Rüyada Altın Zincir Görmek

Ayrıca bkz: Altın Yüzük Takmak, Altın Takmak

Rüyada altın zincir görmek, rüya sahibinin helal olan yollardan para kazandığına, kursağından haram lokma geçmediğine delalet eder ve rüya sahibinin çektiği yüklerin hafifleyeceğine işaret eder. 

Rüyada çok uzun bir altın zincir görmek, kişinin şuan kazandığından daha fazla para kazanacağına, maddi sıkıntılarının böylece hafifleyeceğine ve zorluklardan arınmış daha kolay bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada Taşlarla Kaplı Bir Altın Zincir Görmek

Rüyada taşlarla kaplı bir altın zincir görmek kişinin malında, rızkında ve kazancında iyi niyetli olmayan bazı insanların gözü olduğunu, rüya sahibinin yaptığı ya da aldığı her şeyi kıskanarak onun aslında iyi bir yaşam sürmesini istemediklerini ve ona kötü nefislerinin değerek rüya sahibini rahatsız ettiklerini delalet eder. Bu rüyayı gören rüya sahibinin nazara karşı dualar okuması ya da evini nazardan koruyacak at nalı ya da buna benzer eşyalar ile donatılması tavsiye edilir.

Rüyada paslanmış gibi, parlamayan bir altın zincir görmek, kişinin çevresinde güvendiği insanlara parasını ya da malını emanet etmemesi gerektiğini gösteren uyarıcı bir rüyadır. Çünkü rüya sahibinin çevresinde kendisine en yakın hissettiği bir arkadaşına malını ya da parasını geçici bir süreliğine emanet edeceğini fakat bu süre sonunda emanetini istediğinde arkadaşının kendisine emanetini veremeyeceğini ve o emanete hıyanet ettiğini öğreneceğini delalet eder.

Rüyada Halkaları Çok Büyük Olan Bir Altın Zincir Görmek

Rüyada halkaları çok büyük olan bir altın zincir görmek, kişinin bazı konuları gereksiz yere çok hırs yaptığını, istediğini elde ettikçe daha da fazla istekte bulunduğunu ve aza kanaat etmediğini bu nedenle de belli bir noktadan sonra doyumsuz olacağını ve şimdiye kadar elde ettiklerini de kaybedeceğini işaret eder.

Rüyada Bir Hayvanın Boğazında Altın Zincir Görmek

Rüyada bir hayvanın boğazında altın zincir görmek, rüyayı gören kişinin birisinin hayır duası ile işlerinin yoluna gireceğini, birine yaptığı ve farkında olmadığı iyilik nedeniyle kendisinin aksayan işlerinin rayına oturacağını ve bereketli olan yeni kazanç kapılarının kendisine açılacağını rivayet eder.

Rüyada Kola Sarılmış Bir Altın Zincir Görmek

Rüyada kola sarılmış bir altın zincir görmek, rüya sahibinin çevresinde bulunan yüzü güzel, kalbi güzel bir insanın tavsiyelerini dinleyerek iş yaşamında daha ahlaklı davranacağını, onun sayesinde helal para kazanacağını ve o insanla da zamanla işlerini birleştirerek yeni bir ortaklık kuracaklarını delalet eder.

Rüyada Yastığa Dolanmış Bir Altın Zincir Görmek

Rüyada yastığa dolanmış bir altın zincir görmek, kişinin evine sürekli girip çıkan bir insanın kendi evinde huzursuz olduğunu, rahatlamak ve biraz moral bulmak için rüya sahibinin evine sık sık gelip gittiğini ve rüya sahibinden destek aldığını ve bu sayede mutlu olduğunu ayrıca rüya sahibine çok dua ettiğini rivayet eder.

Rüyada Bahçede Toprağın Üzerinde Altın Zincir Görmek

Rüyada bahçede toprağın üzerinde altın zincir görmek, rüyayı gören kişinin hayatta çok şanslı bir kişi olduğunu işaret eder. Rüya sahibinin yaşamı boyunca helal para ile büyüdüğünü, isteklerinin çok zaman geçmeden gerçekleştiğini, arkadaşlarının çok sağlam insanlardan oluştuğunu, mesleğinde mutlu olduğunu ve ilişkisinde de partnerinin kendisine çok değer verdiğini işaret eder. 

Rüyada ağaçta meyve gibi sallanan altın zincir görmek, rüya sahibinin dileğinin kabul olmasına çok az bir zaman kaldığını, biraz daha emek sarf eder ve beklerse bu arzusunu yaşayacağını ve sonrasında da çok mutlu olacağını delalet eder.

Rüyada avizede yani lambada sallanan altın zincir görmek, kişinin tek başına kaldığında kendisine güven duymadığını, hayatta tek kalmaktan korktuğunu, tartışmalarda tek kalıp dışlanmaktan korktuğunu yani yaşamında her zaman desteğe, onaya ihtiyaç duyduğunu ve bu nedenle de mutlu olmadığını rivayet eder.

Rüyada Altın Zincir Hediye Almak

Rüyada altın zincir hediye almak, rüya sahibinin çevresinden çok güzel destekler alarak kendisine yük olan bazı durumlardan kurtulacağına tabir edilir.

Rüyada hediye paketi içinde altın zincir hediye almak, kişinin çevresindeki bir arkadaşının kazancını rüya sahibi ile paylaşacağına ve rüya sahibinin geçimini kolaylaştıracağına ve bunu karşılık beklemeden yapacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir kişiden altın zincir hediye almak, kişinin güçlü maneviyatı olduğunu, en zor zamanında bile kızmak yerine bol bol dua ettiğini ve bu nedenle de hayatında zorluklar yaşasa da hiç darda kalmadığını ve kalmayacağını rivayet eder.

Rüyada bir düğünde altın zincir hediye almak, rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağı bir olay yaşayacağını ve yaşadığı bu mutlu anı yakınındaki arkadaşları, ailesi ve tüm dostları ile paylaşacağını ve çevresi tarafından çok iyi tepkiler alacağını ve bu mutluluğu sayesinde kaybolan umutlarının ve yaşama isteğinin tekrar canlandığını işaret eder.

Rüyada çok parlak ve gösterişli bir altın zincir hediye almak, rüya sahibinin yaşadığı şehri sevdiği insana yakın olmak için değiştirmeye karar verdiğini fakat bunun doğru bir karar olup olmadığı konusunda tereddüt yaşadığını ve ileride pişman olmaktan korktuğunu delalet eder.

Rüyada boncuklarla donatılmış bir altın zincir hediye almak, kişinin hayatında herkese yeşil ışık yakarak umut veren bir insan olduğunu ve umut verdiği insanlar arasındaki birinin de rüya sahibi olduğunu ve rüya sahibinin bu insana inanıp inanmaması gerektiğine işaret eden uyarıcı bir rüyadır.

Rüyada metrelerce yani çok uzun bir altın zincir hediye almak, rüyayı gören kişinin bu aralar biraz gergin olduğunu, bu nedenle çevresindeki arkadaşları ile ufak tefek atışmalar yaşayarak kavga edeceğini fakat neden böyle olduğunu sorduklarında ise kalbindekileri kimseye anlatamayacağına ve bu nedenle de psikolojik olarak biraz gerileyip çöküş yaşayacağını rivayet eder.

Rüyada bir hayvandan altın zincir hediye almak, kişiyi çok mutlu olacağı ve şok geçireceği bir sürprizin beklediğini, eğer biraz daha sabır eder ve azmederse bu sürprizle beraber hayatının da değişeceğini ve daha mutlu olacağı bir ortamda yaşamına devam edeceğini delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden altın zincir hediye almak, rüya sahibinin eski sevgilisinin akrabaları ya da arkadaşlarından biri ile bunu bilmeden bir birliktelik yaşayacağını bu nedenle eski sevgilisi ile tartışıp hakaretler duyacağını fakat şuan hayatında olan insanın rüya sahibine sahip çıkarak üzülmemesi için elinden gelen her şeyi yapmasına rağmen rüya sahibinin bu ilişkiyi bitireceğini ve çok gözyaşı dökeceğini işaret eder.

Rüyada bir hastadan altın zincir hediye almak, kişinin çevresinde sağlık sorunu bulunan birine manevi olarak destek vereceğini ve o kişiyi mutlu ettikçe kendisinin mutluluğunun katlanacağını delalet eder.

Rüyada bir çadır içinde altın zincir hediye almak, rüya sahibinin iş yaşamında bir düzen tutturamadığını fakat önündeki bir sınavı ya da denetlemeyi geçtiği takdirde iş hayatında bir kademe daha yükseleceğini ve buna bağlı olarak da kazancının artacağını rivayet eder.

Rüyada kırık bir altın zincir hediye almak, rüyayı gören kişinin hiç ummadığı bir insandan hiç tahmin etmediği bir yanlış hareket göreceğine, karşısındakinin bu yanlış hareketinden sonra o insana bir daha güvenmeyeceğine ve o kişiden uzaklaşacağına ve hatta bir daha hiç o insanla konuşmayacağına işaret eder.

Rüyada aileden birinden altın zincir hediye almak, rüya sahibinin aile büyüklerinden alacağı destek ile eğitim hayatında çok başarılı olacağını, aile içinde kendisinin en eğitimli insan olacağını ve ileriki zamanlarda ailesine çok emeklerinin ve yararının dokunacağını ve onlara yol göstereceğini delalet eder.

Rüyada Altın Zincir Taktığını Görmek

Rüyada altın zincir taktığını gören kişi, yaşamında çok cesur ve ani ama aynı zamanda kendisine güç ve para getirecek bazı kararlar alma eğiliminde olduğunu ve alacağı bu kararlarla ya da atacağı yeni adımlarla hayatına farklılık getireceğini delalet eder. 

Bazı rüya alimlerine göre rüyada altın zincir taktığını görmek, rüya sahibinin en olmaz dediği konularda bile hayal kırıklığı yaşamayacağı şeklinde tabir edilmektedir. Yani kişinin belli bir dönem hiç hayal kırıklığı yaşamayacağını işaret eder. 

Rüyada birkaç sıra halinde altın zincir taktığını görmek, kişinin yeni bir adım mı yoksa her zaman yaptığı işe devam mı edeceği konusunda çevresinde çok güvendiği bir insana danışacağını ve o insanın kendisini doğru bir şekilde yönlendirmesini isteyeceğini rivayet eder.

Rüyada Siyah Taşlarla Süslü Bir Altın Zincir Taktığını Görmek

Rüyada siyah taşlarla süslü bir altın zincir taktığını görmek, rüya sahibinin evine yakın olan bir akraba ya da komşusunun kendisinin ev değiştirmesine ya da yeni bir mal edinmesine vesile olacağını ve bu yeni evin kendisine iyi geleceğini ve bununla birlikte mutlu, huzurlu olacağını işaret eder. 

Rüyada ucunda süs olan ya da ucunda taş bulunan bir altın zincir taktığını görmek, rüyayı gören kişinin eğer karşısına çıkan bir engeli aşar ise talihinin de kısmetinin de artarak değişeceğini ve ondan sonra hayatında genel anlamda her zaman başarılı olacağını rivayet eder. Yani bu rüya gelecek hakkında rüya sahibine yol göstererek güzel olanı yapmasını işaret etmektedir.

Rüyada Başkasına Ait Olan Bir Altın Zincir Taktığını Görmek

Rüyada başkasına ait olan bir altın zincir taktığını görmek, aslında başkasına sunulacak bir teklifin o insanın ters ve hoşa gitmeyen davranışları yüzünden rüya sahibine sunulacağını ve rüya sahibinin de bu teklif karşısında şaşırarak ve doğru karar verememekten korktuğu için yanlış bir karar vererek bu teklifi değerlendirmeyeceğini fakat kısa bir süre sonra tekrar fikir değiştirip bu teklifi kabul edeceğini ve daha iyi şartlarda çalışacağını delalet eder.

Rüyada Kendine Hediye Edilen Bir Altın Zincir Görmek

Rüyada kendine hediye edilen bir altın zincir taktığını görmek, rüya sahibi için uyarıcı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin kalbini çok sevdiği bir insana kaptırdığını ve onun kötü olan ve aslında hem kendisine hem de ailesine yakışmayan yönlerini göremediğini ve bu nedenle ilk başlarda sevgi sarhoşu olsa da belli bir zaman sonra o insanın kendisine zarar vermeye başlayacağını hatta kendine maddi kayıplar verdireceğini işaret eder. 

Bu rüya, rüya sahibinin bu insanı hayatından çıkarması gerektiğini ve bu insanla bir daha görüşmemesi gerektiğini ve bu durumun kendisi için en hayırlı olan durum olduğunu rivayet eder.

Rüyada Kuyumcudan Alınan Bir Altın Zincir Taktığını Görmek

Rüyada kuyumcudan alınan bir altın zincir taktığını görmek, kişinin çok kandığı bir dönemden aniden para kaybetmeye başlayacağı bir döneme gireceğini ve bu dönemin kısa süreceğini, ardından kendince aldığı önlemler ile yaratıcı fikirler uygulayacağını ve eskisinden daha bol ve bereketli kazançlar elde edeceğini rivayet eder.

Rüyada Kararmış ya da Solmuş Bir Altın Zincir Taktığını Görmek

Rüyada kararmış ya da solmuş bir altın zincir taktığını görmek, rüya sahibinin bir arkadaşı ya da ilişkisinde partneri tarafından kandırılmaya çalışacağını ve rüya sahibinin bunu hissederek bu insanla bağını yavaş yavaş koparacağını ve sonraki zamanda da bu insandan intikam alacağını ve o insanın iş hayatına müdahale yaparak onu huzursuz edeceğini ve bu şekilde rüya sahibinin kendisini mutlu edeceğini işaret eder.

Rüyada Yolda Bulunan Bir Altın Zincir Taktığını Görmek

Rüyada yolda bulunan bir altın zincir taktığını görmek, rüyayı gören kişinin bir akrabasına ziyarete gideceğini ve burada karşılaştığı bir insandan çok etkilenip hoşlanacağını ve bu insanla tekrar karşılaşmak için çok çaba sarf edeceğini ve sonunda ikinci kez bir araya geleceklerini ve bu karşılaşmada bütün cesaretini toplayıp o insana kendi duygularından bahsedeceğini delalet eder.

Rüyada Başkasına Hediye Edilen Altın Zinciri Kendisinin Taktığını Görmek

Rüyada başkasına hediye edilen altın zinciri kendisinin taktığını görmek, kişinin çevresinde var olan bir çiftin mutluluğuna çok fazla imrendiğini ve bu mutluluğu kendisinin de yaşaması için çok dua ettiğini ve kısa bir zaman sonra da bu imrendiği ilişki gibi devam edecek bir yeni ilişkiye başlayacağını rivayet eder. Yani bu rüya yeni başlayacak olan çok güzel ve sağlam devam edecek bir ilişkinin habercisidir.

Rüyada Ağacın Dalında Bulunan Altın Zincir Taktığını Görmek

Rüyada ağacın dalında bulunan altın zincir taktığını görmek kişinin hiç olamayacak bir isteğinin, kendisinin aldığı bir risk ve cesaret sonrasında olacağını ve rüya sahibinin elini taşın altına sokması gerektiğini ve ancak bu şekilde isteklerine kavuşacağını işaret eder.

Rüyada Altın Zincir Bulmak

Rüyada altın zincir bulmak, kişinin çok sıkıntılı bir durumdayken bu sıkıntısından kurtulacak çareyi bulacağını, sıkıntısını yeni çözüm yolları kullanarak aşacağını ve bu anlamdaki telaşının son bulacağını işaret eder.

Rüyada Evi Temizlerken Altın Zincir Bulduğunu Görmek

Rüyada evi temizlerken altın zincir bulmak, rüya sahibinin eşi ya da sevgilisinin arkadaşının yardıma ihtiyacı olduğunu ve bu kişinin sorununu rüya sahibinin çözeceğini ve bu nedenle eşi ya da sevgilisi ile aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğini delalet eder.

Rüyada yüzerken havuzda veya denizde altın zincir bulmak, rüyayı gören kişinin gittiği bir tatil mekanında ya da eğlenmek için gittiği yeni bir mekanda utanacağı bir durum yaşayacağını ve bu durumu yaşamasına etrafında çok güvendiği bir arkadaşının neden olacağını ve bu insana güvenmemesi gerektiğini işaret eden uyarıcı bir rüyadır.

Rüyada koşu yaparken altın zincir bulmak, kişinin en önemli isteğini gerçekleştirmek için çok çaba sarf ettiğini ve isteği tam gerçekleşmek üzereyken bazı engeller yaşayacağını fakat ailesinin desteği ile bu engeli çok geçmeden aşıp mutlu olacağını delalet eder.

Rüyada kitabın ya da derginin arasında altın zincir bulmak, rüya sahibinin eğitim hayatında kendinden küçük bir insana örnek olacağını, ona ders ya da ödevleri konusunda yardım ettikten sonra o kişinin kendisine hayran olarak derslerine daha azimle çalışacağını ve notlarını yükselteceğini işaret eder.

Rüyada çok ışıltılı ve göz kamaştırıcı bir altın zincir bulmak, kişinin çevresindeki en yakın arkadaşını istenmeyen bir durumdan kurtarmak için önemli bir fikir üreteceğini ve bu fikriyle başka insanlara da çare olacağını ve çevresi tarafından çok takdir edilip çok konuşacağını delalet eder. Hatta rüya sahibinin bu fikriyle iş hayatına girip hayırlı ve bereketli paralar kazanacağını da işaret eder.

Rüyada çok kısa bir altın zincir bulmak, rüya sahibinin içinde kalmış, gerçek hayatta yaşayamadı bazı duyguları yaşaması için vaktin geldiğini artık rüya sahibinin dilek kapısının aralandığını, arzu ettiği insanlarla arzu ettiği duyguları yaşayacağını ve mutlu olacağını rivayet eder.

Rüyada halka şeklinde altın zincir bulmak, kişinin çevresinde sözüne güvenilmeyen, söz verip tutmayan ya da söz vermediği halde yapan yani sağı solu, iyiliği kötülüğü belli olmayan bir insan olduğunu ve bu insanın rüya sahibine çok düşkün olduğunu ve rüya sahibini çok sevdiğini delalet eder.

Rüyada kopçası olmayan bir altın zincir bulmak, rüyayı gören kişinin kendisini düşünerek ailesine bir konuda karşı çıkacağını ve karşı çıktığı konuda ailesinin haklı çıkacağını ve rüya sahibinin pişmanlıkla ve gözyaşlarıyla ailesinden özür dileyeceğini ve utanç yaşayacağını rivayet eder.

Rüyada çöp kovasında altın zincir bulmak, kişinin geçmişte yaptığı bir doğru hareketin kaymağını şimdi yiyeceğini yani rüya sahibinin iyiliğinin dokunduğu bir insanın kendi yardımına koşacağını ve en sıkıntılı anında kendisine destek olarak onu rahata kavuşturacağını ve rüya sahibini mutlu edeceğini işaret eder.

Rüyada bir konser alanında altın zincir bulmak, rüyayı gören kişinin çok arzu ettiği bir seyahate çıkacağını ve bu seyahatte hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşayacağını ancak bu geziyi tamamlamadan yani erkenden dönmesi gerekeceğini ve rüya sahibinin bu nedenle çok üzüleceğini delalet eder.

Rüyada çimler üzerinde yürürken altın zincir bulmak, kişinin gönlünün çok ferah olduğunu, yaşamı boyunca pişman olacağı davranışlarda bulunmadığını bu nedenle de kalbinin çok rahat olduğunu ve huzurlu bir kişiliğe sahip olduğunu işaret eder.

Rüyada Altın Zincir Kolye Görmek

Rüyada altın zincir kolye görmek, rüya sahibinin iş hayatında sıçrama yaşayacağını ve bu nedenle çevresi tarafından meraklı gözlerle izleneceğini delalet eder.

Rüyada Masanın Üzerinde Altın Zincir Kolye Görmek

Rüyada masanın üzerinde altın zincir kolye görmek, kişinin iş yaşamında hiç beklemediği bir anda aslında hayalini kurduğu ve arzu ettiği makama sahip olacağını ve bu zaferini en yakın arkadaşlarıyla kutlayacağını işaret eder.

Rüyada Başkasının Boynunda Altın Zincir Kolye Görmek

Rüyada başkasının boynunda altın zincir kolye görmek, rüyayı gören kişinin ailesinin gurur kaynağı olacağını, ailesinin her konuda rüya sahibini desteklediğini ve rüya sahibinin de bu özgüvenle yaşamında bazı yerinde riskler alarak hayat standartlarını yükselteceğini ve bu nedenle de çok takdir edileceğini rivayet eder.

Rüyada Hediye Edilen Altın Zincir Kolye Görmek

Rüyada hediye edilen altın zincir kolye görmek, rüya sahibinin kendi işi bünyesinde bir çalışanının maaşına zam yapacağını ya da görev yerini yükselteceğini işaret eder. 

Bazı rüya alimlerine göre rüyada hediye edilen altın zincir kolye görmek ise, rüya sahibinin yeni bir işyeri açacağı ya da çalıştığı işi bırakarak şartları daha iyi olan bir iş ortamına geçerek burada daha iyi şartlar altında çalışacağını delalet eder.

Rüyada Ucunda Süs Olan Bir Altın Zincir Görmek

Rüyada ucunda süs olan bir altın zincir kolye görmek, kişinin eğitimini aldığı işi yerine aslında deneyimi olmadığı ve çok da bilmediği bir işe başlayacağını fakat belli bir zaman sonra bu işe hakim olarak çok verimli bir şekilde çalışacağını ve hem çok hem de bereketli paralar kazanacağını rivayet eder.

Rüyada Paket İçinde Altın Zincir Görmek

Rüyada paket içinde altın zincir kolye görmek, rüya sahibinin kendisine en yakın arkadaşlarından biri tarafından bir iş teklifi sunulacağını ancak bu teklifin rüya sahibi için çok da hayırlı olmadığını işaret eden uyarıcı bir rüyadır. Rüya sahibinin bu teklifi kabul etmesi durumunda kısa bir zaman sonra bu arkadaşı ile anlaşmazlığa düşerek kavga edeceğini ve ailelerinin de bu nedenle görüşmeyeceklerini işaret eder.

Rüyada Ağacın Dalında Asılı Halde Altın Zincir Görmek

Rüyada ağacın dalına asılı halde altın zincir kolye görmek, kişinin çok gereksiz ve yerinde olmayan bir risk alarak maddi bir kayba uğrayacağını ve bu nedenle zor zamanlar geçireceğini ve pişman olarak üzüleceğini delalet eder.

Rüyada Askıya Asılı Halde Altın Zincir Görmek

Rüyada askıya asılı halde altın zincir kolye görmek, rüya sahibinin iş hayatında yeni tanıştığı bir insanın vesile olmasıyla çok güzel bir teklifi değerlendireceğini ve bu teklif sayesinde kazancını arttıracağını ve bu insanla ilerleyen zamanlarda aynı iş ortamında çalışacaklarını işaret eder.

Rüyada Mutfakta Altın Zincir Kolye Görmek

Rüyada mutfakta altın zincir kolye görmek, rüyayı gören kişinin rızkının bol olduğunu ve bu nedenle yakınları tarafından kısmetinin ve şansının kıskanıldığını ve rüya sahibine çevresinin imrendiğini rivayet eder.

Altın Zincir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir