Rüyada Altın Bilezik Taktığını Görmek

Rüyada altın bilezik taktığını görmek; rüya sahibinin mutlu olacağı bir olay yaşayacağına, güç sahibi olacağına ve yapacağı evlilikte bir ömür boyu mutlu mesut olacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kişinin altın bilezik taktığını görmek rüyaya aynı altın bileziğin takıldığını görmek; elinize toplu para geçeceğine ancak malınızın üzerinde kem gözlerin olduğuna, paranızın kısa süre içerisinde biteceğine ve kısa bir süreliğine maddi sıkıntılar çekeceğinize işaret eder.

Altın Bilezik Takmak

“Rüyada Altın Bilezik Taktığını Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda kolumda olan kalın altı tane burma bileziği koluma dik dik bakan yeni kayınvalideme sinirlenerek veriyorum, yani yeni başlayan evlilik hemen sarsılıyor gibi bir durum, ama sonra bakıyorum kolumda bir tane kalın altın künye kalmış, iyi ki onu vermemişim diyorum, ben bu rüyadan çok etkilendim. Yorumlarsanız teşekkür ederim.

  2. Rüyamda eşimle dargınız ama esim hiç gönlümü almıyor sonra bakıyorum yanında büyük bir kutu beliriyor eşim gülerek içinden altın bilezik yüzük kolye küpe çıkarıyor diyor ki barışma bunlar olmasa anlamsız olurdu diyor sonra sadece altın kocaman bir bileziği koluma takıyor. Çok çok mutlu oluyorum hatta gözlerim doluyor sonra uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir