Rüyada Züğürt Görmek

Ayrıca bakınız; Fakir 

Rüyada fakir düşüp züğürt kaldığını gören kimse, gerçek hayatta bunun tam tersine durumunu düzeltecektir. Eğer rüyayı gören kişi zaten zengin ise, malından bir kısmını hibe edecek, fakirlere ve muhtaçlara yardım edecek demektir.

Rüyada fakir olduğunuzu ve bu durumdan şikayetçi olduğunuzu gördüyseniz, isyan içine girecek bazı yanlış hareketler yapacaksınız demektir.

Rüyada züğürt olduğunu ve bu durumdan şikayetçi olmadığını gören kimse için bu rüya; eline bol miktarda para geçeceğine, bol ve helal rızık elde edeceğine işaret eder. Normalde zengin ve varlıklı olup rüyasında fakir ve mütevazi bir hayat sürdüğünü görse dünyada ve ahiret hayatında hayra ve barışa yönelik işler yapar.

Rüyada fakir olan bir insana yardım eli uzattığını görmek; fakire fukaraya sadaka vereceksiniz, bu verdiğiniz sadakadan da etrafınızda rahatsız olan düşmanlarınız peyda olacak demektir. Züğürt olup dilencilik yaptığını gören kimse duaya imana sarılır, takva bir insan olmaya niyet eder.

Bkz: Dilenci

Rüyanızda dilenen bir fakir gördüyseniz, yapacağınız hayra ve barışa yönelik işler ile etrafınızın saygısını ve sevgisini kazanacağınıza, onlara güzel örnek olup onları da sadaka ve yardıma yönlendireceğinizin işaretidir.

Rüyada züğürt bir çocuk görmek, gözünüzün önünde hali vakti çok kötü olan ve buna içerlediğiniz bir insanın güzel bir rızık ile rızıklandırılarak durumunun düzeleceğine işaret eder. 

Rüyada üstü başı züğürtlükten yırtık pırtık bir kadın görmek, büyük bir çaba ve emek harcayarak beceri ile durumunuzu düzeltecek olmanız ile tabir olunur. Rüyayı gören kişi kendisinin züğürt olduğunu görüyorsa, dinen ve ahlaken bu konularda zayıf kaldığına; eğer bir yakının züğürt olduğunu görüyorsa, o kişinin malında artış olacağına işaret eder. 

Rüyada züğürt olan kişiye birden bire çok para verildiğinin görülmesi ya da ikramiye çıkması, o kişinin haram mal yiyeceğine işaret eder.

Rüyada züğürt olan kişinin elbiselerinin yamalı olduğunu ve buna rağmen mutlu olduğunu görmek, kafasına taktığı sorunlardan tez vakitte kurtulacağına ailesi birlikte huzura kavuşacağına dalalettir.

Rüyada züğürt olan kişinin dilendiğinin görmek, belli bir dönem işlerinde sıkıntı yaşayacağına ya da tam tersi bu züğürt olan kişiyi para kazanıyorken görmek, bozuk olan işlerinin düzeleceğine göstergesidir. 

Rüyada züğürt olan kişi fakir olmasına rağmen elindeki ekmeği tanımadığı insanlarla paylaştığını görmek, insanlar tarafından saygınlık kazanacağına ve toplumda imrenilerek bakılacak bir konuma geleceğinin göstergesidir.

Rüyada züğürt olan kişinin elbiselerinden kurtulup birden bire smokin ya da buna benzer şık kıyafetler giymesi, o kişinin işinde terfi alacağına ya da yaptığı işte bol kazançlar kazanacağına dalalettir. Rüyada görülen züğürt kişiye yardım ettiğini veya fakirlikten kurtulmasına yardımcı olduğunu görmek, kafasını kurcalayan bir konuda umulmadık bir yerden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada züğürt olan kişi ne kadar züğürt olursa olsun sarayda yaşadığını görmesi, özel hayatında olabilecek sorunlar karşısında dirayetli olmasına ve güzel günlerin çok yakında geleceğinin habercisidir.  

Züğürt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir