Rüyada Dilenmek Görmek

Ayrıca bkz: Bağırarak Ağlamak 

Rüyada dilenmek görmek kişinin çevresi tarafından birtakım zararlar görebileceğinin işareti olarak ortaya çıkmaktadır. Rüyasında dilenen kişinin gerçek hayatında almak istediği bir şey vardır. Büyük ve maddi değeri bulunan bu şeyi almak isteyen kişinin hayalindeki sahip olmak istediği nesne ile alakalı olarak her şeyi yapabileceğini gösteren bir rüyadır.

Aslında rüyasında dilendiğini gören bir kişi, insanın ne kadar tehlikeli bir varlık olduğunu görmektedir. Kişinin hayali ve isteği uğruna yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını gösteren ve insanın kendi tehlikelerinin farkına varmasını sağlayan bir rüyadır.

Rüyasında kendini dilenirken görmek, rüyayı gören kimsenin arzularından ve dünya isteklerinden birtakım duygularından kendi nefsini korumaya çalışması gerekmektedir. Eğer dilenen kişinin tanıdık olduğunu görüyor ise, rüya bu kişi ile ilişkilendirilebilir. Kişinin maddi duygularından, arzu ve hırslarından bir süreliğine arınması demek onun hayatındaki en büyük kazanç olacaktır. 

Rüyada Dilenen Birini Görmek

Rüyada dilenen birini görmek, rüya sahibinin aynı zamanda tehlikeli bir hayatının olacağına da işaret etmektedir. Dilenen kişinin ya da dilenen kendisinin fark etmeksizin dünya malından feragat etmesi için bir uyarı almış demektir. Bu sayede rüyada dilenen kişiyi görmek, kişinin kendi ile yüzleşmesini ifade etmektedir. Kişi hayattaki maddi arzularına boyun eğmemeli ve isteklerinden feragat edebilmeyi öğrenmelidir.

Rüyada dilenen birini görmek tabiri, rüya sahibi için suç işlemeye ya da bir günaha karışmaya ortak olarak gösterilebilir. Bu şekilde bir rüya gören kişinin kendi ile yüzleşmesi gerekir. Haramdan uzak durması ve dünya malındaki hırs ve arzularını da hem kendisi için hem de yakın ailesi için sorgulaması gerekmektedir. 

Rüyada Dilenci Kadın Görmek

Rüyada dilenci kadın görmek, rüya sahibi olan kişinin yaptığı büyük hatalarından tövbe ederek, Allah’a yöneleceğini işaret etmektedir. Bu sayede rüya sahibi aynı zamanda hem günahlarından arınacaktır hem de çevresindeki kişilerin günah işlemesine engel olacaktır.

Rüyada dilenci kadın görmek ne demek: Aslında bir nevi insanın kendi nefsini terbiyesi olarak ünlü rüya tabircileri ile yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören bir kimse kadın ya da erkek olsun fark etmeden kendi nefsi ile yüzleşmektedir. 

Rüyada Dilenci Erkek Görmek

Rüyada dilenci erkek görmek, rüya sahibinin itibarına gölge düşürmek anlamına gelmektedir. Yapacağı bir işten dolayı rüya sahibinin utanacağını ve çevresindeki insanlara karşı mahcup olacağını göstermektedir. Bu nedenle rüyada dilenci erkek gören bir kimsenin kendi hayatında, özellikle iş yaşantısında çevresindeki insanlara mahcup olmamak adına dikkatli davranması gerekir. Rüya sahibinin gerçek hayatında yapacağı her hareketi ölçüp biçip tartması uygundur.

Rüyada dilenci erkek görmek tabiri aynı zamanda tehlike ile yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayatında bulunan birtakım tehlikelere karşı dikkatli olmasını göstermektedir. İş hayatında arkasından kuyusunu kazacak kişilerin olduğuna işaret edilir. Bu kişi çalışmıyor ise yakın akrabalarına bakmalı, çalışıyor ise öncelikli olarak iş hayatındaki kişileri dikkate almalıdır. Herkese güvenmemeli ve sırrı var ise açığa çıkarmamalıdır. Çünkü böyle bir rüya gören kişinin her türlü açığı kollanacaktır. 

Rüyada Dilenen Birine Para Vermek

Rüyada dilenen birine para vermek, bir nevi sadaka vermek ile eşdeğerdir. Bu nedenle de temiz duygular ile dünya malından vazgeçmeye işaret edilmektedir. Rüyada dilenen birine verilen para, aslında kişinin kendi günahlarından arınmasının bir kefareti olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sayede rüya sahibinin de dilenciye para vermesi, kendi ile yüzleşmesi geçmişte yaptığı hatalarından ders çıkarması, tövbe etmesi ve günahlarının affedilmesi için bir adım atılmasını göstermektedir. Buradaki sembol olan dilenci kişinin kendi vicdanıdır. Verilen para ise vicdanın rahatlamasının göstergesidir.

Rüyada dilenen bir kişiye para verdiği gören bir kimse, bir yakınının hayır duasını almış demektir. Kısa süre içerisinde muradına kavuşacak demektir. Ahiret hayatını da kurtarmaya yönelik adımlar attığını ya da gelecekte atacağını göstermek anlamına gelmektedir. 

Dilenmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir