Rüyada Kavanoz Görmek

Rüyada kavanoz görmek, davranışlarına dikkat etmek ve, harekete geçmeden önce düşünmek gerektiğini, işaret eder. Boş kavanoz, sıkıntı ve yoksulluğun haberidir. Dolu bir kavanoz ise tam tersidir.

Bkz: Bozuk Para, Reçel

Rüyada kavanoz görmek tabiri davranışlarına dikkat etmek ve harekete geçmeden önce düşünmek gerektiğine işaret eder. Boş kavanoz, sıkıntı ve yoksulluğun haberidir. Dolu bir kavanoz ise tam tersidir. Yeni bir umut, yeni istek, beklenti olarak yorumlanır.

Rüyada her türlü kavanoz görmek, idareli ve bir kadın ile veya aynı huyda bir hizmetçiyle tabir olunur. Bir başka rivayete göre de: Rüyada kavanoz görmek, asil bir hanımdır. Eğer kavanoz camdan olursa kendisiyle övünülen bir arkadaşa ibarettir. Büyük kavanoz sırrı gizlemeyen ve yaşayışı iyi olmayan erkek ve kadına işarettir. Boş kavanoz, sıkıntı ve fakirliğin işaretidir. Dolu bir kavanoz ise, zenginlik ve başarı anlamındadır.

Kavanoz

“Rüyada Kavanoz Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda balıkların olduğu bir şişe veya kavanoz alıyorum veya yardım amaçlı dağıtıyorlar ve yanında karışık turşu alıyorum. Teşekkür ederim.

  2. Rüyamda büyük cam kavanozdan meyve suyu içerken, kavanoz elimden düşüp kırıldı. Bu rüyanın anlamı nedir?

  3. Ben rüyamda yabancı bir bayanın doğum yaptığını ama bebek kız bebekti ve çok kara idi. Çok küçüktü daha sonra bayan kız bebeği alıp kavanoza koydu. Ben dedim bebek orda ölür o dedi ölmez dedi ben dedim kız bebek hareket etmiyor kavanozun içinde oda dedi ki bebek nefes alıyor ne anlama geliyor acaba?

  4. Rüyamda domates turşu dolu kavanoz ama kırılmış. Kırık kavanoz ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir