Rüyada Diş Kopması, Düşmesi, Kırılması Görmek

Ayrıca bkz: Diş Kopması, Çürük Diş, Diş Çıkarmak

Rüyada diş kopması düşmesi kırılması görmek genel olarak kötü yorumlanan bir rüyadır. Ancak rüyada görülen farklı nesnelerle ya da olayların meydana geliş biçimi ile farklılık gösterebilir. Rüyasında dişinin koptuğunu kırıldığını ya da düştüğünü gören kimse yakın bir akrabasının hastalandığını öğrenecek ve bu haber onu çok sarsacaktır. Hasta olan bu kişinin durumu ilerleyip daha kötüye gidebilir. Bu rüyayı gören kimse uzun bir süre toparlanamayıp kendi kabuğuna çekilecektir.

Rüyada Dişin Kırıldığını Görmek 

Rüyada dişin kırıldığını görmek kişinin ailesinden birinin hastalanmasını rüya sahibinden bilmek olarak yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin baba tarafından akrabası aile içinde hastalanan bu kişiyi rüya sahibinin yanlış davranışları yüzünden olduğunu düşünüp onu sorumlu tutmaktadır. Bu akraba kişinin en ufak bir hatasını gözlemleyerek onun yüzüne vurmayı hazır kıta beklemektedir. 

Rüyada azı dişi kırılması görmek devlet erkânından birinin hastalanması anlamına gelir. Bu kimseni yakalandığı hastalığı şifa bulunamayıp sonu ölümle bitecektir. Bu kişinin ölümü tüm insanları yasa boğacak ve ölümünden kısa bir süre sonra yeni bir başkan adayı seçilmesi üzerine çalışmalar yapılacaktır. 

Rüyada Çürük Diş Kırılması Görmek 

Rüyada çürük diş kırılması görmek kaybetmek olarak yorumlanır. Rüyayı gören kimse gecelerce uykusuz kalarak kazandığı parayı, çok çalışarak geldiği yüksek makamı, göz nuru döküp aldığı başarıları talihsiz ve beklenmedik kötü bir olay sebebiyle kaybedecektir. 

Rüyada ön dişlerin kırıldığını görmek aileden gelen desteğin yok olması, aile içinde yaşanan büyük tartışmalar, anne baba arasında çıkan çatışmalar olarak yorumlanır. Bu yaşanan kötü gelişmeler sonucunda aile kurumu derinden sarsılıp pişman olacak durumlar yaşanabilir. 

Rüyada üst dişlerin kırıldığını görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sonucu yaşanacak sorun olarak yorumlanır. Rüya sahibi miras işlerinden dolayı tanıdıklarının aslında nasıl kişiler olduğunu anlayacak. Rüyada üst dişlerin kırılması, yeni kurulacak bir iş için borç alınması ve bu borcun ödenmemesi olarak tabir edilir. 

Rüyada alt dişlerin kırıldığını görmek geçim sıkıntısı ve zor günler olarak yorumlanır. Rüya sahibi önümüzdeki zamanlarda parasal olarak ciddi kayıplar yaşayacak. Fakirlik olarak tabir edilen bu rüya dinimizde kişinin zor günlerine kanaat etmesi için uyarı niteliğinde bir rüyadır. 

Rüyada yemek yerken dişinin kırıldığını görmek rüyayı gören kimsenin para kazanmak için büyük uğraşlar verdiğini ve bu çabalar sonucunda zayıf düşüp zayıflayacağını gösterir. 

Rüyada Başkasının Dişinin Kırıldığını Görmek

Rüyada başkasının dişinin kırıldığını görmek trafik kazası, hastalık ya da ölüm haberi olarak yorumlanır. Sevdiğiniz birinden gelecek kötü haber sizi ziyadesiyle üzecek ve onun ailesinin yanında olup acılarını sarmak için elinizden geleni yapacaksınız. 

Rüyada sert bir şey yerken dişinin kırıldığını görmek rüya sahibinin şu dönemlerde Allah’tan uzaklaştığı ve hiç tereddüt etmeden günah işlediği şeklinde yorumlanır. Bu sebeple sürekli girdiği işlerde batmakta ve kendini çıkmaz yollara doğru sürüklemektedir. Bu rüyayı görmek kişiye bir nevi uyarı niteliğindedir. Rüyayı gören kimsenin bir an önce kötü alışkanlıklarından vazgeçip özüne dönmesi gerekmektedir. 

Rüyada Dişlerinin Eline Döküldüğünü Görmek 

Rüyada dişlerinin eline döküldüğünü görmek kısmetin açılması, hayırlı kapıların aralanması, manevi olarak rahatlama, olumsuzlukların mum alevi gibi sönmesi, borçların ödenmesi anlamlarına gelir. Bu rüya güzel ve hayırlı rüyalar sınıfına girer. Rüya sahibi hayatında güzel bir döneme girecek ve hayatının sonuna kadar mutlu olacaktır.

Rüyada Dişin Bir Parçasının Koptuğunu Görmek 

Rüyada dişin bir parçasının koptuğunu görmek bir arkadaşınızla aranızın bozulacağını ve bu durumdan fazlasıyla üzüntü duyacağınızı gösterir. Bu tartışmada sıkıntı yaratan kişi siz olduğunuzdan kendinizi çaresiz hissedecek ve umutlarınızın tükendiğini göreceksiniz. Bu rüyanın diğer bir anlamı rüya sahibi eğer bekârsa daha önceden evlenip ayrılmış bir kadınla ya da erkekle evleneceği şeklindedir. Eğer rüya sahibi evliyse eşiyle yaşadığı sorunların içinden çıkılamaz hale gelmesi olarak yorumlanır. 

Diş Kopması Düşmesi Kırılması 

“Rüyada Diş Kopması, Düşmesi, Kırılması Görmek” üzerine 28 yorum

  1. Rüyada ölmüş annemi görüp bahçe duvarının yıkıldığını sonra annem “Sen üzülme. Ben yaptıracağım” diyor. Sonra duvarın yapıldığını görünce arka dişimden biri düşüp tuz buz oluyor.

  2. Rüyamda çenemi kapatmak istediğimde dişimin arasına dikiş iğnesi giriyor daha sonra rüyamın içinde uyanıyorum. İğneyi elimle çıkartıyorum. İğnenin deliğinde kısa, açık yeşil bir iplik var. Daha sonra çıkartırken dişimdeki dolgu kırılıyor.

  3. Rüyamda eskiden tanıdığım insanlarla yan yanaydım ve suratımda çok ilginç bir ağrı vardı. Ağrım olduğunu arkadaşlarıma söyledim ve bir tanesi ağzıma baktı sonrasında dişimin sallandığını fark ettim. Sonra bir okulun erkekler tuvaletinde buldum kendimi, çıkan dişimi elime aldım ve elime baktığımda bir avuç dolusu diş gördüm. O dişlerden biri lavaboya düştü ve kayboldu sonrasında uyanmıştım. Nasıl yorumlanır sizce, yardımcı olabilir misiniz?

  4. Gündüz yatıyordum rüyada dişlerimi gördüm. Elimi dişlerime götürdüm. Ön alt dişlerimin bir tanesi sallanıyordu. Elimle çektim kırıldı.

  5. Rüyamda çürük olan dişim yerine yanındaki sağlam dişimi çektiğimi gördüm. (Gerçekte sağlam ve düşmek üzere bir dişim zaten var. ) Rüyamda onun yanındaki sağlamı kendimin çektiğini gördüm.

    1. Bu sadece bi yorum. Birisine veya birilerinin vesile olup harama sürükleyebilirsiniz dikkatli olun. Herşeyin tek sahibini biliyoruz.

  6. Ben rüyamda üç tane arka dişimin sallandığını gördüm ve anneme “Anne, ben dişimi çıkartıyorum” dedim ve alt arka dişlerimden 3 tane çıkardım. Bu ne demek?

  7. Rüyamda kendimi diş hekiminde buluyorum, 5 tane dişimi yapmış, 2500 TL para istiyor. Ben de “Çok para” diyorum kendi kendime. Doktora pahalı olduğunu söyleyemiyorum. “Ön 2 dişimden bir tanesi yapmış olduğunuz diş çıkıyor, geri giriyor içine” diyorum. Hemen onu yapıştırıyor. Hayır, olsun inşallah.

  8. Rüyamda üstteki iki ön dişime darbe alıyorum ve dişim durmadan sallanıyor, aradan kan akıyor. Gece boyunca bununla uğraştım.

  9. Rüyamda yemyeşil park gibi bir yerdeydim, ayağımda çok güzel babetler vardı sonra yok oldu. Çıplak ayakla o parka bakan bir yamaçtaydım. Arkamı döndüm ve yürümeye başladım. Ayaklarım çıplak yürüyorum önümde kar var basıyorum, üşürüm sanıyorum ama kar sıcak. Dağa çıkan yoldan ilerlemek istiyorum ama yol ortasında arı kovanı var, arılar üstüme geliyor denize doğru kaçıyorum, suyun altında bana dokunamazlar diye düşünüyorum. Daha fazla detay var ama hatırlayamıyorum.

  10. Kız arkadaşım rüyasında benim tüm dişlerimin döküldüğünü görmüş kanlı bir şekilde. Ne anlama gelmektedir?

  11. Rüyamda öndeki üç tane dişlerimin düştüğünü gördüm. Bir tane de yandan düşmüş ama acı kan vs. bir şey yoktu. Aynaya bakıyorum ağzımda dişler yok tabiri ney acaba? Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.

    1. Merhaba ben de buna benzer bir rüya gördüm ve etkisinde kaldım.. Siz göreli baya olmuş. Hayatınızda bir değişiklik oldu mu hastalık vs.?

  12. Rüyamda ön dişlerimin dışarı doğru uzadığını ve yanlarının çürümeye başladığını, kopmalar olduğunu görüyorum. Ne demek yorumlar mısınız?

  13. S.a. Rüyamda kendi üst dişlerim takmaymış ve kırılıyor bir şey yerken ve çok utanıyorum ne yapacağım şimdi derken ölen annemin kalan dişlerini buluyorum ve takıyorum tam oluyor. Annemi görüyorum sonra konuşuyoruz gülerken annemin üst takma dişlerinin ikiye ayrıldığını ağzında öyle durduğunu görüyorum anne dişlerin kırık anne diyorum, gülüyor bir şey demiyor. Annemin ölmeden önceki taktığı dişlerleyim ben hala ona diyorum bak senin eski diğer dişlerin bende onu gösteriyorum, hayır olsun inşallah bana yorumunu yazar mısınız?

  14. Eski eşim ön 2 dişini yeni yaptırmış çok güzel olmuş ama dişler söküp takmalı ve konuşurken çıkıyor tekrar takıyor ve biz çok mutluyuz

  15. Otobüste bir yere gidiyoruz. Ben bu arada sakız çiğniyorum. Giderken bir dinlenme tesisinde durduğumuzda eşim Seneye yurt dışına Çıkacağımızı bunun için pasaport işlemlerini anlatırken bana sağ taraftaki kök dişim düşüyor ağzımı açıp elime aldığımda hep böyle parçalanmış şekilde elime geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir