Rüyada Limon Görmek

Rüyada limon görmek; mala, afiyetle tüketilen rızka yahut bir kimseyi bir işten dolayı kınamaya işarettir.

Rüyada limon ağacı görmek; zararsız ama faydası da pek görülmeyen insana işarettir. Ayrıca zengin ve hayırlı olmakla birlikte görüş ve düşüncelerine fazla itibar edilmemesi gereken kadına delalet eder.

Rüyada limon yemek veya görmek, bazı hayal kırıklıkları uğrayacağınıza yorumlanır. Etrafında onu kıskanan insanlar var demektir.

Ayrıca bkz: Limon Çiçeği

Limon

“Rüyada Limon Görmek” üzerine 16 yorum

  1. Bir elimde limon ağacı, bir elimde küçük oğlum vardı. Yağmur yağıyor ve sel oluşuyordu. İlk elimden limon ağacı kayıp sele karışıyordu sonra oğlum kayıp gidiyordu. Dalıp suya baktığımda selin onları götürdüğünü gördüm. Büyük oğlumu alıp güvenli bir yere bıraktıktan sonra küçük oğlumu kurtarmaya gidiyordum ama gittiğimde her yer balçık içinde çamurdu ama ne oğlum ne de limon ağacı yoktu.

  2. Rüyamda arkadaşımın limonlarını alıp üst kıyafetlerimi çıkarıp bütün limonlar vücuduma sürmüşüm, sadece üst kısımlarıma. Bunun anlamı nedir? Birde rüyada elimde yeşil canlı çiçek saksı ile asansöre binip yukarı çıkmak ne demektir?

    1. İyi günler, ben de limonla ilgili aynı rüyayı gördüm sizin gibi. Siz sorunuza cevap aldınız m?

  3. Eski sevgilim kapıya dayanarak benden limon istemesi ve limonu ona sıkıp öyle vermem ne anlama gelir?

  4. Ben rüyamda balık restoranına benzer bir yerde küçük bir çocuğun mangala limon koyduğunu gördüm ve oranın sahibinin o çocuğa kızdığını gördüm. Acaba anlamı nedir?

  5. Rüyamda bir kız benden limon istedi, ben de limon ağacından limon koparıp ona götürdüm. İlginç bir rüya, anlayamadım. Yorumu nedir?

  6. Rüyamda yerde bir iki tane ağaçtan düşmüş limon gördüm. Etrafımda limon çiçekleri vardır. Ama limon yemedim.

  7. Rüyamda bana ve yakınlarıma file file limonlar atılıyordu, genellikle ben hedef alınmıştım ve onlardan hep sıyrılıyordum. Karşıdaki bir kadındı benim gibi ve ben son limon filesini yakalayıp ona geri atmaya çalışıyordum ama tam atamadan, görüş alanımdan kayboluyordu attım mı, acaba diye kararsız kalıyordum.

  8. Rüyamda erkek arkadaşım dişçi olmuştu, dişlerine sarı limon dilimi sürdü. Limon suluydu. Sonra kalıp yerleştirerek röntgenini çekti dişin. Yalnız üst çene dişlerim çekildi. Saygılar.

  9. Rüyada bir sürü kırmızı elmanın üstüne limon sıkıyorum ama onun kabuğunu söylüyorum limon havuç şeklinde ve renginde yarım limon fakat yiyemiyorum tabak ters dönüyor. Elmalar dökülüyor, söylenerek topluyorum. Ne anlama geliyor acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir