Rüyada Saray Görmek

Rüyasında bir kimsenin kendisini pırıl pırıl bir avizelerle süslenmiş bir sarayda görmesi, genç bir erkek için, beklenmedik bir mükafata; tecrübeli bir yaşta ise, yeni ve çok hayırlı bir işe; bir kadın için kendisinin çok beğenip zevk alacağı çok neşeli ve eğlenceli bir toplantıya işarettir.

Bkz: Ev 

Bir kimsenin kendini bir sarayda görmesi, işindeki gayretlerinden dolayı umulmadık bir yükselişe yorumlanır. Orta yaşlı biri için de yeni ve çok hayırlı biri ile tanışmaya yorumlanır. Bir kadın için de kendini mutlu edecek bir eş ile yorumlanır.

Rüyada saray görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Büyük, görkemli, güzel bir saray herkesin kıskanacağı güzel bir evlilik ve geleceği parlak bir iştir.

Rüyada bir sarayda bulunduğunu ve etrafınızda birtakım kimselerin size hizmet ettiğini görmek, dikkat etmezseniz işlerinizin kötüye giderek gittikçe bozulacağına, rakiplerinizin boş durmayıp, durmadan kuyunuzu kazmakta olduklarına işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada saray görmek; mal, rütbe ve makarna işarettir.

Rüyada büyük bir saray ve içinin mutlu insanlarla dolu olduğunu görmek, devlet kapısında bir işinizin olacağına ve üzüntülerinizin son bulacağına işaret eder.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Kervansaray, Harem Ağası, Han

Saray

“Rüyada Saray Görmek” için bir yorum

  1. Sayın yorumcular, ben dün sabaha doğru kendimi dolma bahçe sarayını ziyaret ederken gördüm. Kızımla beraber geziyorduk ama çok lüks değildi. Odaları, salonları gezdik. Birde içinde Kuran-ı Kerim gördüm, içine baktım. Yanıtlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir