Rüyada Bardak Kırmak Görmek

Ayrıca bkz: Bardak Kırılması, Bardak Yıkamak, Bardaklar

Çevresinde olan bir kişi ile küseceğine fakat kavga etmediği için barışma ihtimalinin olduğuna delalettir.

Rüyasında bardak kıran kişi, iş hayatında veya sosyal hayatında çok samimi olduğu bir kişi olduğuna ya da zaman içerisinde olacağına, çok yakını olan bu kişi ile çok basit bir neden ile küseceğine ve zaman içerisinde barışmak için çabalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişinin çok yakını ile küsmesinden dolayı içinin rahat etmeyeceğine, kimin haklı veya kimin haksız olduğunun çok öneminin olmadığına ve önem verilmemesinden dolayı rüyayı gören kişinin barışmak için çabalayacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Çabaların sonuç vermesi sonucu barışılacağına ve kurulan dostluğun eskisinden daha samimi olacağına ve daha iyi temelleri olmasından dolayı huzur bulunacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Bardak Yıkamak

Rüyada büyük bardak yıkamak, iş hayatına giriş yapılacağına ve proje odaklı çalışmalara delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatında varlığı olduğuna ya da tüm zemini hazırladıktan sonra iş hayatına giriş yapacakları şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin iş hayatına girmesi ile kafasında olan projelere başlayacağına, çok büyük adımlar atarak birçok kişinin dikkatini bir anda atacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada küçük bardak yıkamak, iş hayatında başarıyı engelleyecek olan durumların olacağına ve durumlardan kurtulmak için ortam oluşacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin büyük projeleri olduğuna, iş hayatında çok büyük olmak için çok çalıştığına ve büyük yatırımları olacağına fakat bu yatırımlarını ve büyüme hamlelerini engelleyen birisinin hayatında yer bulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin projelerine ve büyüme hamlelerine engel olmak isteyenlerin kişinin değerlendirmesi ile engel olunacağına ve hayatından çıkarılarak uzaklaştırılacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Bardak Satmak

Arkadaşınız ile olacak olan problemlere delalettir.

Rüyasında bardak sattığını gören kişilerin farklı nedenlerden dolayı arkadaşları ile arasının açılacağına, bu durumdan dolayı üzülecek olan rüya sahibinin barışmak için birçok hamle yapacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Bardağın Çatlaması

Rüyada sağlam bardağın çatlaması, kurulacak olan veya kurulmuş olan kötü arkadaşlıklara delalettir. Rüyayı gören kişilerin iş hayatından veya sosyal hayatından edinmiş olduğu ya da uzun süredir yanında olan arkadaşın gerçek yüzünü göstermesi ile kötü arkadaş edindiğinin farkına varıldığı veya kötü kişiler ile arkadaşlık kuracak ortamların var olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişilerin kötülükleri hissetmesi ve olayları algılaması sonucu arkadaşlarını gözden geçirerek bir temizlik yapacağına ve zor durumda kalmamak için hızlı adımlar atması gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada kırılmış bardağın çatlaması, kötü arkadaşlıklar edineceğine ve kötü kararlar alarak hayatına negatif etki edeceğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin çevresinde kötü kişilikler olduğuna, kötü kişiliklerin rüyayı gören kişiye her daim kötü etki edeceğine ve saçma kararlar alınmasına etkisi olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Dolu Bardak Görmek

Kişinin güzel haberler alması ile mutlu olacağına ve durumları kontrol altına almasından dolayı sevinç içerisinde olacağına delalettir.

Rüyayı gören kişilerin hayatında güzel şeyler olacağına, olacak olan güzel durumların kişinin yaşam içerisinde alacağı kararlara etki etmesi ile güzel adımlar atmasına vesile olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin sevinç içerisinde olması alacağı bazı kararları etkileyecek olup, etki altında olumlu karar kılması kişiye anında ve ilerde de mutluluk vereceği şeklinde rivayet mevcuttur.

Rüyada Boş Bardak Görmek

Rüyasında boş su bardağı gören kişi, iş hayatına etki edecek bazı sorunlar ile karşılaşacaktır. Rüyayı gören kişinin iş hayatında var olduğuna ya da adım atacağına kişinin iş hayatını etkileyecek farklı durumların başına gelmesi ile çok kötü zamanlar geçireceğine ve iş hayatına baskı yapacak durumlardan dolayı sorun yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Başına gelecek olan kötü durumlardan sonra büyük sorunlar yaşayacağına ve kötü haber almaya devam ederek hayatının uzun bir vaktinde sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyasında boş çay bardağı gören kişi, bekârsa sevgilisi ile evli ise eşi ile çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir. Rüyayı gören kişilerin gönül ilişkilerinde sorun olacağına, kişilerin sorun yaşamasına neden olan durumları asla bilmeyerek sorunları çözmeye çalışacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Sabırlı olan kişiler sorunlu çözeceğine fakat acele edenlerin evliliklerinin veya ilişkilerinin bitebileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyada Bardak Satın Almak

Başarı odaklı çalışmalar içerisine girerek adından söz ettireceğine delalettir.

Rüyasında bardak satın alan kişi, iş hayatında veya sosyal hayatında çok aktif olacağına, kafasında farklı projeler olduğuna ve projeleri gerçekleştirme adına birçok adım atılacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Kişinin birçok işe imza atacağına, başarılı olmak için çabalaması sonucu büyük kazanımlar elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Bardak Kırılması

Çok sevilen birisinden acı haber alınacağına delalettir. Rüyasında bardak kırılması gören kişi acı günler yaşayacaktır. Kişilerin hayatında olan birisinin sıkıntı çekeceğine, çok yakınından bir acı haber alacağına veya çok yakının acısından dolayı bir haber alacağı şeklinde rivayet edilmektedir.

Bardak Kırmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir