Rüyada Kavak Ağacı Görmek

Bkz: Kavak Ağacını Kesmek 

Rüyada kavak ağacı görmek, uzun boylu, kötü huylu, konuşması tatsız, eksi yüzlü birine işarettir. Bir rivayete göre de, hastalıklı ve hayırsız bir adamla yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kavak ağacı görmek tabiri, sert, meşhur ve kendisinde hayır bulunmayan bir adama işarettir. Rüyada kavak ağacı kestiğini gören kimsenin hanımı vefat eder. Kavak ağacının kuruduğunu görse orda bulunan hasta ölür. Kavak ağacı diktiğini gören kimsenin bir çocuğu olur.

Kavak Ağacı

“Rüyada Kavak Ağacı Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda bir ağaç dallarında lavanta çiçeği, zambak çiçeği, dallarda oldukça fazla idi. Ayrıca o kadar uzun bir kavak ağacı sarılarak meyvesini dökmeye çalışıyordum ve çok fazla yağmur yağıyordu.

  2. Rüyamda kavak ağacı gördüm bir tanesi kocaman, 2 tanesi ufaktı. Yeni uzamaya başlamıştı. Sonra da bir tane erkek bebeğin büyük tuvaletini yaptırıyordum. Ne demek açıklar mısınız?

  3. Rüyamda memleketteki bahçemizde dolaşıyordum. Oldukça sert rüzgar çıktı, oldukça büyük yapılı kavak (Selvi denilen cins) ağacı devirdi. Devrilen o ağaç yatay şekilde diğer büyük ağaçları parçalamaya başladı. Daha sonra rüzgardan devrilen ağaç bizim eve doğru gitmeye başladı. Eve koşarak geldim, kapı çalındı, pencereden korkuyla baktığımda yaşı 90ın üzerinde olan halam 2 tane güzel yüzlü, oldukça beyaz, 2 bayanla bizim eve geldi. Her ikisi halamın kollarına girmişti.

  4. Ormanın içinde kucağımda bir maymun yavrusuyla bir şeyden kaçıyorum ama ne bilmiyorum. Sonra başka maymunlar görüyorum, onlar bizi görmüyor, başka bir maymunu parçalıyorlar. Derken birisi bizi fark ediyor ve ben kucağımdaki maymunla kaçıyorum. Sanki benim her dediğimi anlayan bir yavru maymun. Çok korkuyorum onu öldürecekler diye. Kaçarken kucağımdaki yavru maymuna “Sen benden daha hızlı kaçabilirsin. Hemen ağaçlara çık” diyorum. Sonra ben devam ediyorum. Birden toprak bitiyor ve bir boşluk, önümde bir kavak ağacı var, kurtulabilmek için ona atlıyorum, sarılarak aşağı kayıyorum. Arkama baktığımda büyük maymun oradan bana bakıyor ve uyanıyorum. İlk kez bu kadar ilginç bir rüya gördüm. O maymunu koruma içgüdüm ve bu kadar korkmam. Açıklayabilirseniz çok mutlu olurum.

  5. Merhaba. Ben bir fabrika bahçesinde kavak ağacı gördüm ve kavak ağacında aşılanmış dut vardı çok tatlıydı yedim birde aynı şekilde kayısı vardı onu da yedim. Fabrikanın ortasından da ufak bir nehir akıyordu. Bir bütün olarak değerlendirir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir