Rüyada Altın Bulmak Görmek

Ayrıca bkz: Altın Bilezik Bulmak, Bir Şey Bulmak, Bulmak

Rüyada altın bulmak sıkıntı çekileceğini, dara düşüleceğini ve sorunlar yaşanacağını işaret eder. Rüyayı gören kişinin maddi anlamda bir borca gireceğine, bu borcunu ödemekte zorlanacağını ve bundan dolayı da huzursuz olacağını delalet eder.

Rüyada Evinin İçinde veya Bahçesinde Altın Bulmak

Rüya sahibinin ailesi ile ilgili bir konuda kararsızlık yaşayacağını, önemli ve doğru bir karar vermesi gerektiğini bu sorumluluğun da kendisinde huzursuzluk yarattığını ve rüya sahibinin ne yapacağını, nasıl düşüneceğini bilmediğini ve çözüm yolu üretip de karar veremediğini işaret eder.

Altın Bulmak

“Rüyada Altın Bulmak Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda yolda yürürken yol boyunca altın buluyorum. Küçük altın gram altın ve reşat altını buldum Acaba ne demek? 

  2. Rüyamda büyük bir eve taşınmıştık bahçeyi kazıyordum ve bir sürü para ve altın kolye altın buluyordum. Sonra bunları babama veriyordum. Sizce neye işaret?

  3. Su olan bir derede kardeşimle yüzerken küçük altına benzer altın para ile cumhuriyet altın büyüklüğünde Bizans paraları buluyoruz ve topluyoruz, siz deyin on ben deyim elli-yüz adet ve sonra uyanıyorum.

  4. Rüyamda işyerimin önünde çini kaplı bir küp gördüm. İşyerinin bekçisi bunun define olabileceğini söyledi. Küpü kırıp altınları alalım diye söyledim hayır olmaz bunların etrafında yılan olabileceğini söyledi birden geniş ve derin kuyu oluştu etrafta bir buçuk metre civarında yılanlar belirdi sonra etrafta bir sürü bilezik birkaç tane insanda belirdi. Koluma ip gibi dolayabileceğim şerit gibi altını koluma doladım. Hatırladığım bu kadar teşekkürler.

  5. Rüyamda evde çantayı açtığım zaman çeyrek ve yarım altınlar biraz da kağıt para buluyorum. Ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir