Rüyada Bardak Kırılması Görmek

Ayrıca bkz: Bardak Kırmak, Bardak Yıkamak, Bardaklar

Kişinin moralinin bozulacağına ve sıkıntılı günlere girileceğine delalettir.

Rüyasında bardak kırıldığını gören kişi, yaşamı içerisinde sorunlar çekeceğine, sorunlardan dolayı moral bozukluğu yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin hayatında beklenmedik durumlar yaşanması, işlerin çıkılmaz bir hâl almasına, rüyayı gören kişinin ailesinden çok yakın birisinin aniden hastalanması veya daha ağır bir darbe olarak ölmesi ile moral olarak çok kötü günler görüleceği ve sıkıntılar içerisinde daha da yalnız kalınacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişilerin farklı zaman dilimlerinde farklılık olacağına, rüyayı görür görmez olacağı şeklinde rivayet olmadığına ve yaşamı içerisinde belirli bir zaman böyle bir sıkıntılı döneme girileceğine, kaderde yazılı olduğu için yapılacak çok bir şeyin olmadığı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Kırık Bardak Görmek

Rüyasında kırık çay bardağı gören kişi, şanssız olduğuna fakat zaman içerisinde şansının iyi yönde yanında olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin zaman içerisinde çok sıkıntı çektiğine, hayat içerisinde hiç şanslı olmadığına, şansının yanında olmamasından dolayı sıkıntı çektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin şansının dönmesi sonucu, ters giden birçok işin yoluna gireceğine, kişilerin sıkıntı çekmeden kendinden emin adımlar ile ilerleyeceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında kırık su bardağı gören kişi, sorunlu bir yaşam geçirdiğine ve sorunların ortadan kalkacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatının bir noktasında hep bir sıkıntı olduğuna, geçmişten bu yana sıkıntıları ile sürekli tam mutluluğu yakalayamadığı ve isyan etmeden sürekli çalıştığı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin azmi ve sabrı sayesinde hayatında var olan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntıların bir daha ortaya çıkmaması nedeni ile keyifli ve huzurlu bir yaşam geçireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında kırık kahve bardağı gören kişi, yakın tanıdığı bir kişiden kötü haber alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin hayatında var olan yakın bir dostundan veya akrabasından kendilerine değmeyen fakat tanıdıkları bir kişiye ucu dokunan acı bir haber alınacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Alınacak acı haber ölüm, kaza veya maddi sıkıntı şeklinde kişiye ve haberi alan kişilere acı veren kötü bir haber olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında kırık plastik bardak gören kişi, hayatında her şey yolunda giderken ölüm haberi alacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin tüm yaşantısının yolunda olduğuna ya da olacağına, her şey yolunda giderken beklemediği bir acı ile sarsılarak sorun yaşayacağına ve ölüm haberi alarak sarsılacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin mutlu giden hayat düzenini yakın birisinin ölüm haberi sıkıntıya sokacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bardak Görmek

Rüyasında kolide bardak gören kişi, çok doğru yaşadığına fakat çevresinde güvenilmeyen insanların varlığına delalettir. Rüyayı gören kişilerin kendi şahsında sıkıntı olmadığına, çevresinde olan insanların rüyayı gören kişiye sıkıntısı olacağına veya sıkıntı olmaması için çevresini temizlemesi gerektiği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında tek bardak gören kişi, güven sıkıntısı çekeceğine ve sözcüklerine itimat etmeyen kişilerin var olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin çok konuşacağına, çevresinde var olan bazı kesimlerin rüyayı gören kişiye itimattı ve sözüne güveni olmadığına ya da olmayacağına bu açıdan kişi kendisini inandırabilmek için çok çabalayacağına ve güven tazelemek için çaba göstereceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında rafta bardak gören kişi, üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin yaşam standartlarında sapma olacağına, yaşayacağı bir takım olayların varlığına ve sıkıntı çekecekleri olayların karşısında dik durarak olayları aşmaya çalıştıkları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında yıkanacak bardak gören kişi, iş hayatında olacağına ve başarılı olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında varlığı olacağı, çok iddialı bir yaşam stili olması ile çok başarılı olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin başarılı olması nedeni ile çok para kazanacağına ve kazandığı paralar ile hayır işleyeceğine ve sevgi dolu zamanlar geçireceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Çay Bardağı Görmek

Kişi gönül ilişkisi içerisinde olduğuna ya da olacağın ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyasında çay bardağı gören kişi gönül ilişkisi içerisine gireceğine, gireceği ilişkilerde başarılı olmaya çalışacağına, mutlu olacağına, bekâr olanların belirli bir süre sonra evlilik düşüncesi içerisinde gireceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin eşine veya hayatında olan kişiye çok bağlı olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Bardak Kırıldığını Görmek

Kişinin hayatında var olan çok yakın birisinin ölüm haberini alacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin ev işlerinde veya ofis işlerinde yardımcı olan veya hayatının merkezinde olan çok önemli bir kişiyi kayıp edeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin ölüm acısı yaşayacağına ve acı karşısında dirayetli olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Rakı Bardağı Görmek

Hakkı olmayan parayı kazanan ve parayı çok rahat yiyebilen insanların görmesi mümkün olan bir rüyadır.

Rüyasında rakı bardağı gören kişi helal yollardan para kazanmayacağına, kazancında sıkıntı olduğuna, kendisini tartarak girdiği bu sorunlu yaşam biçiminden kurtulması gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin hile ve kötülük ile kazanılmış, fakir fukaranın ve yetimin elinden alınmış haram paraya ve mala göz diktiğine ya da dikeceği şeklinde rivayet edilmektedir. Sahtecilik ile insanlardan toplanan para ile bir yaşam sürdürmeye çalışılacağına ve insanların yaşamlarında hep bir sorun ortaya çıkacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bardak Yıkamak

Rüyasında çay bardağı yıkayan kişi, kendisine ve işlerine sıkıntı veren kişilerden uzak duracağına delalettir. Rüyayı gören kişinin yaşamı boyunca sıkıntılı işlere girmediğine ya da girmeyeceğine, kendisine sıkıntısı olacak olan kişilere karşı dik durarak kişileri hayatında çıkaracağına sürekli olarak bir insan temizliği yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında su bardağı yıkayan kişi, sıkıntı çekeceğine ve hayatında bir takım sıkıntıların olacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin hayatında var olan sıkıntılardan dolayı kafasında bir çok soru olacağına, mutsuz olacağına ve mutlu olmak sıkıntılardan kurtulmak için çabalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin var olan sıkıntılara karşı bir savunma geliştireceğine, sıkıntıların üstesinden gelerek rahat bir nefes alacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Bardak Kırılması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir