Rüyada Altın Bozdurmak Görmek

Ayrıca bkz: Altın Küpe, Altın Kaybetmek, Altın ve Gümüş Hurdası

Rüyada altın bozdurmak, rüya sahibinin araba ev ya da tarla gibi bir mal varlığı edineceğine, ele geçecek bol miktarda paraya delalet eder. Rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda alacağı yardımla veya eline geçecek toplu bir para ile geleceğini ve çocuklarını düşünerek mal varlığı birikimi yapacağını işaret eder. 

Rüyada altın bozdurmak feraha erişileceğinin, sıkıntıların son bulacağının ve yeni mutlu günler yaşanacağının da habercisidir.

Rüyada altını sarrafa değil de başka bir yerde bozdurmak, rüyayı gören kişinin hakkı olmayan bir mal ya da para edineceğine, bu mal veya para için de başkasının hakkını bile bile gasp edeceğine bu nedenle de rızkının giderek azalacağına ve bereketini kaybedeceğine delalet eder.

Altın Bozdurmak

“Rüyada Altın Bozdurmak Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda babam bilezik bozdurup parasını bana veriyordu. Bir de rüyamda orta yaşlarda olan bir kadının ölüm halinde iken eli ayakları kadar, Ali ve ben onun ayaklarını yıkıyorduk. Babamda vardı kadın, bir anda çok güzel bir şekilde can verdi ne anlama gelir? Teşekkürler.

  2. Rüyamda bir yerden altın buluyordum 10 kadar yarım, 3 tane kadar çeyrek buldum. Yarım altınlar sahte çeyrekler gerçekti. 690 700 lira gibi tuttu sizce ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir