Rüyada Mandalina Görmek

Rüyada mandalina görmek rüyayı gören kişinin helal kazanç elde edeceğine ve hasta ise sağlığına kavuşacağına işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin kısmetinin açık olduğuna, sevdikleri ile seyahat edeceğine işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Portakal, Meyve 

Rüyada mandalina görmek diyanet yorumu ise rüya sahibinin sağlıklı bir yaşantısının olacağına ve bolluk içinde ömür süreceğine delalet eder. (Bkz. Limon)

Rüyada mandalina suyu görmek zenginliğe yorulur. Rüyayı gören kişinin iş hayatında yüksek mevkilere çıkacağına ve bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mandalina portakal görmek sağlık, sıhhat ve afiyete delalet eder. Rüyayı gören kişinin iyilik sever ve hoşsohbetli biri olduğu şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Mandalina Ağacı Görmek

Rüyada mandalina ağacı görmek güzel ve cemal sahibi birine işaret eder. Mandalina ağacı bereketli geçecek bir ömre ve maddi güce de yorulur. Rüyayı gören kişinin manevi olarak olgunluğa erişeceğine, başarılarının sonucunda maddi rahatlığa ulaşacağına işarettir.

Rüyada mandalina ağacı görmenin psikolojik yorumu kişinin zayıf bir karaktere, aşırı hassas ve duygusal bakış açısına sahip olduğuna işarettir.

Rüyada mandalina ağacı görmek ve toplamak rüyayı gören kişinin keder ve üzüntüden kurtulmasına işarettir. Kişinin kazancının artacağı, iş hayatında başarısının artacağı ve çevresine faydalı birey olacağı şeklinde de yorumlanır.

Rüyada mandalina fidanı görmek rüyayı gören kişinin iş hayatıyla alakalı planları olduğuna; ve ilerleyen zamanlarda bu planlarının olumlu dönüşleri olacağına işarettir.

Rüyada mandalina tarlası görmek rüyayı gören kişinin bekar ise yakında evleneceğine, evli ise evlat sahibi olacağına ve mutluluğa işaret eder.

Rüyada mandalina bahçesi görmek iyiye yorumlanmaktadır. Kişinin sefa içinde yaşayacağına, borçlarından kurtulacağına, iyi bir işe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada Mandalina Almak

Rüyada mandalina aldığını görmek kısmet, bol kazanç ve huzur anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin hoş zamanlar geçireceğine ve sevdikleri ile beraber küçük bir geziye çıkacağına da işaret eder.

Rüyada birinden mandalina almak hayra yorumlanır. Rüya sahibinin alacağı haber sonrası yüzünün güleceğine delalettir. Üzüntü çekerek beklediği iyi bir geleceğe, yenilgiden sonra umut ettiği iyiliğe ve başarıya tekabül eder.

Rüyada Yeşil Mandalina Görmek

Rüyada yeşil mandalina görmek rüyayı gören kişinin hayatında olumlu şeylerin yaşanacağına, bol kazancının olacağına ve hayırlı haberler alacağına işaret eder. Kişinin hayatında sıkıntı duyduğu durumların olduğuna fakat bunlardan kısa sürede tamamen kurtulacağına delalet eder. 

Rüyada Mandalina Soyduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin şanslı ve kısmetli kimse olduğuna işarettir. Rüyada mandalina soyduğunu görmek rüya sahibinin ailevi hayatında mutluluğa sahip olacağına, malının artacağına ve hayatında güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mandalina soyup yediğini görmek kişinin kazancının artacağına ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayallerinin gerçekleşeceğine ve sıkıntısız bir döneme gireceğine de yorulur. (Bkz. Ağaç Kabuğu Soymak)

Rüyada soyulmuş mandalina görmek rüyayı gören kişinin uzun süre hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, ailesi ile arasının açılacağına fakat kısa süre sonra işin tatlıya bağlanacağına işarettir. Ayrıca rüya sahibinin çok yardımda bulunduğu bir kişi tarafından alacağı müjdeli habere delalet eder.

Rüyada Mandalina Toplamak

Rüyada mandalina topladığını görmek rüya sahibinin güzel bir yere seyahat edeceğine işarettir. Kişinin içinde bulunduğu kaygılarından kurtulacağı ve kısmet kapılarının açılacağı şeklinde de yorumlanır. Ayrıca rüyayı gören kişinin iş hayatında yükselişe geçeceğine ve maddi kazancının artacağı dile getirilir.

Rüyada Mandalina Yemek

Rüyada mandalina yediğini görmek, güney bölgelerine neşeli bir geziye katılacağınızın işareti olarak kabul edilir.

Şehir dışında çıkarak, akraba ziyaretleri yapacağınıza yorulur. Bu rüya, küçükçe bir kısmettir. Ayrıca rüya sahibinin iyi bir işinin olacağına ve bu işten çok büyük kazançlar elde edeceğine de delalet eder.

Rüyada birinin mandalina yediğini görmek rüyayı gören kişinin tatsız durumlar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile ayrı düşeceğine, yaptığı her işte helal kazanç elde edeceğine ve içinde bulunduğu sorunların kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Çürük Mandalina Görmek

Rüyada çürük mandalina görmek mal ve mülk kaybına işarettir. Rüyayı gören kişinin hayallerinin olduğuna ve bunların peşinden koşması gerektiğine delalet eder. 

Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada çürük mandalina görmek istenmeyen olaylar karşısında rüya sahibinin kalbinin kırılacağı ve keyfinin kaçacağı şeklinde yorumlanır.

Mandalina

“Rüyada Mandalina Görmek” için bir yorum

  1. Rüyada mandalina ağacından güzel bir mandalina kopardığını görmek neye işarettir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir