Rüyada Kum Saati Görmek

Rüyada kum saati görmek, kadın için süslenme ve güzelliğe; erkek ve kadına ortaklardan her birine, iki çocuk ya da iki kardeşe delalet eder. Vaktinizi hiçbir yararı olmayacak işlerle harcıyorsunuz demektir.

Bkz: Saat, Duvar Saati, Çalar Saat

Rüyada kum saati görmek tabiri, hem hayra hem şerre yorumlanır. Çünkü kum saati, alt ve üst iki cam yuvarlaktan ibarettir. Bu yuvarlakların her biri ayrı ayrı şeylerle tabir edilir. İki çocuk, iki kardeş iki ortak, anne baba gibi. Bir kimsenin rüyasında gördüğü kum saatindeki olaylar, bu çiftler dikkate alınarak, rüyanın şekline göre yorumlanır.

Kum saatinin alt ve üst iki şişesi, iki çocuk veya iki kardeş yahut iki ortaktır. Bir kimsenin rüyada kum saatinde meydana geldiğini gördüğü şeyin hayır ve şerden tabiri, anlattığınız kimselere aittir. Bazen de kum saati, sahibi için hayır ve güzelliğe işarettir.

Kum Saati

“Rüyada Kum Saati Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda patronumun evine gidiyorum, orada evini temizlemek istiyorum. Kum saatinin altındaki tozu silmek isterken içindeki kum dökülüyor. Bu arada evin her yeri tozlu. Patronumun evine giderken de asansörde patronum beni yanağımdan öpüyor ve sarılıyor. Çok merak ediyorum, sizin yorumunuzu lütfen bana dönün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir