Rüyada Fıstık Ağacı Görmek

Rüyada fıstık ağacı görmek, eli açık kimseye tabir edilir. Rüyada fıstık ağacı görmek, rahat bir biçimde kazanılacak paraya delalet eder. Rüyada fıstık içi aldığını veya verdiğini gören kişi, ne kadar yemiş ise o kadar çok mala sahip olur. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada fıstık ağaçları görmek, sağlığınızla ilgili oluşabilecek problemlerin habercisi olarak tabir edilmiştir.

Fıstık Ağacına Tırmandığını Görmek 

Rüyada fıstık ağacına tırmandığını görmek, kendinizi çok ihmal ederseniz sağlık problemlerinizin çoğalacağına, bu konuda titiz olmanız gerektiğine delalettir.

Fıstık Ağacını Kestiğini Görmek

Rüyada fıstık ağacını kestiğini görmek, sağlık problemlerinin üstesinden kolaylıkla geleceğinize ve bu konuda hanenizdeki insanların da desteğini çokça göreceğinize işaret eder.

Fıstık Ağacından Fıstık Topladığını Görmek

Rüyada fıstık ağacından fıstık toplamak, hasta olmamak için elinizden geleni yaptığınıza ve bu gayretinizin yararını göreceğinize, hayatınızda uzun bir dönem sağlık sıkıntıları çekmeyeceğinize işaret eder.

Fıstık Ağacını Suladığını Görmek 

Rüyada fıstık ağacını suladığını görmek, bir yakınınıza sağlık problemi hakkında akıl vereceğinize veya bir kimseden destek alacağınıza delalet eder.

Fıstık Ağacının Altında Oturduğunu veya Uyuduğunu Görmek 

Rüyanızda fıstık ağacının altında oturduğunuzu veya uyuduğunuzu görmek, ecele veya şiddetli bir hastalığa delalet eder. Bu hastalık ya yakınınıza ya da hane halkından bir kimseye musallat olur.

Fıstık Ağacının Devrildiğini Görmek

Rüyada fıstık ağacının devrildiğini görmek, yakın kimsenizin hastalığını duyunca çok kötü olacağınıza, fakat yakınınızın en kısa zamanda tekrar hastalığından kurtulacağına delalet eder.

Fıstık Ağacının Kuruduğunu Görmek

Rüyada fıstık ağacının kuruduğunu görmek, spor, egzersiz, düzenli beslenme gibi kendi yararınıza olacak şeyler yapmanız gerektiğine işaret eder.

Fıstık Ağacı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir