Rüyada Dilenci Görmek

Ayrıca bkz: Dilenmek, Açlık

Rüyada temiz yüzlü dilenci görmek ilim istemeye, hayrı dilemeye; pejmurde kılıklı dilenci zillete, pişman olunacak işlere delalet eder.

Rüyada dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir. Rüyada dilenci görmek işlerin yakın zamanda düzeleceğine işarettir. Rüyada dilenciye sadaka vermek sorunların artık geride kalacağı anlamındadır.

Rüyada dilenci kovduğunu görmek, rüya sahibinin kısmetini ve şansını kovacağını tabir eder. Bu hatasından dolayı büyük pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir. Rüyada dilenci kovmak, büyükten yardım almaya alamettir.

Rüyada dilenci görmek tabiri, şans demektir. Para durumunuz yakında düzelecek. İşlerin kısa bir süre sonra yoluna gireceğine işaret eder. Dilenciye sadaka vermek ise işlerin kısa bir süre sonra yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada dilendiğini ve para istediği kimselerin kendisine birşey verdiğini gören, hayır ve menfaate erer; dilendiği halde bir şey verilmediğini gören, sıkıntıya düşer ve zarara uğrar. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen dilenci, ilmi öğrenen talebeye eğer istediği şey kendisine verildiyse talep ettiği ilme nail olmaya işarettir. Dilencinin alçak gönüllü ve mütevazı olması, kurtuluş ve zaferdir. Dilenciler, üzüntü ve sıkıntıya, kendisi için ariz olacak fakirliğe işarettir. 

Bir kimsenin rüyada birtakım dilencilerin kendi malından aldıklarını görmesi, zarar ve büyük şiddete, rüya sahibinin veya kendisinin işinde çalışan yardımcıların vefat etmelerine işarettir. 

Rüyada birtakım dilencilerin kendi bulunduğu yere gitmeleri, evinde meydana gelecek dağılma ve perişanlığa işarettir. Evinde bulunan eşyalardan bir şey aldılarsa, bu rüya büyük zarara işarettir. Dilendiğini ve kendisine de bir şeyler verildiğini gören kimse, zelil olur.

Rüyada dilenci görmek ne demek işlerin kısa süre sonra yoluna gireceği anlamına gelir. Dilenciye sadaka vermek sıkıntıların geride kalacağı; dilenciyle konuşmak, başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.

Kişinin rüyasında dilenciden para aldığını görmesi, rüya sahibinin başarılı ve kazançlı olacağına yorulur. Kişinin maddi imkanların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.

Dilenci

“Rüyada Dilenci Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda kocamı çingene olarak gördüm. Para dilenmiyor ama öyle giyinmişti, uzunca bir manto, sakalı, elinde bir değnek ve mahsusta sakatmış gibi yürüyordu ve ben onun sakat olmadığını gördüm. Para için dilenmek için öyle yaptığını anlayınca ondan kaçarak neredeyse bir uçuruma düşmek üzereydim, yine o kurtardı beni sonra bir çıkmaz bir yere girdik. Oradan benim çabalarımla kurtuldu. Bu ne demektir?

  2. Rüyada çok parası olan, yaşlı bir dilenci kadın paralarını gösterirken bir şeyler söylemeye çalışıyordu anlamıyordum (muhtemelen para istiyordu o sırada.) Kadın ne çok temiz, ne de çok pasaklı idi herhangi bir dilenci gibiydi. Yorumlarınız nelerdir bu rüya ile ilgili?

  3. Rüyamda sevdiğim kızın bana hiç mi ozlemedin demesi ,dilenci görüp cebimdeki parayı vermem ve sevdiğim kızın beni öpmesi neye işarettir?(Sevdiğim kızı 3 yıldır görmüyorum)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir