Rüyada Bardak Yıkamak Görmek

Ayrıca bkz: Bardak Kırılması, Bardak Kırmak, Bardaklar

Kişi suçluluk çektiği bir konu hakkında aklanarak, çevresine ve kendisine karşı aklanacağına delalettir.

Rüyasında bardak yıkayan kişi, zamanında işlediği bir suçtan veya işlemediği bir suçtan ötürü ceza aldığına, suçun doğruluğunun zaman içerisinde ortaya çıkması ile kişilerin kafalarının rahatlayacağına ve sıkıntılarına karşılık cevap bularak işlerinin rahatlayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin suç işlemeyeceğine, işlemedikleri suçlardan dolayı sorun yaşayarak, sıkıntı çekeceklerine dair bir rivayet mevcuttur. Kişilerin kendisini ispatlaması için tüm ortamın zamanla oluşacağına ve kendilerini ispatlamaları sonucu çevrelerine karşı rahatlayacaklarına ve içlerinde olan yangının söneceğine dair bir rivayet bulunmaktadır.

Rüyada Bardak Görmek

Saygınlığı ve hayat içerisinde edinilecek makam ve mevkiye delalettir.

Rüyasında bardak gören kişi hayat mücadelesi içerisinde çok başarılı olacağına, başarılarının karşılığını insanlardan saygı görerek, yüksek mertebelere gelerek, emrinde çalışacak insanların olması ile alacağın şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi saygınlık ve itibar kazanacak olup, para ile kazanılan geçici itibar olmayıp, karakteri ile insanlara karşı tutumu ile elde edilen kalıcı bir itibar olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişinin gönül ilişkilerinde durağan bir dönemden çıkıp, aktif bir yaşam dönemine gireceğine, hayatına girecek olan erkeğin veya kadının kişiyi çok mutlu ederek sonunda evlilik ile sonlandıracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bardak Satın Almak

Rüyasında markalı bardak satın alan kişi, çok salık bir yaşantı içerisinde olacağına ve mantıksız harcamalar ile sorun yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin plansız yaşaması sonucu sıkıntılar çekeceğine, kişilerin sorun yaşaması sonucu maddi olarak sıkıntı içerisine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi elinde olan paraları plansız olarak harcamasından ve gereksiz olarak yapılan alım gücünden dolayı kişi kendisine maddi anlamda zarar verecek olup, alınan maddi yara, kişiye manevi olarak sorun oluşturacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında ucuz bardak satın alan kişi, çok koşturacağına fakat koşturmasının fayda vermeyeceğine delalettir. Rüyayı gören kişinin farklı iş planlamaları olduğuna, peşinde koştuğu işlerin olduğuna ya da olacağına fakat kişinin koştuğu işlerin zaman içerisinde boş işe dönüşmesi ile kişi boşa kürek çekmiş gibi olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişiler kendisine fayda sağlamayacak birçok iş hamleleri yapacağına, kazanılan maddi gelirlerin kişiye fayda sağlamayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında koli ile bardak satın alan kişi, iş hayatında var olacağına ve başarısızlıklar ile mücadele edileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında var olacağına aktif olarak mücadele içerisine girileceğine ve iş hayatında başarısız olarak kötü durumlara düşüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Dolu Bardak Görmek

Rüyasında dolu bardak gören erkek, hem iş hayatında hem de özel hayatında oldukça başarılı bir döneme girileceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin işlerinde açılma olacağına, bolluk ve bereket içerisinde yaşayacakları ve istediklerine direkt olarak kavuşabilecekleri çok özel bir döneme gereceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin özel hayatında birçok gönül ilişkisi olacağı, arzu ve isteklerine erişmesinin çok kolay olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.  

Rüyasında dolu bardak gören kadın, bol ve bereketli bir döneme girerek maddi anlamda elde edileceklere delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok para kazanacağına, mal varlığı yapacağına, maddi sıkıntısı olmadan hayatına devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.  

Rüyasında dolu bardak gören genç, iş hayatına atılacağına kendisinin kazanacağı paraya delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında çok çalışacağına, gençliğin verdiği cesaret ve akıllılık ile işlere dört elle sarılarak çok para kazanacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bardağı Doldurmak

Rüyasında su bardağı dolduran kişi, iş hayatında bir gelişme yaşayarak başarı elde edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişi hayatında önemi büyük olan işlere adım atacağına, işlerin sonucunda tahmininden daha fazla başarılar elde edebilmektedir.

Rüyada bardağı su ile dolduran kişi çok önemli bir işe başlar ve bu iş sonucunda tahmin edemeyeceği başarılar yakalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında çay bardağı dolduran kişi, hastalık içerisinde olacağına veya hasta ise şifa bulacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin çok büyük olmasa da bir hastalık geçireceğine, sağlık problemlerinde oluşan sıkıntıların kısa süre içerisinde son bulacağına ve şifa bulacağınız şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin şifa peşinde koşacak olmasına ve en yakın zaman içerisinde şifa bulunacak olmasına vurgu yapan bir rüya olarak ifade edilmektedir.

Rüyada Bardaktan Su İçmek

Kişinin sağlık problemi var ise son bulacağına yok ise asla olmayacağına delalettir. Rüyasında bardaktan su içtiğini gören kişi sağlık sorunları ile ilgili yönlendirici bir içerik elde etmiş olacaktır. Hayırlı bir rüya olarak adlandırılmakta olup, mutluluk ve huzur içerisinde geçirilen nimetler ile dolu olan mükemmel bir gelecek vurgusu yapan rüya olarak yorumlanmaktadır.

Bardak Yıkamak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir