Rüyada Sincap Görmek

Rüyada sincap görmek, samur görmek gibi tabir olunur. Bir sincabı boğduğunu ve boğazından kan aktığını gören yabancı bir kadın ile ilişki kurar.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada sincap görmek, zalim ve hırsız birisine işarettir. Bazı tabirciler sincap görmek, halkın arasına girip çıkmayan zengin bir adama işarettir, demişlerdir.

Diğer rüya tabirleri için bakınız: Sansar, Kürk

Rüyada sincap görmek, iyiliğe ve hayra delalet eder. Ailenizin sizi her alanda destekleyeceğini işaret eder. Hatta aile büyüklerinden birinin maddi bir konuda size yardım edeceğine delalet eder. İş yerinizde güler yüzünüz ve tatlı diliniz sayesinde herkesle iyi geçineceğinizi ifade eder. 

Rüyada sincap görmek başka bir rüya alimine göre, size düşmanlık besleyen birini gösterir. Bu kişinin sizi gizliden takip edeceğine alamet eder. Sizin ve aileniz açığını kollamak için uzaktan uzağa sizi gözetleyecek birine delalet eder. 

Rüyada Sincap Yavrusu Görmek

Rüyada sincap yavrusu görmek, sizi bir ömür boyu mutlu edecek biriyle tanışacağınız anlamına gelir. Tam karakterinize uyum sağlayan ruh eşinizi yakında bulacağınızı işaret eder. Bu kişiyle aranızda büyük bir sevgi ve saygı bağı oluşacağını gösterir. Rüyada sincap yavruları görmek ise müjdeli bir haberle sevineceğinize alamet eder. 

Rüyada Sincap Yakalamak 

Rüyada sincap yakalamak, karşınıza çıkan kârlı fırsatları çok güzel bir şekilde değerlendireceğinizi ifade eder. Ayrıca bu fırsatları elinizdeki imkânlarla birleştirip hayatınızı daha güzel noktalara getireceğinizi işaret eder. Yolunuzun bundan böyle her daim aydınlık olacağını gösterir. 

Rüyada Sincap Öldürmek 

Rüyada sincap öldürmek, özetle platonik aşk yaşamak şeklinde tabir edilir. İçten içe birine gönül verdiğinizi ancak bir türlü bu kişiye duygularınızı söyleyemeyeceğinizi işaret eder. Olmadık bir sevdayla aşk acısı çekeceğinizi gösterir. 

Rüyada Sincap Beslemek

Rüyada sincap beslemek, ailenize sevgi ve saygı bağlarıyla kenetleneceğinize delalet eder. Aile içindeki bireylerin birbirlerine her konuda destek olacaklarını işaret eder. Ailede kimin eksiği ve açığı varsa bir diğer kişinin bu durumu kapatacağını gösterir. Rüyada sincap beslemek; kısaca aile huzuru, mutluluğu ve saadeti anlamına gelir. 

Rüyada Sincap Isırması

Rüyada sincap ısırması, maddi olarak biraz sıkıntı çekeceğinizi işaret eder. Ancak bu sıkıntılardan bir yakınınızın yardımıyla kısa zamanda kurtulacağınızı ifade eder. Zorluklar karşısında tam pes etmişken hiç vakit kaybetmeden size bir yardım elinin uzanacağını gösterir. 

Rüyada Sincap Kovalamak 

Rüyada sincap kovalamak, hayırlı ve makbul bir rüya olarak tabir edilir. Hayatınızda olumlu değişiklikler olacağına işaret eder. Rızkınızın artacağını, elinizin bollaşacağını, hanenize güzel kısmetler geleceğini ifade eder. İş yerinizde tam da arzu ettiğiniz gibi satışlarınızın iyi gideceğini rivayet eder. Ayrıca ilim tahsili görmüş kimselerle dost olacağınızı ve onların tecrübelerinden istifade edeceğinizi gösterir. 

Rüyada Sincap Tarafından Isırılmak 

Rüyada sincap tarafından ısırılmak, sinsi ve içten pazarlıklı birinin sizi kullanmaya çalışacağına delalet eder. Bu kimsenin maddi anlamda sizi sömürmeye çalışacağını işaret eder. Ancak o kişinin karakterini çok sonradan anlayacağınızı ve durumu izah edip yolları ayıracağınızı rivayet eder. 

Rüyada sincap tarafından ısırılmak başka bir rivayete göre, içten içe pişmanlık duymak anlamına gelir. Çok yakın bir dostunuzun kalbini kırdığınız için pişman olacağınızı ifade eder. Kalp kırıcı sözler sarf ettiğiniz için neden böyle bir şey yaptığınızı uzun uzun düşüneceğinizi işaret eder. Sonrasında bu kişiden af dilemek için bazı yollar arayacağınızı gösterir. 

Rüyada Sincap Eti Yemek 

Rüyada sincap eti yemek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Çocuklarınız ve eşinizle sıcak bir yuvada ömür boyu huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayacağınızı işaret eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise ticari kazanç elde etmek anlamına gelir. Elinize büyük miktarda para geçeceğini ancak bu parayı borçlarınızı kapatmak için kullanacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sincap Yuvası Görmek

Rüyada sincap yuvası görmek, gerçek hayatta yuva kurmak ile aynı anlama gelmektedir. Kısa zaman içerisinde hayal ettiğiniz bir kişiyle evlenip mutlu bir yuva kuracağınıza delalet eder. Bu mutlu yuvanın her gün hanenize bereket ve neşe getireceğini gösterir. 

Sincap

“Rüyada Sincap Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Sincabın kuyruğunda, kuyruğu yerine demir gibi bir parça vardı. İnsanlardan korumak için mi, o parçayı sincaba takmışlardı. Neden o parça olduğunu hatırlamıyorum. Birkaç tane sincap vardı, aynı ortamda.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir