Rüyada Çürük Diş Görmek

Ayrıca bkz: Çürük, Diş, Diş Hekimi
Rüyada çürük diş görmek hem hayırlı bir rüya hem de şer dolu bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada çürük diş gören kimse ticarette zarar edip para kaybedebilir. Bu rüya maddi anlamda inişe geçmek, işten çıkarılmak, yeni girdiği bir işte iflas etmek olarak yorumlanabilir. Bu rüyanın olumlu manası da çürük dişin çekilmesi ile alakalıdır. Şayet çürük diş çekilmişse, kişi çok sağlıklı olacak ya da hasta ise hastalığına şifa bulunacaktır. 

Rüyada görülen çürük diş, akrabalık ilişkileriyle ilgili olduğu da söylenir. Kişinin akrabası ile yaşayacağı bazı sorunları ve yakın birisi ile yaptığı sözleşme sonucu borçlu duruma düşmesini ifade eder. Çürük diş gören kimsenin çok yakın bir dostu sıkıntılı ve buhranlı birtakım problemler yaşayabilir.

Rüyada çürük diş çekmek yardıma muhtaç bir kimseye yardım etmek anlamına gelir. Rüya sahibi müşkül durumda olan bir insana maddi anlamda yardım edebilir ya da onun yanında olduğunu hissettirip ona her manada destek olabilir. 

Rüyada çürük diş çektirmek bir arkadaşından alınacak tavsiye olarak yorumlanır. Yeni bir okul ya da bir iş için bu kişi size tecrübeleri ile yardım edecek ve kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderecek. Siz de o kişi sayesinde bulunduğunuz ikilemden kolayca çıkıp önünüze bakacaksınız.

Rüyada Çürük Diş Düşmesi Görmek 

Rüyada çürük diş düşmesi görmek, kişinin yükselmesi ve başarılı olması için ayağına dolanan önüne set olan her şeyden kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret eder. Bu kötü fazlalıklardan kurtulduktan sonra rüya sahibi düzlüğe çıkacak ve başarı merdivenlerini tek tek tırmanacaktır. 

Rüyada çürük diş çıkarmak, darlık ve huzursuzluk olarak yorumlanır. Kişinin hanesine gelecek olan misafir rüyayı gören kimseyi zor durumda bırakıp onu başka kimselere kötüleyecektir. Bunun sonunda zararlı çıkan taraf rüyayı gören olacaktır. 

Rüyada çürük diş kırılması, kişinin ailesi ile yaşayacağı büyük kavga ve çatışma olarak yorumlanır. Danışmadan alınan kararlar ve haber vermeden yapılan işler sonucunda aile üyelerinden biri sizinle hiç istemediğiniz bir anda kavgaya tutuşacak ve planlarınız alt üst olacak.

Rüyada Kendi Dişini Çekmek Görmek

Rüyada kendi dişini çekmek yalnızlık olarak tabir edilir. Rüya sahibi tam da desteğe ihtiyaç duyduğu anda kimseden destek göremeyip yalnız kalabilir. Bu yalnızlık uzun sürecek ve kişi kendi yolunda ilerlemeye çalışırken sorunları tek başına göğüslemek zorunda kalacak.

Rüyada kendi dişini çektiğini görmek: Bazı yorumcular tarafından hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Rüyada eğer kişi kendi çürük dişini çekiyorsa, bu rüya; güzellik ve mutluluk dolu bir hayata, uzun bir ömre, sevgi dolu bir ilişkiye, aşk kokan bir evliliğe işaret eder.

Rüyada Takma Diş Görmek  

Rüyada takma diş görmek kişinin kendi benliğini unutup başkalarının hayatını yaşama çabası ve onlara imrenme olarak yorumlanır. Rüyasında takma diş gören kişi, yaşadığı hayat için utanç duymakta ve her zaman çevresindekiler gibi bir hayat sürmek istemektedir. Bu istekleri kişinin başına kötü işler getirecektir.

Rüyada takma diş görmek ne anlama gelir: Bu rüyanın diğer bir anlamı ölümden korkmaktır. Rüya sahibi ölümden çok korkan ve sürekli bu korku ile yaşayan kimsedir. İslam âlimleri bu rüyayı bilgisizlik ve Allah’a inanmamak olarak yorumlamaktadır.

Rüyada Eski Dişlerin Dökülmesi

Rüyada eski dişlerin dökülmesi yorumu iki türlüdür. Birincisi, rüya sahibinin ilim ve fenden uzaklaşarak tembellik dolu bir hayatı seçmesidir. İkinci anlamı ise rüya sahibinin psikolojik rahatsızlıklarından kurtulmasıdır. 

Rüyada diş sallanması görmek kişinin yüzleşmek istemediği bir gerçekle sonunda yüzleşeceği anlamı taşır. Kişi aradığı cevapları aldıktan sonra hakiki ve kendi bildiği yolda yürüyecektir. Rüyada diş sallanmasının bir diğer yorumu ise kişinin dünya malını canından önemsemesidir. Çok sevilen dünya malı, kaybedilmesinden korkulan eşyalar ve hiçbir şeyi kullanmaya kıyamamak olarak yorumlanır.

Çürük Diş

“Rüyada Çürük Diş Görmek” için bir yorum

  1. iyi günler uzun zamandır bağkur pirimlerimi ödeyemediğim için diş hekimine gidemedim ve param olmadığı için gidemiyorum dişin iltihaplamasından korktuğundan galiba bu gece rüyamda çürüyen dişimi kendim tek parça halinde tek çekişde çıkardım (sağ üst köpek dişimin geri yanındaki).teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir