Rüyada Ünlü Görmek

Rüyada ünlü bir kimseyi görmek; hayvan beslemeye, bir yoksula sahip çıkmaya, korumaya ve korunmaya delalettir. Rüyada görülen ünlü kişinin yaptığı işi ne ise, sizin o konuda eksik olduğunuza ve desteklenmeye ihtiyacınız olduğuna delalettir.

Rüyada ünlü bir futbolcu görmek, sağlıkla alakalı eksiklere; ünlü bir avukat görmek kanun ve nizamlarla alakalı eksiklerinize; ünlü bir din adamı görmek manevi eksikliklerinize delalet eder.

Ünlü Biriyle Evlendiğinizi Görmek

Rüyada ünlü biriyle evlenmek görmek, evcil bir hayvan alıp besleyeceğine delalettir.

Ünlü Bir Ses Sanatçısı Görmek

Rüyada ünlü bir ses sanatçısı görmek, bir yakınınızdan evcil bir hayvan hediye alacağınıza; ünlü ses sanatçısı ile şarkı söylediğini görmek, sokağınızda yada evinizin civarında yaşayan bir hayvanı evinizde besleyeceğine delalettir.

Ünlü Biriyle Yemek Yediğinizi Görmek

Rüyada ünlü biriyle yemek yediğini gören kişi, ihtiyaç sahibi bir kimsenin karnını doyurup hayır duası alır.

Ünlü Birisi ile Önceden Tanışık Olduğunuzu ve Samimi Davrandığını Görmek

Rüyada ünlü birisi ile önceden tanışık olduğunuzu ve samimi davrandığını görmek, daha önceden yoksul olan bir yakınınızın durumunu düzeltip, size teşekkür için bir hediye vereceğine delalettir.

Ünlü Biriyle Tanışmaya Çalıştığınızı ya da Yeni Tanıştığınızı Görmek

Rüyada ünlü biriyle tanışmaya çalıştığınızı ya da yeni tanıştığını görmek, sizi koruma maksatlı yakınınızda duran bir yakınınızın gerçekte duygusal nedenlerle size yakın olduğunu öğreneceğinize yorumlanır.

Ünlü Birini Televizyonda Görmek

Rüyada ünlü birini televizyonda görmek, davranışlarınız nedeniyle ailenizin sizinle alakalı endişeleri olduğuna; gazete ve dergilerde ünlü birini görmek, sizin için endişelenen arkadaşlarınız olduğuna delalettir.

Ünlü Bir Kişiyle Röportaj Yaptığınızı Görmek

Rüyada ünlü bir kişi ile röportaj yaptığını görmek, güç ve nam sahibi bir yakınınızdan destek görüp, onun sayesinde yüksek yerlere geleceğinize delalettir.

Ünlü Biri Olduğunuzu Görmek

Seyyid Süleyman: Rüyada ünlü biri olduğunu görmek, tutkularınızın ulaşabileceğinizden çok daha yüksek olduğuna işaret eder. Hayal kırıklığı yaşamanız yüksek olasılık. 

Başka bir tabire göre, rüyada ünlü olduğunuzu görmek sizi mutlu eden olaylarla karşılaşacağınıza yorumlanabilir. Eğer rüyanızda ünlü birini gördüyseniz ve onunla konuşup tanıştıysanız, çevresi geniş ve güçlü birinin size yardım edeceğine yorumlanır. Eğer kişi rüyasında üne kavuşuyorsa, yeni ve güzel olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Bir Arkadaşın ya da Eşin Ünlü Olduğunu Görmek

Rüyada bir arkadaşın ya da eşin ünlü olduğunu görmek, bu kişinin sadakatini ve arkadaşlığını kaybetmekten korktuğunuz anlamına gelir. 

Belirli Bir Ünlüyü Görmek

Rüyada belirli bir ünlüyü görmek, o kişi hakkındaki inançlarınızı ve anlayışını yansıtır. Normal hayatınızda bir şey benzer duygu ve düşünceleri tetiklemiş olabilir. O ünlüye karşı duyduğunuz hayranlık rüyalarınıza da taşınmış olması da sıkça görülen durumlardandır. Ünlüler rüyalarda genelde kahraman ve kudretli olarak görülürler. İsimlerindeki mecaza ve çağrışıma da dikkat edin.

Bir Ünlüyle Yakın Arkadaş Olduğunu Görmek

Rüyada bir ünlüyle yakın arkadaş olduğunu görmek, hayatınızda var olan ve bildiğiniz bir kişinin idealleştirilmesi anlamına gelir. Mesela gerçek hayattaki bir arkadaşınızın o ünlü gibi davranmasını bekliyor olabilirsiniz. 

Aynı zamanda Bakınız. Aktör ve Aktris.

Ünlü

“Rüyada Ünlü Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Cinsel içerikli bir rüya olduğu için aslında yazmaya çekindim ama yazmaya karar verdim. İşte rüyam: daha önce (1-2) rüyamda 2 tane manken görüyordum. Biri Yolanthe Cabau'ydu diğerini hatırlamıyorum. Yolanthe'yi de diğerini de çok severim. Şu an yaşadığım evde diz dize oturuyorduk hatırlamadığım mankenle. Konuşurken beni erkekliğimi kullanmaya çalıştırıyor gibiydi. Benim de penisim uzayıp sertleşti. Sonra pantolonumun üstünden penisime dokunmaya başladı. İlginç bir şekilde zevk aldım bundan. O elini her uzattığında elini ittim. Onunla bunu yapmayacağımı söyledim ama o güzeller güzeli manken bunu yapmaya devam etti. Sonra bu rüya bitti. Bu manken ve ben rüyamda çok iyi arkadaşız. Hatta aynı evde kalıyorduk. Yorumu ne olabilir? Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir