Rüyada Zincir Görmek

Rüyada zincir görmek; helal mal, ömrü uzun olacak kadın, işlerin durgunlaşması ve daha zor bir hal alması gibi anlamlarda yorumlanır. Bu kişi bekar ise evlenecek, başka şehirdeyse yurduna geri dönecektir.

Rüyada zincir görmek; ömrü uzun olan kadına, helal mala, korkutulmaya, işlerin durgunlaşmasına ve çetinleşmesine işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Gemi Zinciri, Zindan, Kelepçe 

Rüyada elinde yahut yanında zincir görmek, işlenen günahlara; boynunda zincir görmek, huysuz bir kadınla evlenmeye işaret eder.

Rüyada zincirle bağlanmak, üzüntü ve kedere; eski hükümdarların zincirini görmek, mazlum için yardım ve galibiyete, ülke insanları için adaletli yöneticilere delalet eder. 

Rüyada Zincirli Köpek Görmek

Rüyada zincirli köpek görmek, rüyayı gören kişi çevresinden alacağı desteğe ve kendi aldığı kararlara rağmen bir türlü toparlanamayacak, git gide daha kötü bir duruma düşecektir. Bu kişi ilerleyen dönemde kendini huzurlu ve iyi hissedecektir. Ayrıca rahatı ve ağız tadı da yerine gelecektir. 

Rüyada Zincire Bağlı Köpek Görmek

Rüyada zincire bağlı köpek görmek, rüya sahibinin hem iş yaşamında hem de özel hayatında çok sayıda avantaj elde edeceğini gösterir. Bu kişi daha başarılı ve kazançlı olacaktır. Böylece git gide daha da daha da mutlu hale gelecektir. 

Rüyada Zincir Kolye Görmek

Rüyada zincir kolye görmek, rüyayı gören kişini hayatı yoluna girecek ve yaptığı bir hatayı düzeltecektir. Sıcakkanlı olan bu kişinin moral ve motivasyonu çok iyi hale gelecektir. Kazancı artacak, başı belaya girmeyecek ve hayatı yolunda gidecektir. 

Rüyada Altın Zincir Hediye Almak

Rüyada altın zincir hediye almak, olumlu yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Bu kişi hem para hem de mal konularında daha kolay geçinecek hale gelecektir. Rüya sahibinin çevresinde olan bir arkadaşı kazancını onunla paylaşacaktır. 

Rüyada Zincir Halat Görmek

Rüyada zincir halat görmek; rüya sahibinin büyük işler başaracağı, kurtuluş ve selamete ereceği, keyifli ve rahat bir hayata sahip olacağı manasına gelir. Bu rüya aynı zamanda güçlü bir aileye sahip olmak şeklinde de yorumlanır. 

Rüyada Demir Zincir Görmek

Rüyada demir zincir görmek, genellikle güç ve kuvvet olarak yorumlanırken; bu zincir demirden ya da kalaydan ise, kişi geçim ve ticaret yüzünden sıkıntıya girecektir. Eğer rüyada farklı detaylar varsa yorum değişebilir. 

Rüyada Zincir Altın Görmek

Rüyada zincir altın görmek, rüya sahibinin işlerinin birisinin duası ile yoluna gireceği, hayırlı işlere ve erkek çocuğa sahip olacağı şeklinde ifade edilir. Eğer bu rüya erkek tarafından görülüyorsa üzüntü ve keder olarak nitelendirilir. 

Rüyada Altın Zincir Çalmak

Rüyada altın zincir çalmak, rüya sahibi kadın ise eşinden altının büyüklüğü kadar para alacaktır. Bu rüya aynı zamanda, eş tarafından yapılacak fayda ve hayır olarak da tabir edilir. Bu kişi işinde karşısına çıkan sorunları hızlı bir şekilde çözecektir. (Bkz. Altın Çalmak)

Rüyada Zincir Takmak

Rüyada zincir takmak, zincir taktığını gören kişi kadın ise bu mal şeklinde yorumlanır. Eğer kişi rüyasında koluna çok değerli bir zincir takıyorsa, şöhret ve isim bulacak, nimete nail olacaktır. Rüya erkek tarafından görülüyorsa, endişe ve düşünce olarak ifade edilir. 

Rüyada Zincir Bulmak

Rüyada zincir bulmak, rüya sahibinin her şeyi yapmak için kendinde yeterli kuvveti bulacağını gösterir. Eğer zincir altınsa, kişi helal yollardan para kazanacaktır. Bekar ise evlenecek, kursağından haram lokma geçmeyecektir. 

Rüyada Uzun Zincir Görmek

Rüyada uzun zincir görmek, genellikle dost ve samimi insanlar şeklinde ifade edilir. Zincir rüya sahibinin boynunda ise huysuz biri ile evlenecektir. Normal zincir görmek ise günah olarak yorumlanır. 

Rüyada Elinde Zincir Görmek

Rüyada elinde zincir görmek, işlenen günahlar şeklinde tabir edilir. Zincir çoğunlukla işlerin durgunlaşması ve zorlaşması olarak bilinir. 

Rüyada Zincire Bağlı Aslan Görmek

Rüyada zincire bağlı aslan görmek, farklı şekillerde yorumlanır. Genellikle aslan güç ve kuvvet olarak ifade edilir. Bazı yorumculara göre ise bu rüya şiddetli ve kuvvetli bir düşman, hayır, saltanat, uzun ömür ve bol rızık işaretçisidir.

Zincir

“Rüyada Zincir Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda zincirleri birbirine ekledim, gümüş renginde, kırık değil. Nedir, merak ettim? Teşekkürler.

  2. Ben rüyamda ince bir altın zincir gördüm zincir kopmuştu, ben de tamir etmek için kuyumcuya götürdüm ve sonrasını hatırlamıyorum. Bunun ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim. İyi günler.

  3. Rüyamda bazı hayvanların toplanmış babama ait tarlada leş gibi bir şey yediğini uzaktan gördüm. Merak edip onlara doğru yaklaşınca köpek kaçmaya çalıştı. O sırada bir yılan onun ayaklarının altında belirdi. Bir sesler çıkarır gibi oldu. Sanki kavga ettiler orada kocaman bir hayvan vardı. Ayaklarını ve gövdesini göremiyorum başı yuvarlak ve kocamandı. Cinsini bilemedim, zaten biraz uzaktım. Köpek kaçarak onlardan ayrıldı. Ben yerden aldığım 2 taşı ona attım biri gövdesine değdi diğeri ağzına girdi. Onda ayaklarının birbirine zincirle bağlanmış ve rahat yürüyemiyor olduğunu gördüm. Hayırdır inşallah. Teşekkürler.

  4. Rüyamda, oğlumun acıktığını gördüm. Oğlum başka ülkede yaşıyor. Anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir