Rüyada Portakal Görmek

Rüyada mevsiminde portakal görmek; rızka, rızkın bol olacağına, ağır kış günlerinde bile soğuğu hissetmeyecek kadar refaha işaret eder. Rüyada portakal ağacı görmek; temiz yaratılışlı, hoş sohbet insanlara ve iyilik yapmayı seven bir kimseye delalet eder.

Ayrıca bakınız: Meyve

Rüyada portakal soyduğunu görmek, beklediğin ve çok iyi bir haber alınacağına, bu haber aşkla ilgiliyse aşkta başarıya ulaşacağını gösterir. Rüyada turuncu kabuklu iri bir portakal görmek, değerli bir eşya demektir.

Rüyada portakal aldığını gören kişi, değerli eşya sahibi olacak demektir. Rüyada portakallarla dolu bir ağaç görmek, gören kişinin ev alacağı manasına gelir. Güzel bir portakal ağacı, bereketin, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Rüyanızda portakal yiyorsanız, hayatta başarılı olacaksınız. Rüyasında koyu turuncu portakallarla dolu bir ağaç gören kimse, evini süsleyecektir. En değerli ve güzel şeyleri satın alacaktır.

Rüyada portakalları görmemek ama portakal ağacı kokusunu hissetmek, bir tatil yapacağınızı ve bilmediğiniz yerleri görmeye gideceğinize işaret eder. Rüyada portakal ağaçlarının olduğu bir bahçenin içinde kendinizi dolaşırken görmek, bereketli geçecek bir yıla gireceğinizin işaretidir.

Rüyada meyvesiz portakal ağaçları görmek, hayatınıza bereketin gelmesi için bir süre daha beklemeniz gerekeceğine delalet eder. Rüyada portakal soyarak dilimleyen kişi, parasını biraz dikkat etmeden harcayacak, bunun sonucunda bir mevsimi biraz kötü durumda geçirecek demektir.

Rüyada portakal ağacı diktiğini gören kişi, küçük bir yatırım yapacak demektir. Rüyada bir tarla portakal ağacı diktiğini, onlara bakım yaptığını veya onları suladığını gören kişi, büyük bir yatırım yapar. Rüyada portakal ağacından portakal koparan kişi, işinde terfi eder.

Rüyada bir yerden portakal satın aldığını görmek, rüyayı gören kişinin sağlığına dikkat etmesi gerekmektedir. Rüyada portakal suyu sıkıp içmek, yeni bir el becerisi veya yeni bir lisan öğreneceğinize delalet eder.

Rüyada başkasının sıktığı portakal suyunu içtiğini görmek, bir insanın sizin arkanızda olup sizi destekleyeceği anlamına gelmektedir. Rüyada portakalın reçelini veya tatlısını yaptığınızı gördüyseniz, evinizdeki eşyalarda değişiklikler yapmaya niyetleneceğiz anlamına gelmektedir.

Portakal

“Rüyada Portakal Görmek” üzerine 21 yorum

  1. Rüyamda portakal topluyordum ama ağaçtan değil topraktan. aynı patates gibi toprağın altından çıkarıyordum. Neye yorulabilir acaba?

    1. Rüyada meyveyi olması gereken yerden değil de başka bir şekilde toplamak bir işte sonuca ulaşmak için insanların deneyimlerinden faydalanmayacağınızın, farklı bir yoldan giderek kendiniz deneme yanılma yoluyla sonuca ulaşacağınızın habercisidir. Bu bir inat şeklinde yapılıyorsa iyi değildir, kendiniz hareket edecekseniz de büyüklerin ve o konuya daha önceden çalışmış insanların bilgi ve birikimlerinden faydalanmak ve onları süzerek kullanmak daha hayırlıdır.

  2. Rüyamda portakalı dilimlenmiş halde yengemi yerken gördüm .okudum açıklamada buna benzer bir yorum bulamadım. Neye yorulabilir acaba?

  3. Rüyamda bir tabakta soyulmuş, dilimlenmiş, çok güzel bir portakal görüyorum tam yiyeceğim eşim içine ayak tırnaklarını atıyor. Ben de tiksiniyorum yiyemiyorum.

  4. Rüyamda portakal satıyordum, mandalinalarla birlikte siyah bir poşetin içindeydiler ve hiç yemiyordum, bir tane bile. Ancak satamamıştım. Zaten satıcısı da ben değildim.

  5. Rüyamda bir torba dolusu iri ve turuncu portakal kabukları verildi, dondurulmuştu. Bir masa dolusu insan vardı ama benim önüme kondu. Portakal kabuklarının içinde ıspanak vardı, yeşil yapraklı. Kabuk anlamını bulamadım. Teşekkürler.

  6. Rüyamda balık tutmak için yem hazırlıyordum. Koca tencereye bir sürü portakal doğruyordum. Onunla balık tutacakmışım. Yorumlarsanız sevinirim.

  7. Kolay gelsin. Rüyamda karım iri bir portakalı soyuyordu. Portakal iri ve koyu renkti turuncu gibi.

  8. Evimizin dış kapısına kadar her yer portakallarla doluydu. Bu ne anlama gelir? (iri ve sulu portakallardı.)

  9. Rüyada 2 çuval portakal gördüm, sanki bir sınır kapısından geri çevirdiler yani almadılar ve geri getirdiler. Ne demek, anlatır mısın?

  10. Rüyamda sağ bacağımı soyuyordum ama portakal kabuklarıydı elime gelen ve turuncuydu bir de portakal kokusu vardı güzel kokuluydu. Ne anlama geliyor?

  11. Rüyamda eşim minibüsü durdurdu manavdan portakal kucaklayıp aldı taşıyamıyordu bende olgunlaşmış bir tane muzu üstüne koydum ama para saymadım haram mı diye düşündüm. Elamanımız taşıması için yardım ediyordu.

  12. Rüyamda eşim manavdan portakal aldı taşıyamıyordu. Elemanımız koştu yardım etmeye dökülmesin diye bende bir tane olgun muz aldım üstüne koydum, parasını vermemiştim diye haram mı diye düşündüm.

  13. Rüyamda portakalın yarısını yüzünü görmediğim bir erkeğe veriyorum, o da bana portakalın diğer yarısını veriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir