Rüyada Padişah Görmek

Rüyada padişah görmek, olağanüstü mutlu bir rüya olarak yorumlanır. Eğer evli değilseniz mutlu bir yuva kuracağınıza; evliyseniz son derece geçimli bir yaşantınız olacağına işarettir.

Padişah rüyası görmek; onur, ün, yüksek mevki olarak yorumlanır. Rüyada padişah görmek, mutlu bir rüya olarak yorumlanır. Görülen padişah bilinen biri ise gördüğünüz kişi yakın zamanda bir araya geleceğinize ve tartışacağınıza işaret eder.

Rüyada padişah ile konuşmak görmek, sıkıntı yaşadığını kişi ile konuşarak, tüm sorunları çözeceğinize işarettir.

Rüyada padişah görmek, yükselmeye ve ilerlemeye işarettir. Padişah gören işinde ilerler. Elini öpen ve önünde eğilen üstün sayılan birinden destek görür.

Bakınız; Devlet Başkanı, Padişah Çadırı

Padişah

“Rüyada Padişah Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Merhabalar, ben rüyamda önce yağmurlu bir hava vardı sonrasında gökkuşağı oluşum anı gibi hava normale dönmeye başlamıştı. İlk baktığım alanda Kanuni Sultan Süleyman Hanın resmi, daha sonra baktığım yerde Fatih Sultan Han, daha sonrakinde Yavuz Sultan Süleyman Han, daha sonrasında Genç Osman ve Abdülhamit Hanın resimleri vardı. Ben de diyordum rüyamda “İşte liderler, işte vatan bu. Vatan bunlarla kuruldu” diyordum. Yatarken veya öncesinde de böyle bir konu düşünmedim. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Merhabalar. Ben rüyamda kendimi savaşa hazırlanan padişah olarak gördüm. Benden hariç iki padişah daha vardı biriyle savaşacaktım diğeri savaşacağımla iş birliği yapmamış onunla huzuruna gidip görüştüm. Bana savaşı kazanmak için bir planları olduğunu düşmanım ona açıklamış bir perde arkasından bana el bombasına benzer bir şey verdi. Bunları bana karşı kullanacaklarmış ben bomba sandım bir duvar üstüne fırlattım bir sıvı yayıldı bir kaç dakika sonra duvar erimeye başladı bir meydanda askerlerimi savaşa hazırlarken bu asit gibi eriten sıvıya karşı ne yapacağımı kara kara düşünüyordum uyandım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  3. Merhaba, benim rüyamda yan tarafımda şiddetli bir yağmur yağıyordu. Ben de merdivenlere oturmuş yağmuru seyrediyordum. Ananem sundurmadan çıkarken kapıyı açık bırakmıştı. Kapının açıklığını farkesen daha gelişkin olmamış tavuklar hemen içeriye koşturup, yanan maşınganın üzerine oturdular. Onların yanına gidip “sıcak değilmi yanacaksınız” tarzı birşey dedim. Onlarda bana”biz burada iyiyiz “dediler. Sonra mavi bir alev yükseldi ve orada bir padişahın suretini gördüm. Orada adınıda söylemiştim ama hatırlamıyorum. Sonra onun ruhunun çağırılacağını öğrendiğimde birisine hitaben” bu günah değilmi? ” diye sordum. O kişi ise bana” o alevi ona günah değil”diye cevap verdi. Bende annem ile bu konuyu konuşmak üzere içeriye girdim. O sırada bir tanıdığımızn kız arkadaşı (evleneceği kişi) geldi. Annem bana “senin yaşlaronda seni görmek isteyen bir oğlan var” dedi nazikçe. Bende şaşırdım ve kafamı salladım. Sonra içeri biri uzun boylu biride diğerine nazaran daha kısa boylu iki erkek girdi. Ondan sonra annemi bir odaya çekerek tğm olanları anlattım ve birşey olmaz dediğinde bwn biraz şaşırarak fazla önemsememeye karar verdim. Buradada rüyam son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir