Rüyada Mafya Görmek

Rüyada mafya görmek, rüya sahibini hayatına dair birtakım hayalleri ve umutları olduğu şeklinde yorumlanır. Güç, kuvvet, istikrarlı mücadele ve oldukça büyük mevkilerde gözü olduğuna işarettir. Aynı zamanda rüyada mafya görmek, rüya sahibini ailesinin de kişinin kendi isteklerine karşı çıkması ile yorumlanır.

Bkz: Haraç

Rüyada mafya görmek ne demek: Rüya sahibinin hayallerinden vazgeçmeye çalışmasına delalet eder. Rüya sahibinin kötü yola düşeceği endişesi ile ailesi tarafından çalışmalarına engel olunacağına işaret eder. Zor zamanlardan geçmeye, hırslanmaya, üzülmeye ve kızmaya işaret eder. Rüya sahibinin makam ve mevki hırsı ile aile bireyleri ile yapmış olduğu tartışmaya delalet eder.

Rüyada mafya görmek tabiri, iş hayatı ve hırslar yüzünden kişinin kendini kaybetmesine işaret eder. Kişini çevresi tarafından hor güleceğine, dışlanacağına ve hakir davranılacağına işaret eder. Baskı görmeye, çevresi tarafından bir gruba alınmamaya işaret eder. Ancak rüya sahibinin hayallerinin peşinden gitmesi açısından da büyük bir işarettir. Bu sayede güvenilir bir iş hayatına başlangıç ve kendi hayalleri uğruna savaş vermeyi göze almaya delalet eder.

Rüyada Mafya Babası Görmek 

Rüyada mafya babası görmek, rüya sahibinin işi ile ailesi arasında kalmasına işaret eder. Rüya sahibinin ne yazık ki bu konu arasında bir seçim yapması gerektiğine delalettir. Seçime zorlanmaya bir tarafı kabul etmeye benimsenmeye işaret eder. Kişinin sevdiği kişilerden ya da işlerden soğutulmaya çalışılmasına işarettir. Buna uygun seçim yapmaya zorlanabilir.

Rüyada Mafya Olduğunu Görmek 

Rüyada mafya olduğunu görmek, güç ile ve mevki ile yorumlanır. Rüya sahibinin kendini üstün görmesine işaret eder. Çevresine karşı güç kullanmak istemesi, bir mecliste kendi sözünün geçmesi isteğine işaret eder. Rüya sahibinin her zaman baskı ve güç ile bir yerlere gelme hırsına delalet eder. Ayrıca makam sahibi olabilmek adına her türlü kötü işlere bulaşılabilir. Kavga, haram mal, zorbalığa delalet eder.

Rüyada Eli Silahlı Mafya Görmek 

Rüyada eli silahlı mafya görmek, kişinin aile baskısı görüldüğüne işarettir. Eş baskısı, anne baba baskısı sebebiyle aileden korunması gerektiğine işarettir. Bu baskılara karşı boyun eğmemesi gerektiğine işarettir. Kişinin de kendi hayallerinin olduğunu ve bu hayalleri izlemesi için aile baskısından yılmaması gerekir. Rüya sahibinin özellikle hırslarına kapılmadan ve ümitsizliğe düşmeden, istikrarlı bir başarı ile elde edemeyeceği hiçbir şeyin olmadığına işarettir. Bu şekilde rüya gören kişi disiplinli olmalı. Çünkü bu rüya; disiplin, özveri ve sağduyuya delalettir.

Rüyada Mafyadan Korktuğunu Görmek 

Rüyada mafyadan korktuğunu görmek, aile bireylerinden çekinecek bir durumu olduğuna işarettir. Rüya sahibinin utanılacak bir şey yaptığı ile rivayet edilir. Utanmak, üzgün olmak ve bunun akabinde kimsenin yüzüne bakacak durumu olmamak olarak rivayet edilir. Hata işlemek, kötü bir şey yapmak haram mal yemek, bir kişinin hakkına gasp etmek ile rivayet edilir. Zorbalık ve kavgaya işaret eder. Olumsuz bir rüya olduğu için, rüya sahibinin bu rüyadan ders çıkarması gerekir.

Rüyada Mafyaya Aşık Olmak

Rüyada mafyaya aşık olmak, kişinin yanlış işler yapmasına ve bir hata yapmasına işaret eder. Bu bir iş yaşamı ya da gönül işi olabilir, fark etmeksizin bu durumdan ders çıkarmadan büyük bir hataya sebebiyet vermesine işaret eder. İstenmeyen bir eş, çevresi tarafından onaylanmayan bir evlilik hayatı olarak da yorumlanır. Kötü eş, saygısız eş, haram mal getiren ve haram kazanç sağlayan eş olarak yorumlanır. Çevre tarafından dışlanmaya ve çevre tarafından evliliğe onay verilmeme durumuna işaret eder.

Rüyada Mafya Tarafından Kovalandığını Görmek 

Rüyada mafya tarafından kovalandığını görmek, rüya sahibinin kötü işlere bulaşacağı ve başını derde sokacağı yönünde rivayet edilir. Yanlış işler yapmak, bir işte başarısız olmak, başkaları tarafından onaylanmayan işlere kalkışmaya işaret eder. Rüya sahibinin çevresindeki insanların başını derde sokacağı yönünde delalet eder.

Mafya

“Rüyada Mafya Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda bir mafyanın adamı yanıma yaklaşıp ismimi falan soruyor. Sonra mafya babasını gösterip onun karısı olacaksın diyor. Ben de kaçıyorum falan sonu evleniyoruz ve sevmeye başlıyorum.

  2. Rüyamda tanınan ünlü bir Türk mafyasını görüyorum yanında koruması var mafya babasının elini öpüyorum bana siyah bir silah veriyor silahı korumasına çeviriyorum sonra beraber duvarda büyük siyah bir delik var içine ateş ediyoruz korumayla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir