Rüyada Kol Saati Görmek

Rüyada kol saati görmek, yaşamda dakiklik ve hayatın her anını tek tek planlamak anlamlarına gelir. Kol saatinin anlamı, zamana bağlı olarak bazı olumlu veya olumsuz gelişmelerin meydana geleceğinin habercisidir. Rüyada kol saati görmek diyanet tarafından bakılacak olursa kişinin yaşamına çok önem verdiği ve boşa zaman harcamadan her dakikayı dolu dolu yaşayacağı anlamına gelir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kum Saati, Duvar Saati

Bir başka rivayete göre rüyada bir insanın kol saati görmesi, rüyayı gören kişinin uzun zamandır istediği bir şeyin olacağına delalet eder. İstediği şey her ne ise kısa zaman içerisinde gerçekleşeceğine ve hayatında dikkate değer değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada Kol Saati Takmak

Rüyada kol saati takmak, olumlu bir rüyadır. Saati koluna veya herhangi bir uzvuna taktığını gören kişi düzenli, temiz ve disiplinli olarak yaşayan kişidir. Rüya sahibi her işinde plan yaparak ilerler. Rüyasında kol saati takan kişi için aynı zamanda çok dakik olduğu da dile getirilir. (Bkz. Altın Saat)

Rüyada Kol Saati Hediye Almak

Rüyada kol saati hediye almak, bir pencereden bakılarak tek bir cümleyle açıklanamaz. Olumsuz olarak bakılacak olursa kişi için çalıştığı yerden kötü anlamda bir ikaz alabileceği anlamına gelir. Aynı zamanda keşkelerin ve büyük pişmanlıkların duyulduğu geçmişe yönelik yanlışların tekrar yapılmaması konusunda da bir uyarı niteliği taşır.

Rüyada kol saati hediye almak olumlu tabiri ise hediye eden kişiyle geçirilmek istenen vakte rivayet eder.

Rüyada Kol Saati Bulmak

Rüyada bulunan kol saati, kişi için yeni bir başlangıç olarak yorumlanır. Rüyada kol saati bulmak; yuva kurmaya, herhangi bir yanlıştan dönüp yeni bir hayata başlamaya veya büyük zorlukların ardından güzel günlere açılacak bir kapıya delalet eder. (Bkz. Altın Bilezik Bulmak)

Rüyada Kol Saati Almak

Rüyada kol saati almak, kişi için zor ama hayatını yoluna sokma noktasında son derece büyük bir adım olacaktır. Rüyada kol saati satın almak, düzenli bir hayat kurarak boşa vakit harcamayı bırakmak anlamına da gelir.

Bir başka rivayete göre rüyada bir insanın kol saati vermesi ya da alması, iki insanın geleceğinin birbirine bağlı olduğuna veya pek yakında birbirlerine yardımda bulunacaklarına yorumlanır. Ayrıca saat görmek kıymet bilme manasına da gelir.

Rüyada Kol Saati Hediye Etmek

Rüyada kol saati hediye etmek, geçim derdi ve yaşam sıkıntısıyla geçen bir hayattan sonra refah kalitesi üst düzeyde, mutlu, bol kazançlı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada Kol Saati Kırılması

Rüyada kol saati kırılması, rüyayı gören kişi için kötü günlerin başlangıcına işaret eder. İlk başta mutlu ve huzurlu olarak ilerlense de verilen bir karardan dolayı pişman olunacağı, artık çok geç olduğu için üzüntülü hatta hastalıklı günlerin geleceğine delalet etmektedir. (Bkz. Kol)

Rüyada Mavi Kol Saati Görmek

Mavi renk, herhangi bir nesnede görüldüğünde genellikle olumlu bir rüya olduğuna inanılır. Rüyada mavi kol saati görmek de hayra yorulur. Kişinin zorluk dolu günleri atlatarak ailesi ile huzurlu, mutlu ve kaliteli zamanlar geçireceğine, yaptığı boş davranışlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada Kol Saati Aramak

Rüyada kol saati aramak, hasta bir kimsenin sağlığının yerine geleceğine, son derece mutlu günlerin yaklaştığına dair ipuçları verir. Aynı zamanda uzun süredir yapılan bir araştırma veya çalışmanın, nihayet sona ererek istenilen sonuçlara varılacağının habercisidir.

Rüyada Kol Saati Kaybetmek

Rüyada kol saati kaybetmek görmek, tanınmayan ve maddi anlamda yük olan bir insandan kurtulmaya yorulur. Rüya sahibinin yük olarak taşıdığı pek çok sıkıntıdan kısa süre içerisinde kurtulacağı, beceri konusunda çeşitli gelişmeler kaydedeceği, samimiyet ortamında bir yaşam geçireceği şeklinde de tabir edilir. Olumsuz anlamı da bulunan rüyada kol saati kaybetmek, sıkıntılı günlerin eşiğine gelindiği konusunda da uyarı olmaktadır.

Rüyada Kol Saati Çalmak

Rüyada kol saati çalmak görmek, illet hastalıkların sonunda nihayet tünelin çıkışına varılacağına, elde edilen yeni kazançlarla birlikte de yeni kapıların açılacağına delalet eder. Ortada yer alan borçlardan ve bitmez sanılan dertlerden nihayet kurtularak refah seviyesi yüksek, dertsiz bir ortamda hayat sürüleceğine işaret eder. Aynı zamanda bir başka anlamı da yakın dostlarınızın aynı rotada sizlerle birlikte ilerleyeceğidir.

Kol Saati

“Rüyada Kol Saati Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Rüyamda erkek kuzenimin bana bir kutu verdiğini gördüm. Kutunun üstünde soyadım yazıyordu. Kutu bayağı küçüktü. Yüzük kutusu kadar bir şeydi, içini açtığımda bir kolye, kol saati, küpe, ( demir bir yayın ortadan kesilmiş haliydi) yüzük (ama yüzüğün alt kısmı beyaz boncuklu üst kısmında saat var.) Bunları gördüm ve hepsinin rengi de aynıydı. Siyah ve kahverengi ve rüyamda sürekli tanıdığım kişileri görüyorum. Hep aynı kişiler. Bu ne anlama geliyor sence?

  2. Babamın arkadaşı babama bir kol saati hediye etti. Babam da “Ben kullanmam” dedi sonra amcam “Bana ver” Dedi. Ben de istedim ve babamın arkadaşı saati benim koluma taktı. Çok şık ve değerli bir saatti.

  3. Rüyamda eşimin kolunda saat gördüm. Normal hayatta takmaz. Bayan saati idi takmış olduğu saat.

  4. Rüyamda parfüm almak istiyordum. Birkaç tane denedim ve beğenmedim ama “Kol saatinin hediyesi olan parfüm orijinal ve tam sizin istediğiniz gibi” dediler. Onu aldım. Kol saati uzun bir bezin üzerinde, taşlı, derili bir şekilde saatti. Koluma taktım ama tüm kolumu kapladı. “Bunu bana öğretin” dedim ve orda katlamaya çalışıyorlardı. O sırada uyandım. Sizden çok rica ediyorum. Teşekkürler.

  5. Rüyamda bir kız bana arkadaşlarıyla istişare ettikten sonra beyaz kemerli bir kol saati taktı. Yorumlarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda mavi kordonlu spor bir kol saati vardı ve yüzünü görmediğim biri saati kolumdan bakmak için çıkarmaya çalışıyordu. Ne anlama gelmektedir? Ancak rüyam sadece bu kadardı.

  7. Rüyamda apartmandayım merdivenden gidiyorum kare kutuda kol saatim kırılmış… Ne zaman cevap gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir