Rüyada Altın Yüzük Takmak Görmek

Ayrıca bkz: Altın Takmak

Rüyada altın yüzük takmak çevrede çok güvendiğiniz insanların sizden bir şeyler sakladığına, bilmediğiniz bazı durumların ya da olayların var olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin gizli bu durumları öğreneceğine ve kendisinden saklandığı için de hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder. Bazı rüya alimlerine göre rüyada altın yüzük takmak, kişiye duyulan kıskançlığın, çekememenin ve hasetin de habercisidir. Yani rüya sahibinin çevresi tarafından çok kıskanılan ve gözlerle takip edilen biri olduğunu işaret eder.

Rüyada çok dikkat çekici, büyük bir yüzük takmak, rüyayı gören kişinin çevresi tarafından çok kıskanıldığını, rüya sahibinin hayatında gözü olan ve ona kötü enerji veren bir insan olduğunu ve bu insanın rüya sahibinin iyiliğine olacak bazı durumları ondan sakladığını rivayet eder. Kişinin daha iyi olmaması için bazı kişilerle tanıştırmadığını ve rüya sahibi için fırsat olabilecek durumları ona söylemediğini işaret eder.

Rüyada örgü gibi büklümlü bir yüzük takmak, kişinin çok zor şartlar altında olduğunu ve bu zor şartlardan kurtularak daha iyi bir hayata kavuşmak için biraz çenesini tutarak dedikodu yapmaması gerektiğini ve ancak bu şekilde çevresi ile iyi ilişkiler kurarak daha mutlu olacağını rivayet eder. Yani görünen bu rüya uyarıcı bir rüyadır ve rüya sahibinin asılsız sözler sarf etmemesini ve dedikodu yapmaması gerektiğini işaret eder.

Rüyada başkasına ait olan bir altın yüzüğü gizlice takmak, rüyayı gören kişinin başkasının hayatında olan yani başkasıyla sevgili olan birini çok sevdiğini ve acı çektiğini fakat belli bir süre onları izlerken, belli noktadan sonra bu çifti ayırmak için çaba sarf edeceğini ve bu çifte zararının dokunacağını delalet eder. 

Rüyada yolda bulunan altın yüzüğü takmak, kişinin ani ve hiç tahmin etmediği bir anda olayların içine düşeceğini, başkasının ailevi problemlerini çözerken kendisinin de fikirlerinin alınacağını ve bu durumda çok zorlanarak bazı şeyleri zoraki yapacağını ve aslında bu duruma karışmamak isterken durumu çözen kişi olacağını işaret eder.

Rüyada kırılmış ya da çatlamış bir altın yüzüğü takmak, kişinin olması imkansız gibi görünen ve gerçekten de olma ihtimali zor olan bir olay konusunda çevresinden birinden yardım alacağını ve bu insanın bu yardımı karşılıksız yapmayıp rüya sahibinden hem maddi hem de manevi bazı şeyler talep edeceğini ve bu taleplerini ikisinin de gizli tutacağını ve aralarında büyük bir sır olarak kalacağını rivayet eder.

Rüyada suyun içinde bulunan altın yüzüğü takmak, rüyayı gören kişinin annesi, babası ve aile büyüklerinin desteğini almak, onların gözüne girebilmek için çok sakin, ağır ve akıllı görünmeye çalıştığını fakat gerçek iç aleminde tam tersine hareketli, eğlenmeyi seven, kavgacı bir mizaca sahip olduğunu ve aile çevresinde asıl kendini sergilemediği için ruhsal bazı dengesizlikler yaşadığını veya yaşayacağını işaret eder.

Rüyada sevgilinin aldığı altın yüzüğü takmak, kişinin ilişkisinde her iki tarafında aslında kalben mutlu olmadığını, sadece birbirleri için birer alışkanlık haline geldiklerini, kendilerini birbirlerine karşı mecbur hissettiklerini ve bu nedenle de mutsuzluğa doğru kaydıklarını ve bir süre sonra bu ilişkide isteksizlik ve aldatmaların başlayacağını delalet eder.

Rüyada başkasının kendine altın yüzük takması, rüya sahibinin çok yakın bir dostunun gelerek kendisiyle ilgili bir itirafta bulunacağını, bu itirafı yaparken çok zorlanacağını ve bu itiraf sonrasında dostluklarının biteceğini fakat rüya sahibinin belli bir zaman sonra o kişiye ihtiyaç duyacağını ve o kişinin bunu bildiği için çağrılmadan gelip yardım edeceğini ve bu olaydan sonra bu dostluğun pekişerek hayatlarının sonuna kadar iyi ve içten bir arkadaşlık sürdüreceklerini rivayet eder.

Rüyada bir cenazede altın yüzük takmak, kişinin başkasının çöküşünden mutlu olacağını hatta üzülüyormuş gibi görünse de arkadaşının bu zor gününde çok mutlu olacağını delalet eder. Rüya sahibinin içten içten o kişinin kuyusunu kazmaya başlaması için fırsat bulduğunu düşünerek onu üzecek ve mutsuz edecek işler yapıp onun mutlu olduğu insanlarla arasını açarak elinden alacağını işaret eder.

Rüyada ayak parmağına altın yüzük takmak, rüyayı gören kişinin kendisini kıskanan kişi ile karşı karşıya geleceğini, bu insan ile tartışma yaşayacağını ve bu tartışmanın kavgaya dönüşmek üzere iken çevredeki insanlar sayesinde son bulacağını delalet eder. 

Rüyada ayak parmağına birden fazla altın yüzük takmak, kişinin maddi kazancı arttığı için eşi ya da sevgilisi ile tartışma yaşayacağını ve partnerinin bu durumu hazmedemeyip rüya sahibinin işten çıkmasını isteyeceğini ve aralarında kısa süreli bir kavga yaşanacağını ve hemen çözüme kavuşacağını ve dargınlığın son bulacağını rivayet eder.

Rüyada Altın Yüzük Takan Birini Görmek

Rüyada altın yüzük takan birini görmek, rüyayı gören kişi için iyi ve mutlu günlerin yaşanabileceğini işaret eder. Bu bir nişan, düğün olabileceği gibi çok arzulanan bir eşyanın alınması da olabilir. Rüyada altın yüzük takan bir dilenci ya da kimsesiz birini görmek, kişinin başkası için bir hayra vesile olacağını, başka bir insanın olmasını istediği bir durumun gerçekleşmesi için çok çaba sarf edeceğini ve bunu başaracağını delalet eder.

Rüyada bir uçurum kenarında altın yüzük takan birini görmek, kişinin bir çocuğun eğitim hayatında maddi zorluklar yaşadığını fark edeceğini ve bu çocuğun zorluk çekmeden eğitimine devam etmesi için burs gibi çeşitli olanaklar bulacağını ve çocuğun başarılı olduğunu gördükçe de yaptığı işten memnun olarak gururlanıp kendisini daha güçlü ve iyi hissedeceğini delalet eder.

Rüyada ağlayarak altın yüzük takan birini görmek, kişinin ailesi tarafından bir işe girmesi konusunda baskı göreceğini, bu baskı sonrasında ailesinin bulduğu bir işe başlayacağını fakat zaman geçtikçe bu işi benimseyerek seveceğini ve bu işte yükselerek daha bereketli ve daha çok paralar kazanacağını rivayet eder.

Rüyada kahkaha atarak altın yüzük takan birini görmek, rüyayı gören kişinin ailesi tarafından baskı görmeden kendi kararlarını kendisi alabilen biri olduğunu ve kişinin ailesine danıştığı ve onların fikirlerini almak istediği bir konuda destek bulamayacağını işaret eder. Kişinin kendi kararını da desteğini de kendisini vererek bir işe kalkışıp başlayacağının habercisidir.

Rüyada sevgilisine altın yüzük takan birini görmek, rüya sahibinin imrenerek baktığı bir ilişki olduğunu, onları her gördüğünde böyle bir ilişki yaşamak istediği için dua ettiğini ve bu çifte sürekli yararının dokunduğunu, bu çiftin de kendisine çok değer verdiğini ve ona ruh eşini bulması için çaba sarf ettiklerini rivayet eder.

Rüyada altın nişan yüzüğü takan birini görmek, kişinin kalbinden ve aklından geçen bir insan ile yakınlaştığını, birbirlerini daha yakından ve içten tanıyacaklarını ve çok zaman geçmeden sağlam bir ilişkiye başlayacaklarını ve bunu çevrelerindeki herkese duyuracaklarını ve çevreden de çok önemli ve güzel tepkiler alacaklarını işaret eder.

Rüyada düğünde geline altın yüzük takan birini görmek, kişinin çok istediği bir isteği için çalışmalara başladığını, istediğini alabilmek, istediğini yaşayabilmek için ufak miktarlar da olsa para biriktirmeye başladığını ve damlaya damlaya göl yaparak arzusuna kavuşacağını ve istediği durumu yaşayacağını işaret eder ve rüya sahibinin azimli bir yapıya sahip olduğunu gösterir.

Rüyada bir doktorun hastasına altın yüzük taktığını görmek, rüya sahibinin kendisi ya da çevresinde bulunan ve sağlık problemi yaşayan bir insanın biraz acı çekse de sonunda sağlığına kavuşacağını ve hastane ortamında ya da ilaçlar konusunda çektiği sıkıntılardan kurtularak kuş gibi hafifleyeceğini delalet eder.

Rüyada bir devlet adamının başkasına altın yüzük taktığını görmek, kişinin ailesinden ve çevresinden şimdiye kadar alamadığı desteği maddi kazancının artmasıyla birlikte almaya başlayacağını fakat rüya sahibinin bu duruma içerleyip para kazandıktan sonra vermeye başladıkları desteği istemeyeceğini ve bunu da insanların yüzlerine karşı söyleyip onlardan biraz uzaklaşacağını rivayet eder. Yani rüya sahibinin çevresindeki insanlar ile arasına mesafe koyacağını ve onlardan uzaklaşacağını gösterir.

Rüyada Altın Yüzük Kaybetmek

Rüyada altın yüzük kaybetmek, rüyayı gören kişinin kısmetini kendisinin yaratmadığını ve ayağına gelen kısmetleri ve fırsatları kendi eli ile geri çevirdiğini rivayet eder.

Rüyada suyun içinde altın yüzük kaybetmek, kişinin kendisine sunulan birden fazla fırsatı kötü kararlar aldığı için, çevresindeki bir insana ve kendisinden pek haz etmeyen bu insana uyum sağlayarak bu fırsatları göremediği ve değerlendiremediği için pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yolda yürürken altın yüzük kaybetmek, rüya sahibi için uyarıcı bir rüya niteliğindedir. Kişinin hayatına geçmişte çok samimi olduğu fakat şu an hiç görüşmediği hatta aklına bile gelmeyen bir insanın planlı bir şekilde rüya sahibinin karşısına pat diye çıkacağını ve rüya sahibinin aklını karıştırmaya çalışacağını işaret eder. Eğer rüya sahibi bu kişiye yeniden aldanırsa, geçmişte kendisine yaşattığı sıkıntı ve kederleri yeniden yaşayacak ve hayatının geri kalan kısmında üzülüp bazı sıkıntılar çekecektir. Bazen affetmek hayırlı olabilir.

Rüyada altın yüzüğü temizlerken altın yüzüğü kaybetmek, kişinin çevresindeki bir arkadaşının hatasını kapatmaya çalıştığını, bu arkadaşının bazı yüklerini kendisinin omuzlayarak bu yüklerden onu kurtarmaya çalıştığını fakat bunun rüya sahibine zamanla zarar vereceğini rivayet eder.

Rüyada temizlik yaparken altın yüzük kaybetmek, rüyayı gören kişinin kendi karar vermesi gereken bir durumda başkasının fikrini öğrenmek isteyeceğini, bu fikirden de çok etkilenip kendi istediği kararı değil de danıştığı insanın kararını uygulayacağını fakat kısa bir süre sonra kalp sesini dinleyerek bu kararın aslında yanlış olduğunu düşünerek asıl vermek istediği kendi kararını uygulamaya başlayacağını delalet eder.

Rüyada okul içinde altın yüzük kaybetmek, kişinin eğitim hayatında çalkantılar olacağını, istemediği bir okulda ya da bölümde okuyacağını ve bu nedenle yani isteksiz okuduğu için okulunun uzayacağını ya da öğretmenleri ile dönem dönem sıkıntı ve tartışmalar yaşayacağını ve bu okuldan biraz daha uzaklaşacağını işaret eder.

Rüyada birden fazla altın yüzük kaybetmek, rüya sahibinin çevresinden kendisine çok yakın olan bir dostunun kalbini kırdığını ve bu insanın gönlünü alıp eski günlerdeki gibi samimi olmaları için çok uğraşması gerektiğini ve emek sarf etmesi gerektiğini rivayet eder.

Rüyada yılan şeklinde kıvrımlı bir altın yüzük kaybetmek, kişinin kendisine altın tepside çok iyi bir iş teklifi sunulacağını fakat o teklifin aslında rüya sahibini kandırmak için teklifi daha cazip göstermek için süslendiğini, aslında rüya sahibinin gözlerinin boyanarak kandırılmaya çalışıldığını işaret eder. Rüya sahibinin bu teklifi kabul etmesi halinde bir süre sonra yapmak istemediği bazı şeylere zorlanacağını ve gerek iş yaşamında gerekse normal yaşamında mutsuz olacağını delalet eder.

Rüyada başkasına ait bir altın yüzük kaybetmek, kişinin çevresinde çok sevdiği bir arkadaşını düşünerek ona çok müdahale edip yön vermeye çalıştığını, bunu yaparken de içinde kötülük olmadığını ve arkadaşının iyiliğini düşündüğünü fakat bu durumun arkadaşını sıktığını ve rüya sahibinden zamanla uzaklaşacağını işaret eder.

Rüyada Altın Yüzük Kırılması

Rüyada altın yüzük kırılması, rüya sahibinin çevresi tarafından kıskanılacağını, yer yer dedikodusunun yapılacağını işaret eder. Bazı rüya alimlerine göre rüyada altın yüzük kırılması, rüya sahibinin karşısına ufak engeller çıkacağını ve emek göstermesi gerektiğini işaret eder.

Rüyada kendisine ait olan bir altın yüzük kırılması, kişinin kendi imkanları ve azmi ile yaşam şartlarını yükselteceğini, bunu yaparken de iş değiştireceğini, para biriktireceğini ve kendisine zararı olan insanları hayatından çıkaracağını ve bu sayede hem maddi hem de manevi anlamda daha mutlu olacağını delalet eder.

Rüyada altın yüzüğün taşla kırılması, kişinin almak istediği ya da yapmak istediği bir şeyi gerçekleştirmek için planlı davrandığını fakat ne kadar planlı hareket etse de durumun bazı aksiliklere uğrayacağını ve sadece olması için çaba sarf ettiği için rüya sahibinin biraz tökezleyeceğine delalet eder.

Rüyada kavga ederken altın yüzük kırılması, rüyayı gören kişinin çevresindeki bütün olumsuzluk ve aksiliklere rağmen eğitim ya da iş hayatında yükseleceğini çevresi tarafından her ortamda kendisinden saygı ile bahsedileceğini delalet eder.

Rüyada altın yüzüğün kendiliğinden kırılması, rüya sahibi için uyarıcı bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin hayatın kendisine sunduklarını olduğu gibi kabul etmesi gerektiğini ve hayatın tadını ayrıntılarda boğularak kaçırmaması gerektiğini ve bu nedenle de hayatını akışına bırakması gerektiğini işaret eder. 

Rüyada aile yakınından birinin altın yüzüğünün kırılması, kişinin canı gibi çok sevdiği bir yakınının kendisine muhtaç olarak yardım isteyeceğini ve kişinin o insana kalpten bir şekilde yardımının dokunacağını işaret eder.

Rüyada ağaca çıkarken altın yüzük kırılması, rüya sahibinin arkasında istediği insan desteğinin olmadığını, bazı şeyleri yaparken her zaman yalnız kaldığını ve bu nedenle yorulduğunu ve sırtını güvenle dayayacağı insanlar aradığını rivayet eder.

Rüyada hediye edilen altın yüzük kırılması, rüya sahibinin kendisine zarar vermek isteyen bir insanın eli ayağının dolanarak kendisine zarar vereceğini ve bu durumdan kurtulmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğini ve rüya sahibinin de o kişiye yardım edeceğini delalet eder.

Rüyada birden fazla altın yüzük kırılması, kişinin üst üste atlatması zor sıkıntılar yaşayacağını, zorlukların zincir gibi ardı arkası kesilmeyeceğini fakat bu durumun belli bir zaman böyle devam etse de sabrederse bir noktada kesileceğini ve devam etmeyeceğini hatta aksine bir daha ciddi hiçbir zorlukla karşılaşmayacağını rivayet eder.

Rüyada yemek yaparken altın yüzük kırılması kişinin yaptığı, imza attığı başarıların kendisini çekemeyen insanlar tarafından çok konuşulduğuna yani rüya sahibinin dedikodusunun başarısını hazmedemeyen insanlar tarafından sık sık yapıldığını işaret eder.

Rüyada temizlik yaparken altın yüzük kırılması, rüyayı gören kişinin çevresinden birinin kendisine pahalı bir hediye alacağını ve rüya sahibinin bu hediyeden dolayı çok mutlu olacağını rivayet eder.

Rüyada Altın Yüzük Hediye Almak

Rüyada altın yüzük hediye almak, kişiye verilen ya da verilecek büyük bir desteği delalet eder. Rüyada anne ya da babadan altın yüzük hediye almak, rüya sahibinin anne ve babasının hatta ailesindeki herkesin hayır dualarını alan iyi niyetli ve iyi kalpli bir insan olduğunu işaret eder.

Rüyada arkadaştan altın yüzük hediye almak, kişinin arkadaşlarının birinin akıl vermesi ve desteği ile duygusal manada hoşlandığı insanın karşısına çıkarak duygularını ifade edeceğini ve bundan ilk zamanlarda pişman olsa da belli bir süre sonra iyi ki yapmışım diyeceğini ve pişman olmayacağını rivayet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıdan altın yüzük hediye almak, rüyayı gören kişinin hiç umudu yokken bir sınavı kazanacağını, bu sınavdan başarılı olduğu için iş ya da eğitim hayatında kademe atlayarak daha mutlu olacağı durumlar yaşayacağını işaret eder. 

Rüyada bir eğlence merkezinde ya da partide altın yüzük hediye almak, rüya sahibinin yeni girdiği bir ortamda birinden çok hoşlanacağını, bu insanla daha sonra sık sık görüşeceğini ve ilerleyen zamanlarda bu insanla kendi aralarında söz keserek evlilik yolunda ilk adımı atacaklarını delalet eder.

Rüyada yurt dışında altın yüzük hediye almak, kişinin artık olmaz dediği imkansız gözüyle baktığı bir durumun, sevgilisi ya da eşinin desteği ile ve onun kendisinden habersiz çalışmaları ile ayaklarının önüne serileceğini ve rüya sahibinin de bu destekle sunulan bu fırsatı değerlendirerek çok mutlu olacağını rivayet eder.

Rüyada zincir şeklinde bir altın yüzük hediye almak, kişinin başkasının başarısını kıskanarak bazı aslı olmayan konuşmalar yani dedikodu yapacağını fakat daha sonra pişman olarak o kişiden özür dileyeceğini ve bu sayede o insan ile sıkı bir dostluk kuracaklarını delalet eder.

Rüyada Altın Yüzük Bulmak

Rüyada altın yüzük bulmak, rüya sahibine çok değerli bir fırsat sunulacağını işaret eder. Bazı rüya alimleri ise rüyada altın yüzük bulmayı farklı bir şekilde yorumlayarak rüya sahibi için sıkıntıya yorarlar. Rüya sahibinin hem maddi hem de manevi bazı sıkıntılar yaşayacağını ve bu sıkıntıları belli bir zaman sonra atlatacağını delalet eder.

Rüyada misafirlikteyken altın yüzük bulmak, kişinin gönül borcu olduğu bir insanın yükünü üstleneceğini fakat bu yükün kendisine ağır geleceğini rivayet eder. Rüyada bahçe çapalarken altın yüzük bulmak, rüya sahibine yurt dışından bir evlenme teklifi geleceğini ve rüya sahibinin bunu bir fırsat olarak görüp kabul edeceğini rivayet eder.

Rüyada yolda yürürken altın yüzük bulmak, kişinin duygusal birliktelik yaşadığı insan ile arasına başka bir insanın planlı bir şekilde girmeye çalışacağını ve çiftin bu nedenle tartışmalar yaşayarak birbirlerini yıpratacaklarını işaret eder.

Rüyada yolculuk esnasında bir altın yüzük bulmak, rüya sahibine iş hayatında beklediği bir fırsat sunulacağına fakat bunun için yaşadığı şehri değiştirmek zorunda kalacağına ve rüya sahibinin bu duruma hem sevinip hem üzüleceğine işaret eder.

Rüyada taşlı altın yüzük bulmak, kişiye göre farklı şekillerde tabir edilir. Rüyasında taşlı yüzük bulan kişi öğrenci ise, bu kişinin herkesten çok ders çalışması gerektiğini aksi halde eğitim hayatında zorluklar yaşayacağını delalet eder. Eğer taşlı altın yüzük bulan kişi evli ise, evliliğinde ailesine maddi sıkıntılar yaşatacağını ve bu nedenle vicdan yapıp çok üzüleceğini işaret eder. Eğer taşlı altın yüzük bulan kişi bekar fakat evlilik çağına gelmiş ise, rüya sahibinin karşısına evlilik niyetinde olmayan insanların çıktığını ve bu insanlarla evlilik kuramayacağı için uzak durması gerektiğini işaret eder.

Rüyada bir partide altın yüzük bulmak, kişinin eğlenmek için gittiği bir ortamda kavganın ortasında kalacağını ve kendisinin davetliler tarafından suçlu bulanacağını işaret eder. Rüyada bir düğün töreninde ya da nişan töreninde altın yüzük bulmak, rüyayı gören kişinin ilişkilerinde acı çekerek kavrulacağını ve sonunda çektiği bu acıların kendisine hayat tecrübesi olacağını ve bu tecrübe ile sağlam bir evlilik hayatı olacağını rivayet eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir