Rüyada Elma Ağacı Görmek

Rüyada elma ağacı görmek, halkla iyi geçinmeyi ve ibadeti seven bir kişi ile yorumlanır.

Rüyada elma ağacı dikmek ve büyütmek hayırdır. Bir rivayete göre, elma ağacı güzel yüzlü, konuşmasından zevk alınan ve faydalanılan birine işarettir. Bazıları derler ki, rüyada elma ağacı görmek, insanın çalışkanlığına delalet eder.

Ayrıca bkz: Yer Elması

Rüyada bir elma ağacının sahibi olduğunu görmek, elde etmeye çalıştığı şeye nail olmaya delalet eder. Elma ağacı kuvvet ve himmete işarettir.

yada elma ağacına çıkmak, o kişiden menfaat görmeye, elma ağacından inmek veya düşmek ondan yoksun kalmaya; elma ağacını kestiğini görmek öyle birinin gayretini kırmaya delalet eder.

Elma Ağacı

“Rüyada Elma Ağacı Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Vefat eden babamla birlikte yeşil elma ağacından elma topluyorduk.elmalar çok güzellerdi.yalnız toprak çamur içindeydi sanki yağmur yağmış yerler ıslak gibiydi.babamla ben yüzümüz gülerek elmaları topluyorduk.mutluyduk.

  2. Elma ağacında üzeri dolu elma ve sallayıp birisi hepsini yere döküyor, onları topluyorum. İçinde iki tane elma var ki karpuz kadar büyük ve resmini almaya çalışıyorum biri engelliyor. Ben de küsüp elma da yemiyorum ama elmalar hem büyük hem çok güzellerdi.

  3. Elma ağacından elma topluyordum. Elmalar yeşil büyük elmalarda ağacın tepesinden topladığım elmaları ailemin penceresinden içeri atıyordum. Tek tük kalmıştı elmalar. Hepsini topladım ve aile fertleri komşularda pencereden attığım yeşil kocaman elmaları yemişlerdi bana birkaç tane bırakmışlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir