delalet eder. Başkasıyla yaşadığınız bu kavganın sonuçlarının ruhsal açıdan sizi çöküntüye uğratacağını ve ailenizin de bu olaydan dolayı size çok kızacağını ifade eder. 

Rüyada Kavga Ettiğini Görmek 

Rüyada kavga ettiğini görmek, sözlü bir şekilde kavga etmişseniz üzüntü ve sıkıntı yaşayacağınız anlamına gelir. Fiziksel olarak kavga ettiğinizi görmüşseniz düşmanlarınız olacağına, gerçek hayatta onlarla kavga edeceğinize ve her iki tarafında da çok kızgın olduğu bir ortam meydana geleceğine işaret eder. 

Rüyada Kavga Eden Kalabalık Görmek 

Rüyada kavga eden kalabalık görmek, başarılı olmanızı engelleyen ve sizi sürekli aşağılara çeken bir kimseyle yolları ayıracağınız anlamına gelir. Kötü alışkanlıklar edinmenize sebep olan bir arkadaşınızla bir daha görüşmeyeceğinizi kişiyle bir daha hiç yaşamak istemeyeceğiniz bir olay yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Tanıdıklarının Kavga Ettiğini Görmek 

Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmek, bir aile büyüğünden kalan miras yüzünden aile üyeleri arasında kavga çıkacağına ve mal paylaşımında sorun yaşayacağınıza alamet eder. Rüyada tanıdıklarının kavga ettiğini görmenin diğer bir anlamı ise, karşınıza çıkan çok önemli bir fırsatı geri çevireceğinizi bu yüzden maddi olarak kayıp yaşayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Kavga Ayırdığını Görmek 

Rüyada kavga ayırdığını görmek, birden fazla anlama gelmektedir. Birçok kimseye ekmek kapısı olacak bir şirket açacağınıza ve hem topluma hem de ailesine saygı ve sevgisini hiç eksik etmeyecek bir evlat yetiştireceğinize işaret eder. 

Rüyada kavga ayırdığını görmenin diğer bir anlamı ise geçmiş zamanda sizi zor duruma düşüren bir konunun aleyhinize döneceğini, sizi çok mutlu edecek gelişmeler olacağını, hakkınızın karşılığını misliyle alacağınızı gösterir. 

Rüyada Anneyle Kavga Ettiğini Görmek 

Rüyada anneyle kavga ettiğini görmek, annenizin hayır duasını aldığınızı, yaptığınız her işte annenizin maddi ve manevi destek olacağını işaret eder. Psikolojisi bozuk olan bir arkadaşınız ya da akrabanız yüzünden sıkıntı yaşayacağınıza, ruhsal olarak çok etkileneceğiniz bir olay olacağına, az da olsa yıpranacağınıza alamet eder. 

Rüyada İş Yerinde Kavga Görmek 

Rüyada iş yerinde kavga görmek; bir şirkette personel olarak çalışıyorsanız terfi alacağınıza, pozisyonunuzun daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder. Bir iş yerinde patronsanız, yaptığınız kârlı yatırımlar sayesinde daha fazla büyüyeceğinize ve çalışanlarınızın hakkını kat kat geri ödeyeceğinize işaret eder. 

Rüyada Komşuların Kavga Ettiğini Görmek 

Rüyada komşuların kavga ettiğini görmek; uzun süredir gitmeyi planladığınız bir organizasyon ya da etkinlikte tatsız durumlar yaşayacağınıza, gittiğinize bin pişman olacağınıza, keyfinizin bir hayli kaçacağına delalet eder. 

Kavga

“Rüyada Kavga Görmek” üzerine 13 yorum

    1. Merhaba, Şüphesiz sadece Allah kimin ne kadar yaşayacağını ve kaderini bilir. Rüya tabirleri insanlara yol göstermesi açısından çoğu zaman bir terapi niteliğindedir. ruyatabirleri.gen.tr'deki rüya yorumları eski tabirlerin derlemesinden oluşmaktadır. Sürekli olarak tavsiye ettiğimiz her zaman rüyalardan olumlu tarafları almaya çalışmanız, ders çıkarmanız ve kendinizi ve duygularınızı anlamaya çalışmanızdır. Bu şekilde rüya yorumlarını okuyan insanlara destek olunmaya çalışılmaktadır.

    2. Elbette Allah her şeyi bilir. Ancak bunun için rüyalarımız var. Sadece büyük âlimlerimiz bunlara bir tür yorum yapmışlardır ve onlarda bunun farkındalar. Buradakilerin bir kısmı alimlerimizin yazdığı yorumlardan ibaret. O yüzden belli bir yapı oluşturabilirsin. Bunu daha iyi açıklamaları büyük insanların kitaplarını okuyarak ulaşabilirsin. Ancak her şeye rağmen rüyalar gelecekten ve yapmamız gerekenlerden haber verdiyse bile, bunu insani boyutta anlayabilmek zor. Birde gerçekten rüyalar yaşanır mı? Bazı rüyalar yapmamız gerekenlerle ilgili olabilir ve ona göre yaşanıyor. Sonuçta Allah her şeyi bilir ama bizim de bundan haberdar olmamızı ister. Yoksa bu hayattan hiç bir şey anlayamazsın. Çünkü anlık yaşar ve ölürsün. Bu zaten bir anlam ifade etmez. Yoksa yıldız falı vs. gibi şeyler yok. Bunun dışındakiler pek bir şey değil. Genelde normal insanların yazdıkları saçma sapan şeyler. İnsanlar da umut bağlıyorlar işte. Yapacak bir şey yok. Rüyanda gördüğün temel olaylar önemli. Onlarda belirgin olarak aklına yerleşiyor zaten. Rüyaların tamamı zaten ruhun bedenden ayrılması ile gerçekleşir. Başka da cevabı zaten olamaz. Bu arada rüyatabirleri.gen.tr için bir önerim olabilir. Yorumlara alimlerimizin yazılarını da eklesinler.

    3. Zaten rüyayı da All@h gösteriyor, yorumunu da o öğretiyor. Yusuf Suresi’ni okuyun.

  1. Rüyamda çocuğumun iş açması sonra işyerine saldırma, sopalarla, kavgalarını gördüm.

  2. Rüyamda eski sevgilimle telefonda kavga ettik. Bu ne anlama geliyor? Lütfen yazın.

  3. Merhaba, ben rüyada bir kişinin durmadan milletle kavga etmek istemesi ve dövüşmesini şeytan gibi sağa sola uçmasını gördüm.

    1. Evet, ben de bizim sınıfta bir sıranın üzerine oturup karşımdaki kavga eden çocukları izliyordum sonra mavi gözlü, sarışın, çok tatlı ve yakışıklı bir çocuk geliyordu küçük değil ama 16-17 yaşlarında. Benim yanıma oturuyordu. Bu ne demek oluyor?

  4. Rüyamda annem ve babam yolda kavga edenleri ayırmak için girdiler, yaşlı oldukları halde birisi annemi itekleyince arabayı yolda bırakıp annemi almaya gittim. O sırada biri çalışır vaziyetteki arabamı alıp kaçtı. 🙁

  5. Rüyamda nişanlım beni rahatsız eden insanlarla kavga ediyordu. Kavgadan sonra oturup ağladı. Bu ne anlama gelmekte öğrenebilir miyim?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir