Rüyada Kolye Görmek

Bakınız; Gerdanlık

Rüyada kolye görmek, etrafınızdaki insanlar tarafından saygı duyulan, sevilen bir kimse olduğunuzu işaret eder. Rüyada birine kolye hediye etmek, aşık olacağınıza yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, güzel bir eviniz ve anlayışlı bir eşiniz olacağına delalet eder.

Rüyada kolye görmek tabiri, kız çocuğu ile yorumlanır. Bir kadının rüyasında altın kolye taktığını veya boynuna kıymetli bir kolye taktığını görmesi, bir kız çocuğu doğuracağına işarettir. Eğer taktığı kolye altından ve üzerindeki taşlar elmas veya pırlanta ise doğacak çocuk erkek ölür. Bu rüya erkekler tarafından görülürse hayırlı değildir. 

Rüyada eşinize bir kolye hediye ettiğinizi görmek, onun size olan bağlılığının ve itaatinin derecesinin yüksek olduğunu anlatır. Sizin bir kolye taktığınızı görmeniz, yaptığınız işlerin arkadaşlarınız ve dostlarınız tarafından takdir edildiğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Bir kadının rüyada gördüğü kolye, onun süs eşyası ve meydana gelecek kız çocuklarıdır. Eğer kadının gördüğü gerdanlık mücevher ise o kadın kadri yüce bir adamla evlenerek erkek çocuklar doğurur ve arzusuna kavuşur. Kolye boncuktan olursa, o kadının evleneceği adam adi bir insandır. Erkek kimselerin rüyada gerdanlık görmesi, boğmaca hastalığına işarettir.

Kolye

“Rüyada Kolye Görmek” üzerine 17 yorum

  1. Rüyamda bir erkek bana beyaz ametist taşına benzeyen bir kolye hediye etti. Ancak kolyenin zinciri yoktu ve kolye ucu ortasından kırılmıştı. Bu ne anlama geliyor?

  2. Rüyamda birçok kişi boynuma değişik şekillerde altın kolye taktılar. Bir tanesi kırıldı ama ben hala kolyeyi tekrar takmak için uğraşıyordum.

  3. Rüyamda tanıdığım birinden siyah kalpli kolye aldım. Siyah renginin özellikle bir anlamı var mı? Teşekkürler.

  4. Rüyada sevdiğim erkek bana bir altın kolye hediye etti ve kendisi boynuma taktı. Kolyenin üzerinde seni seviyorum yazısı vardı. Ve bir tarih vardı ama o tarihi seçemedim. Mümkünse rüyamın tabirini söyleyin. Çok teşekkür ederim.

  5. Bende olan bir kolyenin aynısını bir erkeğin taktığını gördüm. Anlamı nedir sizce?

  6. Kolye satın almak istiyorum. Birkaç kolye bakıyorum altın, biri beyaz. Kuyumcu gitmiş kolye ve gerdanlık soruyorum. Yüzük, gerdanlık bakıyorum.

  7. Merhabalar, benim boynuma genç bir kadının hediye ettiği kolyenin kopçası bir erkek tarafından takıldı. Kolye ise sarı, altın renkte simli ipli, dantelden tasarım işi bir kolyeydi. Gerdanlık tarzı, dantel kolyeydi. Kolyenin zinciri ise metal renkte iri zincirdi. Takan erkek bana taktıktan sonra yüzüme bakıp “Sen güzeller güzelisin” dedi.

  8. Benim rüyamda bir kız vardı boynundan kolyeyi kopardım bunu bana sevgilim almıştı dedi daha sonra kolyeler degisti değiştikçe koparmaya devam ettim kopardıgımda böyle bir tepki verdi daha sonra sürekli koparmaya devam ettim daha sonra kızdığı beliydi ama sesini cikarmadı bunun anlamı nedir aciklarmisiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir