Rüyada Diş Kopması Görmek

Ayrıca bkz: Çürük Diş,  Diş Hekimi, Dişlerin Düşmesi

Rüyada diş kopması görmek hayırlı bir rüya olarak görülmez. Rüyada diş kopması rüya sahibinin başına gelecek musibet ve kazaları işaret eder. Rüyada diş kopması görünce akla yakın akrabalar gelmektedir.

Rüyasında dişinin koptuğunu gören birinin baba tarafından ya da anne tarafından akrabalarından biri ağır bir hastalık geçirip ameliyat olabilir. Şayet kişinin rüyasında üst dişinden biri koparsa, bu kendisinin başına gelecek müşkül durumlar olarak tabir edilir. Rüya sahibi çok kısa bir zaman içerisinde işi ya da aşk hayatı ile alakalı kötü bir durumda kendini bulabilir. 

Rüyada Dişin Kopması ve Kanaması Görmek 

Rüyada dişin kopması ve kanaması görmek rüya sahibinin uzun bir zamandır ölecek gözüyle bakılan bir yakınının bir anda sağlığına kavuşması olarak yorumlanır. Bu haber ailede bulunan herkesi çok mutlu edecek hatta iyileşirse diye adanan adaklar kesilecek. Bütün komşulara, eş dost ve akrabaya hediyeler dağıtılacak.

Rüyada Çürük Dişin Kopması 

Rüyada çürük dişin kopması hastalık yüzünden hayata gözlerini yumacak biri olarak yorumlanır. Rüya sahibi maddi ve manevi olarak bir sürü emek ve çaba sarf etse de hastanın durumunun ilerlemiş evrelerde olmasından dolayı bütün çaba ve emekler nafile olacak. 

Rüyada diş eti kopması rüyayı gören kimsenin çok başarılı ve akıllı olduğu için başkaları tarafından ayağının kaydırılacağı şeklinde tabir edilir. Bu kişi başkalarının yalan yanlış işverenleri doldurmasından dolayı bütün iş kapıları yüzünüze kapanmak zorunda kalacak. Yalnız siz bu durumu öğrenip bu konuya ciddi bir şekilde el atacaksınız. 

Rüyada Sakız Çiğnerken Diş Kopması Görmek

Rüyada sakız çiğnerken diş kopması görmek kişinin doğru yolda ilerlediğini gösterir. Rüya sahibi hak yolundan şaşmayan ve dürüstlüğü ile tanınan kimsedir. Bu rüyayı gören kimse doğru sözleri ve davranışları sayesinde önüne bütün fırsatlar tek tek çıkacak ve hiç çaba sarf etmeden huzurlu ve mutlu yaşam sürecek. 

Rüyada Tek Dişinin Koptuğunu Görmek 

Rüyada tek dişinin koptuğunu görmek iyi bir rüya olarak yorumlanır. Borçları ödemek, hastaların iyileşmesi, ayrılanların kavuşması, dargınların barışması, gurbette olanların hasret gidermesi olarak yorumlanır. 

Rüyada eliyle kendi dişini koparmak kişinin kimseye danışmadan alacağı kararlar sonucu yanlış yerlerde kendini bulacağını ve bunun sonucunda yalnız kalacağını gösterir. Rüya sahibi tecrübeli birisine akıl danışmadan aldığı bu kararların bedelini hem maddi hem de manevi olarak ödeyecektir. 

Rüyada başkasının dişinin koptuğunu görmek zor bir anda uzatılan dost eli olarak yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseye hiç düşünmediği bir anda sıkıntıda olduğuna dair bir mesaj gelecek. Rüya sahibi de bu mesaj sonucunda ödeyeceği para ile bu arkadaşının borçtan kurtulmasını sağlayacak. 

Rüyada Dişlerin Avuca Dökülmesi Görmek 

Rüyada dişlerin avuca dökülmesi ağızdan çıkan kötü sözler sonucu yaşanan pişmanlık anlamına gelir. Kişi bir sohbet sırasında bir arkadaşı ile yaşadığı alevli tartışmalar sonucu karşısındaki kişinin kalbini kıracak. Hiç ağza alınmayacak sözler sarf edilmesi sonucu büyük bir zaman küslük yaşanacak. Başka ortak arkadaşların araya girmesi sonucu bu küslük sona erip barışma sağlanacağına delalet eder.

Rüyada Ön Dişinin Eline Düştüğünü Görmek 

Rüyada ön dişinin eline düştüğünü görmek akrabalık ilişkilerinde olan iniş ve çıkışlardır. Haneye yüklü bir para ya da ganimet girmesi sonucu eşit bir şekilde paylaşım yapmada problem olacak. Bu süreç sizin başınızı çok ağrıtacak. 

Rüyada dişlerin yastığa düştüğünü görmek mutluluk verici bir rüyadır. Sizi bekleyen kısmet, herkesi sevindirecek bir müjde, maaşa yapılacak zam, piyangodan çıkacak para olarak yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören kimsenin bu aralar şans yüzüne güleceğine ve hayatının baştan aşağı değişikliğe uğrayacağına işaret eder.

Diş Kopması

“Rüyada Diş Kopması Görmek” üzerine 21 yorum

  1. Ben rüyamda dişlerimin kırıldığını ve düştüğünü gördüm. Aynı zamanda alt köpek dişimde sallanıyordu. Ağzımı bile kapatamıyordum dişlerim avucuma düşüyordu. Acaba ne anlama geliyor?

  2. Rüyamda alt çenemde köpek dişimin yanındaki dişleri hiç acı hissetmeden 2 adet dişimi çektim ve uyandım. Yorumlarsanız memnun olurum.

  3. Dişlerim takma değil ama rüyamda dişlerimin hepsi döküldü ve ön dişler çürük olmuş. Onlar duruyordu sadece kök olarak. Gerisini dökülürken ben avucuma aldım.

  4. Rüyamda üst iki dişim genişledi sonra elime düştü ikisi. Nedir, yardımcı olur musunuz?

  5. Rüyamda öndeki iki dişimin sallanıp düştüğünü gördüm. İki dişim düştükten sonra diğer dişlerim de elimi değdiğimde sallanmaya başladı ve dişlerimi çektiğimde elime geldi, birçok dişim öyle düştü. En son dişlerime aynada baktığımda dişlerimin yeniden ve düzenli çıktığını gördüm. Halam da yanımdaydı ve dişlerime bakıp ne güzel olduğunu konuşuyorduk. Ne anlama geliyor olabilir?

  6. Rüyamda “Dişlerinin önce sağ tarafını yapayım, yarın da sol tarafını” der doktor. Yani tümden implant yaptırıyor ama sonunu ya görmedim, ya da hatırlamıyor. Ne demek olduğuna yardımcı olur musunuz lütfen?

  7. Üst ön protez dişlerim düşerken hemen yerine koydum. Ne anlama geldiğini merak ediyorum.

  8. Alt ön dişim kökünden çıktı ve elime düştü. Gerçekte de babam ve amcam yıllar önce rahmetli oldu. Bu diş düşmesi neye cıkacak?

  9. Rüyamda ön alt çenemin ortadaki dişimin sallandığını gördüm elimle salladım elimle dişimi yerinden hiç acı hissetmeden aldım. Dişim çok çürüktü sonra dişimi temiz bir tepsi gibi kabın içine attım.

  10. Üst çene 2 ön dişin yanında olan dişlerden sağdaki kimi temsil ediyor. Bu diş kendiliğinden düşüyor içi boş yerine koymaya çalışıyorum.

  11. Rüyamda üst köpek dişimi yavaş yavaş koparıyorum ve en son direk yerinden söküyorum diğer dişlerimde sanki çeksem gelecekmiş gibi ve hepsi üst dişlerim bundan başka bir şey görmedim o yüzden yorumlayamayacağım sadece dişlerimi söktüğümü görüyorum ve kopardığımı sanki bir kâğıt gibi ayrılıyor acı bile hissettim sanki ya da içim bir tuhaf oldu diyelim

  12. Üst damağımdaki bir diş çok acı veriyordu, ben de en sonunda dayanamayıp çektim ve daha sonra aynaya baktım. Bakınca dişin kökünden kopmadığını, büyük çoğunluğunun kırıldığını gördüm. Üst sağ dişimin iki yanında bulunan dişti. Daha sonra farklı bir rüyaya geçtim, zaten aynalar geçiş kapıları olarak temsil ediliyor.

     

  13. Rüyamda üst ön dişim düşecek gibi duruyormuş niye böyle diye bakarken diş elime geldi acı hissetmedim ama.

  14. Rüyam’da istemsizce çenem kasılıyor ve dişlerimi sıkmaya başlıyorum. Çenem geveşeyince bir dişimin kökünden kopacağının bilincinde oluyorum. Ve çenem gevşedikten sonra ön sol dişimin gevşeyip çıktığını gördüm. Bu aynı rüya da bir kaç kez tekrarlandı ve farklı farklı dişlerimin tek tek çıktığını gördüm. Uzun süredir bu rüyayı görüyorum ve beni çok yormaya başladı, bunun anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir