Rüyada Sevgili Görmek

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işarettir.

Evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir. Rüyada sevgilinizle aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacağına işarettir.

Rüyada Sevgiliyi Görmek

Rüyada sevgiliyi görmek, güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza delalet eder. Rüyada sevgili sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza ve bu sebepten huzurunuzun biraz bozulacağına işaret eder.

Rüyada Sevgili ile Gezmek

Rüyada sevgili ile gezmek, muradınıza ereceğinize ve mutluluğunuzun enerjinizi yükselteceğinin habercisidir. 

Rüyada Sevgili ile Kavga Etmek

Rüyada sevgiliniz ile kavga etmek, evleneceğinize işarettir.

Rüyada saf duygularla çocukluğunuzda aşık olduğunuz eski sevgilinizi gördüyseniz, sizi hoş tutacak ve size iyi gelecek bir birlikteliğe adım atacaksınız demektir. Rüyada size acı vermiş olan eski sevgilinizi gördüyseniz, vaktinde sizi incittiyse veya size karşı duyarsız davranışlar sergilediyse, bu rüyadan çıkarılacak şey eski defterleri kapatmanız ve yeni bir bakış açısı ile dünyaya bakmanız şeklinde olacaktır.

Rüyada Sevgiliden Ayrılmak

Rüyada sevgiliden ayrılmak görmek, sizin ona karşı hala bazı duygular beslediğinizin ve onu hayatınızda geri istediğinizin bir işaretidir. Her ne kadar bunu kabul etmeme eğiliminde de olsanız, bilinçaltınız rüyanızda bunu karşınıza çıkarmış demektir. Bu rüya yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzun da habercisi olabilir yani psikolojik olarak bünyeniz bir tarafından tekrar sevilmeye hazır hale gelmiş şeklinde yorumlanır.

Rüyada eski sevgilisine heyecanla sarılıp o an kendisini çok mutlu eden kişi, eski sevgilisi ile beklenmeyecek bir yerde karşılaşır. Rüyada eski sevgilisine sarılırken kendisini korku içinde gören kişi, korkarak gireceği bir sonraki beraberliğinde mutluluğu ön yargılarını bir kenara bırakabilirse bulur.

Rüyada Sevgiliyi Aldatmak

Rüyada sevgiliyi aldatmak, böyle bir rüya gören kişi eski sevgilisinin hayatındaki bir değişiklikten haberdar olur ve bu durum rüyayı gören kişi hala eski sevgilisini istiyorsa, bu değişiklik onun için de önemli bir değişikliktir.

Rüyada Sevgiliyle Öpüşmek

Rüyada sevgiliyle öpüşmek, rüyayı gören kişi, yeni bir ilişkinin içindeyse kendi mutsuzluğunun bir yansımasını rüyasında eski sevgilisine dönerek görmüş demektir. İçinde bulunduğu ilişkinin iyi gitmesi için bir şeyler yapılması gerektiğinin habercisidir.

Rüyasında sevgilisiyle cinsi münasebete girdiğini gören kişi, fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını yerine getiremiyor demektir. Bunun için en yakın zamanda yaşamış olduğu deneyimi rüyasında kendisini gösterir.

Rüyada Eski Sevgiliyi Üzgün Görmek

Rüyada eski sevgilisiyi üzgün görmek, biriyle tanışıp ya da tanıdığı bir insanla yakınlaşıp ciddi bir ilişki içerisinde gireceğinin habercisidir. Rüyasında eski sevgiliyi öpmek veya eski sevgilisiyle öpüşmek, bir işe girişeceğinizi ve bu işten çok başarılı bir şekilde ayrılamayacağınızın işaretidir. Kendinizde bu durumun farkında olsanız da denemekten çekinmeyeceksiniz.

Rüyada Sevgili ile İlişkiye Girmek

Rüyasında sevgili ile ilişkiye girmek, işle alakalı beklediği bir desteğin çok yakınındaki ve hayatında çok da uzun seneler bulunmayan biri tarafından sağlanacağına işaret eder.

Rüyada Sevgili ile Tartışmak

Rüyada sevgili ile tartışmak, kendi başına girişeceği bir tanıdığı insanlardan destek bekleyeceğine ancak aradığı desteği bulamayacağına işaret eder.

Rüyada Sevgiliyi Hamile Görmek

Rüyada sevgiliyi hamile görmek, rüyayı gören kişi duygusal açıdan boşluk içerisinde olduğunun, sevmek ve sevilmeye ihtiyaç duyduğunun kanıtıdır. 

Rüyada Sevgili ile Evlenmek

Rüyada sevgili ile evlenmek, yeni bir işe girişir veya yeni bir beraberliği olur ve bu başladığı işte veya beraberlikte huzur ve mutluluğu çok çabalamak suretiyle bulur.

Sevgili

“Rüyada Sevgili Görmek” üzerine 354 yorum

  1. rüyamda sevdiğim ve çıktığım kızın kızlığını bozuyordum ve farklı bir rüyada amcamın öldüğünü görüyordum bunlar ne anlama gelir?

    1. Rüyamda sevdiğim ve gerçekten de sevdiğim kişi yatıyordu. Gözleri kapalıydı. Hasta mı yoksa yorgun mu diye yaklaşıp ellerimi alnına koyuyorum, gözlerini açıyor sonra geri kapatıyor. Rahatsız olmuyor gibi, ne anlama gelir?

    2. Rüyada sevdiğiniz kişinin kızlık zarını bozduğunuzu görmek ilişkinize zarar verecek bir şey yapacağınızın işaretidir veya artık evlilik yaşına geldiyseniz evlilik ile sonuçlanacak bir ilişki olduğu şeklinde tabiri yapılır. Amca ile ilgili rüyanızı ilgili kelimenin altında yazabilirseniz orda yorumu yapılabilecektir. Hayır olsun inşallah.

    3. Rüyamda sevgili olmak üzere konuştuğum kişiyle eve bakıyorduk. Ev güzeldi, büyüktü ama balkonu pis ve küçüktü. Ne demek, bu şimdi? 🙁

  2. Ben 1 yıldır bir çocuğu seviyorum ve o çocuk hep rüyalarımda dün gece de okul açılmış okula başlamışız rüyamda hep beni takip ediyordu en son elini yüzüme tuttu ve yüzümü kendine çevirdi beni sevdiğini falan söyledi bu ne demek birlikte olabilecek miyiz?

    1. Sevgili Yeş, bu rüya sizin hoşlandığınız çocuğa karşı çok yoğun duygular beslediğinizin ve olmasını dilediğiniz şeylerin rüyanıza girmesidir. Rüyada sevdiğiniz kişinin olumlu davranıyor olması tabi ki iyidir ama bu rüyadan kesin bir sonuç çıkarmak doğru olmaz… Hayır olsun inşallah.

  3. Sevgilimi iki bayanla gördüm bir masada otururken rüyamda onları karşıdan görüyorum ve 1 tanesiyle çok ilgilendiğini görüp sessizce çekip gidiyorum. Beni görüyor ama hiç konuşmuyoruz.

  4. Ben de bugün gördüm çıkma teklifi edeceğim kızı rüyamda güler yüzlü gördüm, inşallah kabul eder. Hayırlısı…

  5. Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Çok hoş bir rüyaydı. Fakat bu şimdiki sevgilimi bırakıp ona dönmek gibi bir şey değil. Çok alakasız bir durumda gördüm. Amcamların evinde annem, babam, amcamlar ve eski kız arkadaşım birlikte aynı evde kalmışız. İşin garip tarafı ben bu rüyayı gördüğüm zaman şimdiki kız arkadaşım da bir rüya görmüş. Benim kendisine kötü davrandığımı gördüğünü söyledi. Bu neye işaret olabilir?

  6. Sevgilim rüyasında başka erkeklerle sevgili olduğunu görmüş. Bu ne demek ne anlama geliyor? Bu erkekler tanıdık kişiler. Lütfen yorumlayın.

  7. 1 haftadır rüyamda eski sevgilimi görüyorum. En son rüyamda bana yakınlaşmak istedi izin vermedim sonra da elime bir anahtar tutuşturdu. “ Bu ne diye sordum”. “ Sen çözeceksin” dedi. Sizce bir anlamı var mıdır, varsa nedir?

  8. Merhabalar ben rüyamda eski sevgilimi görmedim birisi ondan haber veriyordu. O şuan birisiyle çıkıyor çocuk bunu kullanıyor her gün ilişkiye giriyorlar dediğini duydum. Bu haberi veren de benim uzun zaman önce sevdiğim bir kız… Lütfen bunu yorumlar mısınız?

  9. İki ay önce gördüğüm rüyayı tekrar gördüm, rüyamda sevgilimin üzerinde bayrağımızın renginde kırmızı bir gömlek vardı. İlk rüyamda ağlamıyordu ama ikinci rüyamda ağlıyordu. Bu kırmızı gömleği onun üzerinde ikinci defa görüyorum. Bu ne anlama geliyor? Yorum bulamıyorum bir yerden lütfen yardımcı olun.

  10. Merhabalar bu gece rüyamda yakın bir arkadaşla sevgili olduğumuzu gördüm ve ilişkimiz gayet güzel yürüyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler 🙂

  11. Evliyim mutluyum ama bekarlığımda çok sevdiğim ve çok uzun yıllar unutamadığım ama evliliğimden sonra kesinlikle sildiğim, kendimi unutmak için zorlamadığım birini, belirli aralıklarla, rüyamda aile ortamı içerisinde bana yakınlaşıyor olarak görüyorum ve sanki o zamanlardaki duygularımı harekete geçiriyor. Buda beni kısada olsa bir süre sıkıntıya sokuyor ve üzülüyorum. Onu rüyamda görmem benim ruh halimden mi yoksa onunla ilgili bir durumdan mıdır?

  12. Rüyamda 2 ay önce ayrıldığım sevgilimle el eleydik. Sonra bir uçurum başında öptü beni ve öpüşmeye başladık. Beni çok özlediğini söylüyordu. Yorumlar mısınız?

  13. Rüyamda sevgilimin beni aldattığını gördüm. Bunun manasını anlatabilirseniz sevinirim…

  14. Ben rüyamda çıktığım tatilde plajda kızı görüyorum yanına gidiyorum “Tanışabilir miyiz” falan diyorum ama kızı çok sevmişim oda beni çok sevmiş güzel anlar geçiriyoruz. O gün rüyadan uyandığımda rüyanın etkisinden çıkamadım gördüğüm kızın yüzünü net hatırlıyorum fakat tanıdığım biri değil bu neye işarettir acaba?

  15. Selam rüyamda ayrıldığım sevdiğim kız arkadaşımı gördüm bir de arkadaşım kapandığı için ayrıldık. Katı kurallar için ama rüyamda bizim eve geçmiş ve de mini etek giymiş hostes olmuş yani. Ben görünce sinirlendim bağırmaya başladım “Benim için giyimini değiştirmedin şimdi ne oldu?” ama ağzını bile açmadı.

  16. Rüyamda erkek arkadaşım bize gelmişti yanımda bana dokundu sonra babam geldi ve erkek arkadaşımın sakallarına kızdı gidip kesmesini söyledi. O da kalktı kayboldu ortadan odaya gittiğini sandım. Yanına gidip yatacaktım ama yoktu sonra mesaj attı babamın onun her şeyine çok karıştığını söyledi. Yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

  17. Rüyamda sahildeydim karşımda 2 sevgili vardı erkek olan sakallıydı ama uzun değildi sakalları ondan sonra erkek kıza şarkı söylüyordu. Etrafında bir sürü gri renkte yavru kedi vardı bende kıyıdaydım 2-3 kere kıyıya dalga vurdu. Bu rüya ne anlama gelmektedir?

  18. Ben 6 senelik evliyim ve 10 sene önce tanıdığım erkek arkadaşımı görüyorum. Bu sık oluyor, o umursamaz haliyle sürekli karşıma çıkıyor. Anlamı ne? Üstelik 10 senedir görüşmüyoruz.

    1. Sevgili Aslı, 10 sene önce görüştüğün (tanıdığın) erkeğin hala daha sende bir yeri var. Yakın zamanlar da iletişim kurabilirsiniz. Bilinçaltınıza yerleşmiş bir kişiliğe sahip demek ki. Onu unutmanızı istemiyor.

  19. Rüyamda eski sevgilimle çıkıyorduk, çok samimiydik, ilginç bir durum biraz sonra bir araç içinde 3 erkek geldi. Onların arabasına bindi, gitti ve ben ses çıkarmadım sonra aradım mesaj attım onlar kimdi gibisinden çok sinirlenmiştim. O ara uyandım. Bu ne anlama gelir? :S

  20. Rüyamda sevdiğim çıktığım çocukla evleniyordum ama evlenmeden önce birlikte oluyorduk. Bu ne anlama geliyor?

  21. Rüyamda sevgilim elinde kafesin içinde beyaz bir muhabbet kuşuyla geliyordu. Bu ne anlama gelir? Şimdiden teşekkürler.

  22. Eski sevdiğimi rüyamda görüyorum ama kız bir yıl önce evlendi. Ona kendisine olan duygularımı ve onu çok sevdiğimi soyluyorum. O da yüzümü okşuyor.

  23. Rüyamda bir sevgilim varmış sonra biraz atışıyoruz ve evden çıkıyor. Tam çıkarken, arkadaşım nereye gidiyorsun falan diyor. O sırada beni kıskandırmak için bana aldığı alyansı ona takıyor ve gözümün önünde konuşmaya başlıyorlar. Bunların anlamı nedir?

  24. Rüyamda eski çıktığım çocuğu gördüm. Gerçek hayatta erkek kardeşi yok ama rüyamda bir erkek kardeşi var ve biz sevgiliyiz. İsmi Murat’mış, serseri bir tipi vardı. Bu ne anlama geliyor? Eskisinin daha hayırlı olduğuna mı işaret lütfen açıklar mısınız?

  25. Rüyamda normalde sevgilim olmadığı halde sevgilim varmış. Sarışın bir çocukmuş telefonla mesajlaşıyorduk sonrada.

  26. Rüyamda tanımadığım birisiyle sevgiliydim. Müzik dinlemeyi ve dans etmeyi de çok sevdiğim için de neresi olduğunu algılayamadığım bir sahnede dans edip, şarkı söylüyordum. Daha sonra nedense tartıştık ve ayrıldık. Bu saçmalıkların bir açıklaması var mı?

  27. Dün gece rüyamda kız arkadaşımla gezmeye gidiyoruz. Burası at binme çiftliği kız arkadaşım bana “Erkek arkadaşın (Sevgilin) seni hiç at binmeye götürmedi mi?” dedi. Bu ne demek erkek arkadaşımla bir sorun mu yaşayacağım, bu rüyayı yorumlar mısınız?

  28. Rüyamda çok sevdiğim ve bir ara hoşlandığım kız arkadaşımı gördüm ve yanında yaklaşık 2 senedir açılamadığım kızı. Onunla biraz konuşuyorduk sonra ben yatağa uzandım yüzüstü, bir ara hoşlandığım kızda üstüme uzandı yüzüstü bir şekilde. Bunun anlamı nedir? Lütfen söyleyin.

  29. Rüyamda 2 ay önce benden sebepsiz yere ayrılan eski sevgilimi gördüm. Barışmak istediğini dile getrdi. Ne düşündüğümü sordu ama ben hiç konuşmadım. Bu neye yorumlanır?

  30. Eski Sevgilimi rüyamda gördüm ve sarılıyorduk yani bana “Tekrar birlikte olacağız” diyordu. Yani bu nedir, ne anlam içerir?

  31. Rüyamda eski kız arkadaşımla yolda yürüyorum o ağlıyordu. Onu görünce ben de ağlıyordum ama neden ağladığını bir türlü hatırlayamıyorum. Uyandığımda oldukça rahatsız oldum çünkü onunla ilgili hiç bir şey düşünmeden uyumuştum. Ertesi gün ablamlardan eve gittiğimde, annem kız arkadaşımın beni sorduğunu söyledi, çok şaşırdım. Bunu nasıl yorumlayabilirim. Bu arada ona eskiden aşıktım ama hiç hiç çıkmadık. Son bir kaç ay onu unutmaya çalışıyordum. Onunla hiç çıkmadık sadece dosttuk.

  32. Sevgilimin ablası ilişkimizi öğrendi ve benden ayrıldı. 2 haftadır yüzünü göremiyorum. Dün rüyamda bana en çok sevdiğim min beriya te kiriye şarkısını söyledi. Bu ne demek?

  33. Merhaba ben rüyamda sevgilimin öldüğünü gördüm ve rüyamda çok ağladım ve birden uyandım rüya olduğunu anladım ve bir daha ağladım. Çünkü ben sevgilimi çok seviyorum, onu kaybetmek istemiyorum. Bu rüyam ne anlama geliyor?

  34. Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Ben evliyim, o da evli gerçek hayatta. Yine rüyamda ikimizde evliyiz ama ben onu unutamamışım, o da beni unutamamış. “Ben eşimi değil, seni seviyorum” diyorum ve onu çok çok sevdiğimi söylüyorum, arkadaşlara falan. O da bana yakınlaşmak istiyor. Onun karısını görüyorum. Karısından kaçıp yanıma gelmeye çalışıyor. Ben buna benzer rüyaları çok görüyorum. Ne anlama geliyor? Merak ediyorum.

  35. Merhaba ben rüyamda eski sevgilimle görüşmek için aileme yalan söylediğimi ve onunla gezerken yalanımın ortaya çıktığını fark ettim ve eve geldiğimde korku içinde annemle babamı bekliyordum. Abimle de kavga ediyorduk. Bu ne anlama gelir?

  36. Sevgilimin annesinin bahçesinde bir şeylerle uğraşıyorum. Sevgilim geliyor ve bana ayakkabı aldığını söylüyor. Giyiyorum, büyük geliyor. Yürüyoruz eve doğru.

  37. Benim bir sevgilim var bazen ayrı kalıyoruz, bazen de çok yakın, bazen küçük sorunlar oluyor ama çözüyoruz, ha birde biraz utanıyoruz…

  38. Merhaba, kolay gelsin. Ben rüyamda eski sevgilimi ama şuanda barışmak istediğim insanı kırmızı elbiseyle, parmağında yüzükle gördüm. Bunun tabiri nedir, acaba? Teşekkürler.

  39. Rüyamda güneşin doğmasını gördüm fakat doğar doğmaz ay gibi bir şeye döndü ve kaydı.

  40. Rüyamda eski sevgilimle oturuyoruz, sanki konuşmak istemiyor gibi duruyor. Ben ona sarılmak istiyorum ama sarılamıyorum, korkuyorum, elimi geri çekiyorum… Bir anlamı var mıdır?

  41. Rüyamda eski sevgilimi takım elbiseli olarak bizim balkonda gördüm. Mahallemizde cemiyet varmış, o da orada. Zaten bizim orada oturuyor. Ne anlama gelir?

  42. Rüyamda yüksek bir binada görüşmediğim ilkokul arkadaşlarımı ve eski erkek arkadaşımı gördüm. Kızlarla sohbet ettik. Ben fondöten istedim, verdiler. Tonu bana uygun değildi, yüzüm esmer oldu, sildim hemen. Bu arada eski erkek arkadaşımla hiç konuşmadık, bana arada bakıyordu. Bende hiç tepki yoktu aşağı indim. Birileri kavga edip iki kişi yaralanmış onlara batikon buldum, yardım ettim falan sonra yine kavgalar başladı kaçtım. Garip bir rüyaydı. Ne anlama gelir, yoksa öylesine miydi? Teşekkürler.

  43. Rüyamda hoşlandığım bir kızı önce yüzünün sağ tarafında dikiş izleriyle gördüm. O ağladı, ben de üzüldüm sonra aynı rüyada aynı kızı yine üzgün gördüm ama bu sefer öpüştük ve çok mutlu oldum. Açıklar mısınız, ne demek oluyor?

  44. Sevgilimle kendimi sarılmış bir şekilde uyur iken gördüm, annesi de yanımızda yatıyordu.

  45. Bir yolda yürüyorum. Karşıdan eski sevgilim geliyor, yanında yeğeni var. İkimizde görmemezlikten gelip geçerken, kolumdan tutup beni çeviriyor, yüzüme bakıyor ama konuşmuyor. Bun ne anlama geliyor?

  46. Eski sevgilimi rüyamda gördüm, hasta olarak gördüm, ilaç veriyorum kendisine. Kendisini çok kötü zayıflamış olarak gördüm, karnı da açmış aç karnına benim verdiğim ilacı alıyordu. Bir ara elimi ağzıma götürdüm. O da kendisine öpücük attığımı sanıyor, o da o zanla bana öpücük atıyor.

  47. Rüyamda çocukluktan beri sevdiğim çocukla onunda akrabası olan arkadaşımın evinde karşılaşıyoruz. Çok heyecanlanıyorum, kalbim çıkacak gibi atıyor sonra bana bir şey soruyor. Biraz tersler gibi cevap veriyorum, gülüyorum, o da gülüyor. Evden çıkıyorum. Uyandığımda hala etkisindeydim. Şapşal şapşal gülüyordum. Sizce hayır mı?

  48. Ben küçüklükten belli sevdiğim ve hâlâ da sevdiğim kızı ay da bir rüyamda görüyorum. Gerçekte yüzüne teklif edemiyorum ama rüyamda teklif ediyorum, o da bazı rüyamda teklifimi kabul ediyor, bazısında ise kabul etmiyor ve dün gece yine gördüm. Önce kabul etmedi sonra dan düşündü ve kabul etti. Bu ne anlama geliyor?

  49. Rüyamda sevgilim arkadaşına benim için, “Şunu görünce şeytan görüyorum” diyordu. Anlamı nedir?

  50. Öncelikle böyle güzel yorumlar yaptığınız için teşekkür ederim. Ben yaklaşık 6 yıl önceki erkek arkadaşımı son zamanlarda rüyamda çok sık görüyorum. Ben evliyim, o da benden 2 sene sonra evlendi. Rüyamda onu eşini, oğlunu ve annesini görüyorum, hepsi bana düşman gibi bakıyor fakat onların evindeyim. Eski arkadaşım eşine sırtını dönmüş oğlunu kucağına almış çok moralsiz bir şekilde karşımda oturuyor. Eşi karşı odadan ona bakıyor. Annesi beni öldürecekmiş gibi bakarak yanımdan geçiyor ama ben neden ordayım bilmiyorum sonra çıkıyorum annesi bana giderken “Hepsi senin yüzünden” diyor. “Oğlumun huzurunu bozdun” diyor. “Ben bir şey yapmadım. Oğlun beni aradı” diyorum sonra eşimi görüyorum oradan uzaklaşıyorum. Bu tarz son iki ay içerisinde onunla ilgili rüyalar görüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  51. Merhaba benim arkadaşımın bir arkadaşı var kız ve çok güzel görmedim ama internetten resimlerini görmüştüm ve etkilenmiştim. Uzun bir zaman önce bugün bir rüya gördüm ve rüyada dershanedeydim. O kız bana mesaj atıyor aşkım diye, ben de dersteyim diye cevap atıyorum ardından dershanede kapıyı çalıyor ve beni çağırıyor. Ben de öğretmenimden izin isteyerek yanına gidiyorum ve doyasıya sarılıyorum ve öpüyorum çok mutluydum. Sonra geziyoruz, ben sürekli onu öpüyorum.  Rüya devam ediyor, en son bir evdeyiz tam bilmiyorum neresi, o orada duşa giriyor, ben de dışarıda onu bekliyorum. Acaba bu rüyanın anlamı nedir?

  52. Ben dün akşam 2 rüya gördüm. Birinde ailelerimizin tanıdığı bir kızla sevgili olduk, çok mutluyduk, o gün gezdik falan. O gece bizde kaldılar ama gece bunalıma girdi. Herkesten habersiz dayısına “Arabayla bir yere gidelim” dedi, gittiler ve bir dağa çıkmışlar, orada da sel olmuş. 2 si de orada bir dereyle birlikte gitmişler ama nerede oldukları biliniyor çünkü çok kişi vardı, orada. Telefonlar falan her şey oradaydı, bir an oraya gittik bizde nasıl oldu bilmem ve orada olduklarına emindik çünkü araba vardı. Bir şey yapamadık, karanlıktı, sabah oldu, kurtarma ekibi falan geldi. Sesler geliyordu ama onu bulamadan uyandım. Sonra yine uyudum ve diğer rüyamda da köyde uzaktan gelmiş bir misafirler var. Ben yine orada bir kız ile sevgili oluyoruz ama herkes biliyor, gezdik yine baya bir yukarıya çıktık ve de birileri geldi. Dediler ki “Biz köyü satın aldık” falan öyle konuşurlarken satın aldığını bizimkilerin bildiği için ben orada fazla bir tepki göstermedim ama onlar köydekileri de satın alıyordu. Ben yine uyandım… İyi anlama mı geliyor?

  53. Rüyamda sevdiğim adamı gördüm ve onunla öpüştük ve bir süre birbirimizle bakıştık. Bu ne anlama geliyor?

  54. Merhabalar. Eski sevgilimle tekrar çıkmaya başladık sonra bir şeyler oldu, ağzından içeri yılan girdiğini öğrendim ama cesedini falan görmedim. Aradan biraz zaman geçti, bunun arkadaşları bir farklı bakmaya başladılar bana, acıyor gibi bakıyorlar, bir şey saklıyor gibiler sonra öğreniyorum ki eski sevgilim ölmemiş, Antalya’ya kaçmış, orada okula devam ediyormuş. Bana yalan söylemiş. Tabi ben öldü sanıp her gün üzülüyorum, yalan söylediğini öğrenince numarasını bulup arıyorum, konuşuyoruz. O “Olmuyor böyle” falan diyor. Ben ağlıyorum o ağlıyor. Bir dünya şey sayıyorum da hatırlamıyorum ne saydığımı. Bir tane erkek hocam var, onun telefondan arıyorum işte. Yüzünü hatırlamıyorum ama adamın. O da bana sarılıyor, teselli etmeye çalışıyor, ağlıyor. Sonra birden uyandım. Gerçekte de ağlıyorum. En kısa zamanda yorumlayın rüyamı, lütfen.

  55. Merhaba rüyamda eski sevgilimi kuyumcuda çeyrek yarım altını bir bezle silip terazide tartarken gördüm. Ben kuyumcuya müşteri olarak girdim, o beni görmemezlikten geldi. Yorumlarsanız sevinirim.

  56. Rüyamda sevdiğim insana sevdiğimi söylüyordum, o da bana “Seni seviyorum” diyordu. Ne anlama gelir?

  57. Rüyamda eski sevgilim bize geliyordu, pişmanlıklarını anlatıyordu sonra ben ona sarıldım daha sonra yatakta o benim göğsüme yatmış, ben de onun ellerini tutuyordum. Sonra ablam geldi ve biz yataktan kalktık daha sonra uyandım zaten… Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  58. Rüyamda sevdiğim çocuk evden içeri girdi ve kafasını duvar ile kapının arasına koydu, gözlerinden bir damla yaş süzüldü sonra mutfağa giderken “Ne oldu, iyi misin?” dedim. Mutfağa geldiğinde “Sana güvenebilir miyim?” dedi. “Tabi ki de” dedim. Bana sarıldı ve salona doğru geçtik. Tekrar sarıldı ve birini sevdiğini çok yakınında olduğunu ve ona kavuşamayacağını söyledi ve tekrar sarıldı. Sadece gözlerime bakıyordu. Karşı daireye gitti. Bir süre odada kaldım, karanlıktı ve sıcaktı. Kapı çalındı, tekrar onu gördüm, bana çok uzun süre sarıldı ve telefonunu çıkarttı. Tuşlarının bazıları kopmuştu, numaramı kaydetti. Elimi tuttu, yanağımdan öptü ve uyandım. Ne olabilir?

  59. Rüyamda eski sevgilimle deniz kenarında el eleyiz ama karşıdan arabayla gene o geliyor ve ben yanımdaki ona sarılıyorum. 2 sini aynı anda görüyorum. Bunlar ne anlama gelir?

    1. Öncelikle hayırlısı Allahtan, o gene geliyor demen belki bir işarettir sana, onun halen seni sevdiğine.

  60. Rüyamda eski sevgilim dizlerinin üzerine çökmüş bana evlilik teklifi ediyordu. Yüzüğün aile yadigarı olduğunu ve artık ben de kalması gerektiğini düşünüyordu. Yüzüğe baktığımda üzerinde pırlantalar olan altın bir daire şekli gördüm. Bir şey diyemedim sarıldık sonra aileme onunla evlenemeyeceğimi hayatımdaki insana haksızlık olduğunu ve yüzüğü onu kırmadan nasıl vereceğimi soruyordum? (tüm bunların anlamını merak ediyorum. 3 gündür aynı rüyayı görüyorum.)

  61. Sevdiğim kişiyle göz göze gelerek bakıştığımı ve rüyamda bana söylemesi gereken bir şeyi söylemediğini gördüm. Yorumu nedir?

  62. Ya ben rüyamda eski sınıf arkadaşımın benim sevgilim olduğunu gördüm. Ama şuan nişanlı olan bir başka arkadaşımın eski sevgilisi gibi bir şeydi ama normalde öle bir şey yok. Benim doğum günüm oluyordu. Bunlarda pasta almışlardı falan sonra deniz kıyısı gibi bir yere gittik. Orada yarışmaya katıldılar bunlar sonra herkes boğulmaya başladı. 3 tanımadığım kişi vardı. Onları kurtardılar. Ben birine yardım ettim ve o yardım ettiğim arkadaşımın ailesini falan tanıyordu ama bizimkilerden haber yoktu ve çok zaman geçmişti. Sonra ben bağıra bağıra ağlıyordum ki uyandım.

  63. Rüyamda sevgilimin beni eşinin olduğu eve götürdüğünü gördüm. İkimiz eve geçtiğimizde kadın yatakta uyuyordu. Sanki yatağın bir kısmı kendine ait değilmiş gibi bir ayakucu kısmında uyuyordu. Sonra uyandı daha sonra sevgilimin annesi ve bir aile daha eve geçti. Gerisi de yok zaten. (Sevgilim sadece imam nikâhı ile evli ama karı koca olmadılar.) Yorumunuzu merakla bekliyorum?

  64. Rüyamda annemle bir yola çıkıyoruz, etrafı tarla bu yolun. Ve birden okul müdürümü annemin yanında görüyorum. Başka bir rüyamda da yine annemle gördüm. Bir kurban kesilmiş, insanlar kapalı bir alanda kurban etleriyle meşgul. Annemin yanında müdürüm var yine, yine yol var. Annemleyken müdürüm de annemin yanında bize katılıyor. Bu arada gerçek hayatta Müdürüm bekar ve iyi bir dostluğumuz var. Bu rüyayı yaz tatilinde gördüm. Şu anda başka okula atandı. 1 aydır görmüyorum. Dün gece yine rüyama girdi, ağlıyordu, gidiyor olduğu için, yanında da bizim okula bu yıl gelen evli bir bayan hoca vardı, kuran okuyordu. Onu üzgün görünce ben de ağlamaklı oldum. Ancak gözümden yaş gelmedi. O anda acıyla uyandım. Bu rüyalar zincirinin anlamını çok merak ediyorum, nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

  65. Sevgilimin oğlunu gördüm. Meyve topluyorduk, oldukça boldu. Sevgilim de bitmiş bir halde bir yere gitmek istiyordu. Ne demek?

  66. Rüyamda eski nişanlımla barıştığımızı ve çok mutluyduk anlatılamayacak kadar sevinçliydik. Bu ne demek oluyor? Ben onu hayatımdan çıkardım ki neden rüyamda gördüm onu, şimdi?

  67. Eski sevgilimle evleniyordum. Gelin arabasına erkek kardeşim ve birkaç çocuk biniyordu. Ama ben hiç üzülmüyordum, o gitti diye. Hep geleceğini düşündüm.

  68. Arkadaşlar ben kuzenimle sevgiliymişim, rüyamda. Ama ben 10 yaşındayım. Benim kuzenim 29 yaşında, erdem abim =) Sonra onla sevgiliymişim. Benim doğum günüm oluyormuş. Onunla ayrı bir yere gittik, evden çıktık. 2 adım falan yürüdük sonra orman gibi bir yere geldik. Orada bana hediye paketinden yeşil şal çıkarttı. Ben de yanağından öptüm, erdem abiyi. Bu ne anlama gelir?

  69. Rüyamda eski sevgilimin ailesiyle sahildeydik. Ben eski sevgilimle denizde yüzüyordum ve açılıyorduk, mutlu hissediyordum kendimi. Akşam olunca evde eski sevgilimin annesi bana “Ben senin kaynananım. Bana bir kahve ısmarlamayacak mısın? Bir kahveni içeyim” diyordu. Ben de ona kahve yapıyordum. Lütfen yorumlayın.

  70. Eski sevgilimden gerçekte mesaj geldi. “Konuşabilir miyiz?” yazdı. Buluşma günü ayarladık falan sonra vazgeçti. Konuşmamak en iyisiydi çünkü konuşsak, buluşsak dayanamayıp yeniden sevgili olacaktık. Ailelerimizde karşı zaten, böylesi daha iyi. Sürekli onu düşündüğümden rüyalarıma girdi. Birkaç gündür onunla buluştuğumu gördüm hep. En uzun süreli çıktığım kişi bu rüyalarıma giren. Bir anlamı yoktur kesin, varsa da söyleyin lütfen…

  71. Rüyamda şu anki sevgilim bisiklete biniyordu. Ben de dışarıda kendi evimin önündeydim. Bisikletle yanımdan geçiyordu. Bu ne demek oluyor?

  72. Rüyamda eski sevgilimi başka bir kızla gördüm. Kızda öğrenci kıyafeti vardı. Sanırım erkek arkadaşımda öğrenciydi. Etrafta da öğrenciler vardı. Eski sevgilim, bu kıza yaklaşmaya çalışıyordu yani sarılmaya falan ama kız istemiyor gibiydi. Eski sevgilim üzgün gibiydi. Ben de evden balkona çıkıyorum bu esnada görüyorum onları. Laf atıyorum eski sevgiliye ve eve içeri giriyorum. Yanımda annem de varmış. Anneme “Kız çirkin” diyorum. Annem “Güzel” diyor. Kardeşlerim de “Çirkin” diyor. Annem gene “Güzel” diyor. Ben anneme “Ne yapmaya çalışıyorsun? İnadıma söylüyorsun” diyorum. Kızıyorum ve başlıyorum ağlamaya.. Rüyamın anlamı nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz? Çok aklıma takıldı. 🙁

  73. Ya ben sevgilimden yeni ayrıldım. Bugün rüyamda gördüm. Eski bir arkadaşımla sevgililerdi. Görüp ağlıyordum. Kendim kötüydüm, rüyamda. Lütfen yorumlar mısınız?

  74. Rüyamda uzakta yani başka şehirde yaşayan sevgilimi görüyordum. Onunla gülüp, eğleniyorduk, fotoğraf falan çekiyorduk. Ne anlama gelir?

  75. Rüyamda eski sevgilimi gördüm. Ayrılalı neredeyse bir sene olacak. Rüyamda bir arkadaşım beni görüşelim diye çağırıyor, dışarı, buluşalım diye ama meğerse eski sevgilimle konuşmam için plan yapmışlar, barışmamız için. Arkadaşımın arabasından iniyorum ve bana söyle diyor "Sen gidip şimdi onunla konuşacaksın ve aranızdaki her şeyi halledeceksiniz. Ben pişman oldum ama sen olmayacaksın. Siz konuşacaksınız.” Sonra birden kayalıklar tepe oluyor. Her yer işte kayalık, beyaz, parlak taştan oluyor. Her yer parlıyor. Ben tırmanıyorum, en tepeye ulaşıyorum, oturuyorum. Sonra eski sevgilim geliyor, çok üzgün, pişman şekilde. O da yanıma oturuyor ve elimi tutuyor. Ben de onun elini tutuyorum, barışmış oluyoruz, güya.

  76. Bir çocukla çıktım, ayrıldık. Arkadaşım benim eski sevgilimle kavga edip sonra sarıldığımızı ve mutlu olduğumuzu görmüş, rüyasında. Yorumlarsanız sevinirim.

  77. Rüyamda evlenmenin eşiğinden döndüğüm 10 yıllık beraberliğim olan eski sevgilimi bir başkasıyla evlenmiş ve yeni bebeği olmuş olarak gördüm. 20 ay önce onunla tanıştığını söyledi. Onun evindeydik, ailemle beraber. Sorular sordum ona ve oradan bir türlü ayrılamadım. Bunu bana yorumlarsanız çok sevineceğim. Teşekkürler.

  78. Rüyamda bir doğal afetten sonra sevgilimi arayıp, onu canlı olarak gördükten sonra hüngür hüngür ağladığımı gördüm. Bunun manası nedir? Teşekkürler.

  79. Rüyamda sevdiğime teklif ediyordum ama kabul etmiyordu. O odadaki eşyalarımı alıp çıkarken, arkamdan bakıyordu.

  80. Sevgilim beni rüyasında ölmüş olduğumu ve ağladığını görmüş. Ne demektir, yorumlar mısınız, lütfen?

  81. Ben de sevgilimin bir başka kişiyle evlendiğini gördüm. Üzülüp ağladığımı gördüm. Aynı rüyanın içinde düğün olan yerdeyken, sol elimin bileğimden çıktığını onu çıkartıp yine başka bir kendi elim varmış onu takıyorum acı hissetmiyorum. Biraz karışık oldu, sanırım. Teşekkürler şimdiden.

  82. Rüyamda okuldaydım. Eski sevgilime sarılıyordum ama o anki huzur hiçbir şeyde yoktu. O sırada aklıma şu anki sevgilim geldi ama umursamadım bile. Ve o an hiç bitmesin, istedim. Sizce ne anlama geliyor, bu?

  83. Rüyamda eski sevgilimde ailecek oturuyorduk. Bana gülümseyerek telefon işaret etti. Ben de kızgın bir şekilde baktım. Sonra evden çıkarken kağıt paralar gördüm, yerde. Her basamak indiğimde kağıt para gördüm. Sonra biz evden ayrıldıktan sonra eski sevgilim arkamızdan geldi ve çok bitkin bir hali vardı. Dışarda banka uzanıp yattı, bana bakarak.

  84. 3 gün önce eski bir sevgilimi gördüm. Beni arayıp buluyor. Karşıma çıkıyor, kendini değiştirmiş bir şekilde. Gözleri maviydi, siyah lens takmış, biraz kilo almış, boyu biraz kısalmış gibiydi. Ben de onun o olduğuna inanamadım biraz. Ama iyi ki karşıma çıkmış diye düşünüyordum. Sonra ki iki gecedir rüyamda 3 yıldır sevdiğim eski sevgilimi hayata küsmüş mutsuz olduğunu ve benim annesi ile ona yardım ettiğimizi görüyorum, rüyamda. Ama iki ayda bir konuşuyoruz, kısa kısa. Ve şuan benim bir buçuk aydır ciddi süren bir beraberliğim var, başkasıyla. Ama neden bu şekil gördüm, anlamadım. Etkisinde kaldım, rüyanın.

  85. Rüyamda eski sevgilimi siyahlar içinde gördüm. Bakıyordu ama tek kelime etmiyordu.

  86. Selam. Rüyamda ayrıldığım, sevdiğim erkeği gördüm. Benden kağıt para aldı. Ve “Elinde olanı da sana yeter” dedi. Hali sempatikti. Teşekkür.

  87. Rüyamda lisede aynı sınıfta olduğum kız arkadaşımı öptüğümü ve evlerinde olduğumu gördüm. Ama kızla aşk anlamında aramızda bir şey yoktu, gerçek hayatta bu böyle. Ama aramız çok iyiydi. Acaba beni seviyor muydu?

  88. Babamı gördüm ve ağlıyordum. Bu nedir? Birde çok sevdiğim arkadaşım beni rüyada rahatsız ediyor. O arkadaşımı hiç görmedim ama. Bu ne anlama gelir?

  89. Rüyamda sevdiğim kızın bir yakınımla evlenmek üzereyken bana kaçtığını gördüm. Ne anlama geliyor? (Hatta erkek tarafının düğünün olduğu yerden de geçtim.)

  90. Rüyamda lise 1 deki arkadaşım, sevgilim he. Onu seviyordum, o sevmiyordu ama rüyamda sevgilim olmuş. Anlamı nedir, bunun?

  91. Benim sevgilim İstanbul’da yaşıyor, ben de Antalya’da. Rüyamda onun buraya geldiğini gördüm. Ne anlama geliyor?

  92. Ben rüyamda tanımadığım bir erkekle sevgili gibiydim. Çocuk bana böyle aşık gibi bakıyordu. Ben mutfakta tabakları düzeltirken, akamdan bana sarılarak kendi tabağını koydu. Bu arada ben 14 yaşındayım. Sonra ben çöpü atarken, o da çöpün karşısında bir sandalyede oturuyordu ve bana sapık gibi baktı. Sonra da dışarı gezmeye çıkacaktık beraber. Annem izin vermedi, gitmeme. Birde rüyamda ben bu çocukla kuzenmişim.(ama gerçekte tanımıyorum.)Lütfen, yorumlarsanız çok sevinirim.<3

  93. Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz. Rüyamda hiç böyle bir durum olmamasına rağmen onun bir akrabasıyla evli olduğunu gördüm. Bunu biliyormuşum ve biz evlenene kadar kağıt üstünde evli kalmasını kabul etmişim. Bir gün kapıma geliyorlar, cinsel birliktelik yaşadıklarını söylüyorlar. Kızın elinde de bir bebek. Ben yıkılıyorum, feryat edip ağlıyorum. Bu rüyanın anlamı nedir? Cevap verirseniz sevinirim.(Rüyayı sabah 10 da gördüm.)

  94. Rüyamda eski sevgilimin annesi beni evlerine davet etmişti. Ben evlerine gitmiştim ve annesi babası ve ablasıyla konuşmuştum. Bunun anlamı nedir? Çok merak ediyorum.

  95. Rüyamda sevdiğimin yüzüme çok sinirli baktığını görüyordum. O kadar sinirliydi ki dövecek gibi. Bir defa da bana bir mektup bırakıp uzaklara gittiğini görüyordum. Ve ben mektubu okuyup ağlıyordum.

  96. Rüyamda tanıdığım bir kızın elini tuttum. Çok mutluydum. Sevgilimden de ayrılalı 3 ay oldu. Çok garip bir rüyaydı açıkçası.

  97. Çok ilginç bir rüyaydı. Rüyada eski sevgilimin şuan nişanlandığı kızla konuşuyorum. “Neden böyle oldu? Ben olsam yapmazdım” diyorum. Neden aramıza girdiğini soruyorum. Kız gayet iyi davranıyor. Ben de öyle. Çok iyi bir arkadaş oluyoruz. Dertleşiyoruz. Lütfen yorumlar mısınız?

  98. Rüyada yeni eve taşınmışlar ve kız dolabı düzenliyorken çocuk sevgilisine korkmasın diye sarılmak üzereyken onu daha çok korkuttuğunu görmek, ne demek ola ki?

  99. Ben rüyamda eskiden sevdiğim kızın bizim köye geldiğini ve dayımdan bana onun beni sevmediğini duydum. Ve buna benzer bir rüyayı da 2 gece üst üste gördüm.

  100. Rüyamda canımdan çok sevdiğim ama bir türlü karşılık bulamadığım kız bana yardım etti ve hiç gülümsemeden arkasını dönüp gitti. Acaba bunlar ne anlama geliyor???

  101. Rüyada eski sevgilim evliliğinde çok mutsuzdu ve benim için evliliğini bitiriyordu. Benimle devam ediyordu. Yorumlarsanız sevinirim. Ben de evli bir kadınım.

  102. Ben bir rüya gördüm. Şimdi sabah uyanıyorum. Laptopta oynuyorum. Okula gidiyorum. Sevdiğim kız çantasını yere düşürüyor. Ben de ona veriyorum. “Aa acaba neden yere düştü. İçine bir bakar mısın?” diyor. Ben de bakıyorum. İçinde bir not yazıyor seni seviyorum falan yazıyor. Benden cevap bekliyor. “Diğer teneffüs söylerim” diyorum. Üzülünce, anında söylüyorum sevgili oluyoruz. Bu kadar. Anlamı ne olabilir?

  103. Nişanlıyım ve rüyamda eski sevgilimin uzaktan beni izlediğini ve üzgün olduğunu gördüm. Hatta arabasında çok sevdiğim bir şarkı çalıyordu. Başka bir rüyada bir ortak arkadaşımızın sevgilisi var. “Şundan ayrıldı, şimdi şunla çıkıyor” muhabbeti yaptık durduk. Daha sonra altın topladım.:))

  104. Rüyamda bir doktorun beni muayene ettiğini ve boğazımın sol tarafını işaret ederken, bir yandan da iyi olacağımı söylediğini gördüm…

  105. Rüyamda küçük bir kız çocuğunu önüme almış yürüyordum gülücükler saçarak. O sırada arkama baktığımda eski sevgilim kafe gibi bir yerde oturuyordu. Ben arkamı döndüğümde kafasını bana doğru uzatmış arkamdan bakıyordu. Benim baktığımı görünce kafasını geri çevirdi. Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Teşekkürler…

  106. Rüyamda hala aşık olduğum erkeğin sırtında uzanıyordum ve annelerimiz diğer odada tanışıyordu. Ne anlama gelebilir?

  107. Rüyamda karanlığın içinde eski sevgilimi gördüm gülüyordu. Gerçekte o benden ayrılmıştı. Bu ne anlama gelebilir?

  108. Merhaba, rüyamda 4 yılı aşkın süredir ilişkim olan sevdiğim adamı gördüm. Gerçek hayatta görev gereği başka bir şehirde rüyamda gelmiş gördüm. Gerçek hayatta henüz tamamen bitmemiş bir evliliği var. Rüyamda ise bana 1 ay içerisinde her şeyin düzene gireceğini ve artık kavuşacağımızı söyledi ama yüzü ve bana tavırları çok sıcak değildi. Yorumlamanızı rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

  109. Kız arkadaşım rüyamda ortak bir erkek arkadaşımıza eski sevgilisiyle beni kıyaslıyordu. Beni ilginç bir şekilde kötülüyordu. Arkadaşa anlatırken eski erkek arkadaşından bahsederken “Hiçbir şeyden korkmazdı ama bu kar yağması ya da arabadan (2sinden biriydi tam hatırlayamadım) bile korkuyor” diyordu. Bu kıyaslama neye işaret eder acaba? Saygılar, iyi çalışmalar.

  110. Sevgilimin eski sevgilisini rüyamda gördüm. Ayaküstü konuştuk. Bu rüya tam da sevgilim ameliyat olmadan hemen önce gördüm bu da sinirlerimi bozdu. Rüyaya takılı kalmak istemiyorum ama tam ameliyat zamanında böle bir rüya görmem nasıl yorumlanır? Lütfen yorumlarsanız sevinirim.

  111. Rüyamda sevgilim, sevgilimin annesi ve ben fotoğraf çektiriyorduk. Sevgilimin ablası da bize yemek hazırlıyordu. Ablası, ben ve sevgilim mutluyduk fakat annesi biraz yorgun görünüyordu.

  112. Ben 2 buçuk seneden beri bir çocuğu seviyorum. Rüyamda da o benim okuluma gelmiş yemekhanede konuşuyoruz ama ben ağlıyorum. O da “Benim şu anda çıktığım birisi var ve bebeğimiz olacak” diyor. ben de ağlayarak dışarı çıkıyorum. Yağmur yağmaya başlıyor. Tam araba çarparken bana uyanıyorum.

  113. Rüyamda ayrıldığım sevgilimin beni tekrar bulduğunu ve beni görmeye çalıştığını ama benim ondan durmadan kaçtığımı gördüm. Ne anlama geliyor bir yardım edebilir misiniz?

  114. Rüyamda eski sevgilimle yakın arkadaşımın ilişkisi olduğunu gördüm ve ben arkadaşımla kavga ediyordum. Bu ne anlama geliyor?

  115. Rüyamda sevgilimle geziyorduk. Önce piknik gibi bir yere gidecektik fakat daha sonra oraya yakın olan akrabamın ziyaretine gitmeye karar verdik. Minibüsteydik ve uzak bir yerde indik. İndiğimizde yağmur yağıyordu taksiye binmeye karar verdik. Ama benden önce sevgilim taksiye bindi ve bir anda hızlıca gitti. Peşinden koştum. Daha sonra bana ismimle hitap ederek bir mesaj attı yasla. Bir amcanın arabasında olduğunu ve beklediğini söyledi. Gittim oraya indi. Arabadan adamla tartıştım ve adam gitti. Kız arkadaşım ağlıyordu ve ona ne yaptığını ne olduğunu sordum. Kız arkadaşım kapalı bir bayan. Yaşlı amca ona “Sen kapalısın dikkat etmen gerekiyor. Seni öyle kabul eder mi?” gibisinden şeyler söylemiş sevgilime. Daha sonra yolda yürürken ağlamaya başladı ve o arabayla amca tekrar geldi. Kız arkadaşım da arabaya binip gittiler. Bu rüyadan ne anlam çıkar? İlginize teşekkürler.

  116. Merhaba:) uzun zamandır görüşmediğim eski sevgilim; rüyamda evimizin önünde kavga ederken annem tanımadığı halde acıyıp eve alıyor. Karşımda oturmasına rağmen bana bakmıyor. Ben bu duruma üzülüp başka yere geçiyorum. 5 dakika sonra o da gelip karşıma oturuyor. Bana bir şey soracakken aniden uyanıyorum. Yorumlarınızı rica ediyorum. 🙂

  117. Ben 2-3 yıl bundan önce bir kız bizim mahalleye yeni geldi. Ben o kızdan hoşlanıyordum ve o da benden (davranışlarından görüyordum). O bu itirafı benden bekliyordu sanırım ama ben söyleyemedim, gitti. Sonra mahalleden taşındı. Dün uykuma girdi ve döndüğünü gördüm. Artık sevgiliydik. Bu ne anlama geliyor?

  118. Rüyamda hoşlandığım çocuğu gördüm Çıkma aşamasındayız kavga ettik dün. Rüyamda annesinin saçı uzun ve sarıydı. Biz masada hep birlikte otururken annesi çocuğu alıp başka masaya geçiyormuş. Annesi benden onu çekiyormuş.

  119. Rüyamda çok sevdiğim eski sevgilimin evindeydim, annesiyle oturup konuşuyordum ama eski sevgilimi görmedim. Annesiyle konuşuyordum mutfakta, ızgara köfte yapıyordum. Bu rüyayı iki defa gördüm.

  120. Yıllar önce uzun bir birlikteliğimizin olduğu bugün rüyamda gördüm tam 3 yıl sonra gerçek hayatta da karşılaşıyorduk ama hiç konuşmazdık. Rüyamda okuduğumuz eski okulda karşılaşıyorduk ve ben onu daha sakin bir yere götürüyordum o tam arkamda omuzlarımı tutarak geliyordu sonra durduk karşıma geçti ve artık bir kez daha onun olamayacağı ve pazartesi günü ona görücü geleceğini söyledi.

    1. Ben de sevgilimi rüyamda gördüm. Ben bir yere gidiyordum, sevgilim arkamdan geliyordu. Ne anlama gelir?

  121. Rüyamda aramızda bir şey yaşanmadı ama birbirimizden hoşlandığımız çocuğu gördüm. Şu an uzakta kendisi ve görüşme imkanımız yok, bazı sebeplerden ötürü aramızda engeller çıktı, olmadı ama bugün gördüğüm rüya ile ondan çok hoşlandığımı bir kere daha anladım. Şöyle ki:"Rüyamda arkadaşlarla kalabalık bir ortamdayız birden o geldi ve koltuğa oturdu, morali de bozuktu. Sordum “Neyin var?” diye o da kavga ettiğini, şu an her tarafının mor, sırtının da çok ağrıdığını söyledi ve “Arkadaşlara sakın belli etme” dedi bana. Ben de “Gidelim de bir bakayım” dedim. Girdiğimiz odanın kapısı bozuktu kapanmıyordu. Baktım sırtına mosmor “Niye kavga ettin, neden, bu halin ne?” derken arkadaşlardan biri beni arıyormuş. Ben de tedirgin oldum kapı da kapanmadığı için arkasına saklandım. Dedim ki “Bizi böyle görürse yanlış anlar” o sırada demeye kalmadan girdi çocuk. “Ne oluyor burada?” dedi. Ben açıklama yaptım ama kızdı bana, uyandım. Lütfen yorumlarsanız sevinirim.

  122. Gerçekten aşıksanız sevgilinizden vazgeçmezsiniz. Ben rüyamda sevgilimle geziyordum ve onun eski sevgilisi geliyordu sevgilime “Seni seviyorum” dedi ve sevgilimle arkamızı dönüp gittik ve uyandım. Birkaç gün sonra bizi ne yaptı, ne etti ayırdı ama kız onu sevmiyor. Ne anlama geliyor?

  123. Ben şelaleden tam düşecekken, eski sevgilim ellerimden tutup beni düşmekten kurtarıyordu.

  124. Rüyamda sevgilimle beraberliğimizi aileme ve tanıdığım kişilere açıklıyorum. Sonrasında sevgilim benden uzaklaşıyor ne yaptıysam barışmıyor. Üzüntüden yataklara düşüyorum. Sonra bir gün geliyor ve “Ben senden asla vazgeçmem” deyip sarılıyoruz. Bu rüya ne anlama geliyor?

  125. Rüyamda eski sevgilimin evindeydik. Benim ailem onun ailesi baya bir kalabalıktı ve hep bir koşuşturmaca vardı. Eski sevgilimle odadaydık. Sonra bir kız girdi içeri, mutfağa gitti, tabak aldı, çıkarken bizi gördü, bir şeyler dedi, bağırmaya başladı. Kızın ağzını tuttum “Benden büyüksün ama küçük davranıyorsun” dedim. Sonra kız gitti. Erkek arkadaşım ağlıyordu. Kapıyı kapattım. Onu öpmeye başladım, ağlıyordu yine gözleri kıpkırmızı idi ve yüzü çok sıcaktı. Bir kolye ucu ve başka bir şeyler fırlattı. “Bulursan bana ver” dedi. Sonra ben o kolye ucunu gördüm düğüm gibi şekli vardı. Ben o kolyeyi görmesin diye üstüne oturdum. Sonra uyandım. Bu rüyayı 2 saat önce gördüm, gündüz vakti yani. Yorumlar mısınız bana?

  126. rüyamda tanımadığım bi kızla sevgiliydim hiç beni bırakmıyordu sürekli sarmaş dolaştık ablasıda vardı bizi izliyordu ama bişey demiyordu. bunları yaparken bi evde çalışıyorduk berarber işyeri gibiydi ev. sanki uzun zamandır sevgiliymişiz gibi davranıyordu çok iyi hatırlıyorum rüyamı bende bu durum karşısında şaşkındım bu rüyanın anlamı nedir ??

  127. Rüyamda babam ve eski sevgilimi görüyorum görür görmez onlardan koşarak uzaklaşıyorum. Yanımda kuzenim de oluyor. Eski sevgilim içinde bebek olan bir bebek arabası sürüyordu. Babam ise kardeşimin elinden tutuyordu. Ben koşmaktan yorulup bir çeşmenin dibinde bayılıyorum. Gözümü açtığımda bir okulda oluyorum. Annem de zorla elimi yüzümü yıkamaya çalışıyor. Sizce bu neye işarettir?

  128. Tanıdığım bir kız ben yatarken yanıma gelip “Neden benimle konuşmuyorsun?” deyip yanıma yattı ve öpüşmeye başladık. Bunun yorumu nedir? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

  129. Rüyamda Düriye’nin güğümlerinde oynayan, Yakup ve ümit bizim takımda, yenilmemize rağmen biz çok seviniyorduk.

  130. Rüyamda gizli gizli değişik açık kahverengi kelebekler besliyorduk. Ben ve 2 arkadaşım ondan kurtulmaya çalışıyorduk.

  131. Ben rüyamda İrem adlı sevgilimle bir yere katılıyorduk. Orada ikimiz de aynı yere oturuyoruz. O bana bakıyor, ben de ona bakıyorum. O “Öpmek yok!” diyor. Ben öyle düşünmezken öyle diyor ama ben onu çok seviyorum. Sonra biraz bekledikten sonra ben onun omzuna elini koyarak geziyoruz. Sonra biz dışarı çıkıyoruz, o kayboluyor. Ben en yakın arkadaşımla bir banka oturduk sonra siyah bir Transporter içinden gelinlikler çıktı. Bu ne demek oluyor acaba? Cevabının verilmesini rica ederim.

  132. Eski sevgilimi rüyamda gördüm, ofis gibi bir yerde masada oturuyor, yüzü gülüyor. Beni görsün diye önünden geçiyorum falan. Sonra birden okul gibi bir yerdeyim ve her sene sonu yapılan gösteriye kalacakmışım. Üzerimde folklor elbisesi, ayaklarımda toms ayakkabılarım, kendime gülüyorum. Sonra “Sınıfta oynamayalım bahçede oynansın” diyorum ve bahçeye yöneliyoruz. En son bahçeye gitmek için ufak bir derenin üzerinden atladığımı gördüm ama hiç oynamadım. (Akşam yatmadan Allah’ıma “Benim için olanı rüyamda göster bana” diye içimden geçirdim.)

  133. Rüyamda eski sevgilimin yerine kardeşi geçmişti ve güya kardeşi benim sevgilimdi. Bizim evimizde anneme evleneceğini söylüyordu. Annem de “Daha gençsin, dur biraz” diyordu. Eski sevgilim de yazın deri bir montla sevgilisini ısıtmaya çalışıyordu ve tam karşımda oturuyordu. Bir kere de bana tebessüm etti.

  134. Sevgilimle sürekli kavga edip barışıyoruz ama ben onu çok seviyorum ve onu sürekli rüyamda görüyorum acaba neden? Cevaplarsanız, Allah razı olsun sizden çok sevinirim.

  135. Şu anki sevgilimi rüyamda, onun iş yerinde bekler iken, onun eski sevgilisine onu aldattığı için ağladığını, gözü yaşlı bir biçimde önümde ona vurarak yakasını gördüm. Bir gün sonra ikinci rüyamda onun eski ilişkisinin sex videolarını tanımadığım ama onu tanıyan bir kızın bana izletmeye çalıştığını gördüm. Video ekranda tam başlıyordu uyandım. Hiçbir görüntü görmedim. Yardımcı olursanız yorum için sevinirim. Teşekkürler.

  136. Ben dün rüyamda çok karmaşık bir şey gördüm. Rüyamda sevgilimle (sevgilim yok/olmadı) alışveriş merkezine gidiyoruz. Ve alışveriş merkezinde gezerken annemi ve babamı görüyoruz. Babam sevgilime kızıyor sonra biz oradan kaçıyoruz. Dışarı çıktığımızda bir sel gibi bir şey oluyor ama düzeltilebilir bir sel. Sonra sevgilim yüzücü kıyafetini giyip suya dalıyor ve seli durduruyor. Babam sevgilime “Aferin” diyor ve rüyam burada bitiyor. Bu ne demek? Yani cidden bu rüya kafama çok takıldı. Lütfen yardım edin.

  137. Rüyamda sevgilim ile aynı okulda olmadığımız halde aynı okuldaydık, yanımdan ayırmak istemiyordum. Bu ne anlama geliyor?

  138. Rüyamda sevdiğim kızı gördüm yağmurda ıslanmıştı hem de sırılsıklam ama ben ıslanmamıştım. Yanına gittim ve zorla üstündeki ıslak ceketi çıkarıp kendi kuru olan kazağımı giydirdim. Ancak buna rağmen memnun olmadı ters davrandı. Ben onu güneşli olan bir yere götürmeye çalıştım ama engel çıkarttı işte o ara babası aradı ve buluşmaları gerektiğini söyledi ve gitmesi gereken adresi aldı. Rüyada her zamankinden farklı olarak tuhaf davranıyordu. Bu rüya ne anlama geliyor?

  139. Rüyamda kuzenim bana şimdiki sevgilimle beraber olduğunu söylüyordu sürekli görüştüklerini, ailesiyle tanıştığını ve benzeri şeyler söyleyip beni kıskandırdığını gördüm. Bu ne anlama geliyor?

  140. Eski sevgilimle nikah şekerlerine bakıyorduk ve ayrılığımızın ikinci gün sonrası yanağımdan beni defalarca öptüğünü gördüm. Ne anlama gelir? Cevaplarsan sevinirim.

  141. Rüyamda tanıdığım bir arkadaşım sevgilim oluyordu. Onla güzel vakit geçiriyorduk sonra ailem öğrendi. Bana şiddet uyguladılar, intihar aşamasına gelmiştim. Sence ne demek bunlar?

  142. Eski sevgilimin başı açık ve bana yanlış yaptı. Rüyamda çember takmış elimi tutup “Ne olur gitme” deyip ağlıyordu. “Bana yanlış yaptın” deyip gittim. Yorumunuz nedir?

  143. Önceden sevdiğim kız ve aramızı bozan kişiyi rüyamda gördüm. Aramızı bozan kişi sevdiğim kızın yakın arkadaşı. İkisi de yanımdaydı ve aramızı bozan kişi ağlayarak elimi tutmaya çalışırken sevdiğim kız gülerek bana bir şeyler anlatmaya çalışır gibiydi. Sonrasında ağlayan kişi elimi tuttu ve sevdiğim ve beni seven kız hala gülümsüyordu. Bu ne demektir? Ben bir türlü anlam çıkaramadım.

  144. Ben daha bugün rüyamda eski sevgilim bacağıma uzanmış gülüyor, çok mutlu olarak gördüm. Ama beni çok kötü bir şekilde bırakıp gitti ama ben hiç onu unutamadım ve bacağımda uyudu. Bu ne demek?

  145. Benim çok sevdiğim bir kız var fakat yakın arkadaşımda onu seviyor ve o kızla hiç sevgili olmadık ama rüyamda beni Cami’de görüp yanına çağırıyordu ve sevgili olduk, mutluca geziyorduk çok mutluydum. Bunu açıklar mısınız lütfen, Birlikte olacak mıyız?

  146. Arkadaşlar, rüyamda çok tatlı bir çocuk vardı benden büyüktü ama birbirimizi çok seviyorduk, onu öpüyordum o da beni çok seviyordu. Daha sonra mal gibi uyandım. Sizce bu ne anlama geliyor?

  147. Rüyamda sevdiğim kız çıktı ama yanında onu seven başka bir erkek vardı ve ben onlara bakıyorum onlar da bana. Bu ne oluyor şimdi?

  148. Rüyamda hoşlandığım kızı gördüm sevgiliydik sanki. Hiç bitmesin istedim rüyam. Acaba nedir aslı, biri desin lütfen.

  149. Rüyada bana küs olan sevgilimin etek giydiğini gördüm ve “O zaman devam edelim” diyor. Elimdeki telefonum eğildi ve çok kalabalık gördüm.

  150. Rüyamda eski kız arkadaşımla denk geliyoruz. İlk başta biraz tartışıyoruz ve sonra elini tutuyorum. Birlikte yürüyoruz, başını omzuma yaslıyor falan. İnanılmaz mutlu olduğumu görüyorum. Bu ne anlama geliyor acaba?

  151. Bekarlık hayatımda teyzemin kızını seviyordum ama o beni sevmedi. Kavuşamadık. O da evlendi ben de evlendim. Ben evlendikten sonra teyzemin kızı haftanın iki günü veya üç günü rüyama giriyordu. Rüyamda çok iyi anlaşıyoruz ve çok mutluyuz. Bu rüyam hakkında bilgi istiyorum.

  152. Sevgilimle onların evinden çıkıp el ele yürüyoruz. Karşıdan abim geliyor bizi görüyor fakat bir şey demeden gidiyor. Sizce bu ne anlama geliyor?

  153. 3 yıla yakın birlikte olduğum sevgilim vardı sorunlu bir şekilde ayrıldık. 8 aydır ayrıyız. 1 hafta önce rüyamda gördüm biriyle birlikte olduğunu ve araştırdığımda bunun gerçekte de öyle olduğunu öğrendim. 1 hafta boyunca barışmak için çabaladım ama olmadı. Ve 4 gün üst üste onu rüyamda görüyorum ve rüyalarım da barıştığımızı tekrar birlikte olduğumuzu ya da onu iyi bir şekilde görüyorum. Bunu yorumlarsanız sevinirim…

  154. Ben tatile gitmiştim ve orda 3 tane benden 2'şer 3'er yaş büyük kardeşler vardı. Ben bunları ve ailesini rüyamda gördüm bir kaç kere. Bu ne demektir?

  155. Rüyamda 3 yıldır sevdiğim ve ona telefonda aşkı ilan ettiğim erkek aynen benim ona yaptığım gibi telefonda aşkı ilan yapıyordu. Anlamı nedir acaba? Teşekkürler.

  156. Rüyamda sürekli eski sevgilimi görüyorum ve bana hep sırtını dönüyor. Peşinden koşuyorum elini tutmak istiyorum ama hep uzak duruyor. Konuşmuyor, yüzünü çeviriyor bana. Uzaktan izliyor beni ama yanıma gelmiyor. Bu gece ise rüyamda nişanlısı ile bizim evimize geliyorlar. Annem onları çok iyi ağırlıyor. (Biz sevgiliyken annem beni ona vermemişti, evlenmemize engel olmaya çalışmıştı.) Nişanlısı ile birlikte benim yanımdaki koltukta oturuyorlar. Onun bir gözü hep bende fakat hiç konuşmuyor yine. Nişanlısının omzuna elini atıyor ve bana bakıyor, bakıp bakmadığımı kontrol etmek için. Ben dayanamayıp kalkıyorum, ağlıyorum “Sen ne biçim bir insansın” diye ağlayarak çıkıyorum. Sonra ben uzun süre sokakta yürüyorum eve geliyorum. Elimde kırmızı bir duvak oluyor onu 2 yaşındaki yeğenime takmak istiyorum ama takmıyorum sonra. Odaya tekrar giriyorum, onları göremiyorum. Orada uyandım ama şuan çok mutsuzum. Çünkü evlenme hazırlığı yaparken ayrıldık ve o 2 yıl sonra geçen ay nişanlandı. Sürekli onunla ilgili rüyalar görüyorum. Hepsinde de bana sırtını dönüyor.

  157. Rüyamda bu bir haftadır hoşlandığım çocuğu görüyorum ama yanında da sürekli bir kız görüyorum ve çocuk bana bakıyor, o kızın yanında olduğu halde. Lütfen acil cevap verin…

  158. Rüyamda eski sevgilimle tesadüf bir yerde karşılaşıyoruz. O bana soğuk davranıyor, yüz vermiyor.

  159. Rüyamda eski sevgilimi kıskandırabilmek için başka bir erkek arkadaşımın elini tutuyor, sarılıyordum. Bundan sonra ki rüyamda ise, annemle İstanbul’a gidiyorduk ve girdiğimiz rastgele bir bakkalda yine eski sevgilimi görüyordum. Nereye gitsek yine etrafımda oluyordu fakat bunu bilerek yapmadığından eminim. Eski sevgilime karşı halen bazı duygular besliyorum.

  160. Beni terk eden sevgilimden rüyamda mesaj geliyordu ama ne mesaj attığını hatırlamıyorum. Bunu neye yormalıyım?

  161. Rüyamda eski sevgilimin fotoğrafını görüyordum, üstünde beyaz bir bluz vardı ve gülümsüyordu. Bu ne anlama gelir?

  162. Rüyada sevgilimi bir arkadaşımla el ele beraberlerken yakalıyorum ve sevgilim beni o an hiç umursamıyor sadece alaycı bir tavırla gülüyor. Arkadaşım da bu durumu inkar etmiyor. Onlar da rüyamda bir sevgili gibi ben ayırıyorum. Beraber bir otobüse binmişlerdi yan yana falan oturuyorlar ben ayırıyorum zorla. Arkadaşımı ben kaldırıyorum koltuktan ama sevgilim gene benimle ilgilenmiyordu. Onlar devamlı gülüyorlardı. Böyle gördüm. Yani bu rüya ne anlama geliyor?

  163. 3 yıldır çıktığım sevgilimi sınıflarından bir kızla yan yana yatarken gördüm. Bu ne demek?

  164. Rüyamda sevgilim bana düğün davetiyesi verdi, ikimizin ismi yazıyordu. “Evleniyoruz” dedi. Anlamı ne? Teşekkür. Çok güzel bir siteymiş. 🙂

  165. Rüyamda sevgilimle aşırı derecede gülüyorduk o bişeyler anlatıyor kahkaha atıyoruz ben anlatıyorum kahkaha atıyoruz. Daha sonra odaya annesi geliyor, ''Siz neye gülüyonuz böyle diyip o da gülümsüyor ve bizi öpüyor. Hep böyle gülün inşallah diyor. Bu ne demek umarım iyi bir şeydir 🙂

  166. Rüyamda sevdiğim beni takip ediyordu. Onu çok sevdiğim halde onu reddettim ve ona şerefsiz dedim. O da kolumdan tutup “Şerefsizim ama seni gerçekten seviyorum” dedi.

  167. Rüyamda evimizde kalabalık misafirler vardı hem yaşadığımız ilden hem de memleketimizden. Eski sevgilim uzaktan akrabamdı o da bizim evdeydi ama ikimizde birbirimize göz göze bakıyorduk. Ne anlama geliyor, lütfen cevaplayabilir misiniz? Çok önemli. Ayrıca birde kuş gördüm evimizde ama önceden kuş besliyordum seneler önce. Şimdi sadece balık besliyorum. Neyse siz bana cevap yazarsanız çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

  168. Rüyamda sevdiğim kızı arabanın ön koltuğuna alıp götürüyordum. İlk önce binmek istemedi çünkü yolcu koltuğunun basılacak yerinde bir sürü eşya vardı. Eşyaları toplayınca bindi ve beraber yol aldık. Acaba bu rüyayı yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

  169. Cuma günü yakın bir erkek arkadaşımla kavga etmiştik. Rüyamda sevgili oluyorduk, öpüşüyorduk. Ben onun boynuna sarılıyordum ve pasta yiyorduk. Nasıl yorumlarsınız?

  170. Ben eski sevgilimi çok kötü ve dertli gördüm. Bu halinin benim yüzümden olduğunu söylüyor.

  171. Rüyamda mekan olarak tanıdık ama çok uzakta bir ev, sevgilim kız, erkek arkadaşımı ve yabancı başka bir erkek gördüm. Arkadaşım olan tek bir koltukta duruyordu. Kız arkadaşım başka bir koltukta uzanıyordu yüz üstü, yabancı erkekte onun yanı başındaydı. Ben girdim içeri “Ne oluyor burada?” dedim, uyandım. Anlam veremedim.

  172. Dün gece rüyamda erkek arkadaşımı gördüm, yanında eski sevgilisi var, güzel kız. Arkadaşları bizim ayrılmamızı istiyor, ben de erkek arkadaşımı kaybetmemek için giyinip süsleniyorum. Rüyamda ölen babaannemin evinde hazırlanıyorum. Lütfen bana rüyamın ne anlama geldiğini bilmek istiyorum.

  173. Rüyamda kendimden çok uzun biriyle çıkıyordum. 19 yaşındayım, şuana kadar kimseyle çıkmadım. Yani anlamı ne olabilir ki?

  174. Rüyamda kız arkadaşım ve ablası bizim eve gelmiş ve sokağın başında oturuyordu. Bu ne anlama geliyor?

  175. Rüyamda sevdiğim oğlanı babamla ve abimle tanıştırıyordum. Sevdiğim oğlan evimde oturuyordu, babamla konuşuyordu sonra babam onun babasının numarasını istedi. Sevdiğim oğlan tam numarayı verirken ben uyandım. Ne anlama geliyor bu?

  176. Rüyamda hasta olduğumu ve eski sevgilimin bir cam arkasından beni izlediğini, üzüldüğünü gördüm. Onu fark ettiğimin farkına varmıyordu. Ne anlama gelir ki?

  177. Ben rüyada çok sevdiğim bir abimin yeni ayrılmış olduğum kız arkadaşımla bir ilişkiye başladığını ve yeni ayrılmış olduğum kız arkadaşımla çok mutlu olduğunu gördüm. 3 ay önce ayrılmış olduğum kız arkadaşım farklı bir şehre gittiği için ayrılmıştık ve beni terk etmişti ama rüyamda o sevdiğim abim için tekrar yaşadığımız şehre döneceğini gördüm. Ne demek olur bu?

  178. Ben rüyamda yeni ayrıldığım ve çok sevdiğim kızı gördüm ve memleketimde köyümün komşu köyünde kaybolduğunu gördüm ve beni arayıp yardım istedi. Yanına gittiğimde sıkıca sarıldı, korkmuştu ve bana “Beni bırakma, seni seviyorum” gibi bir şey dedi. Orasını tam hatırlamıyorum. Ve yakın akrabamızı da gördüm aynı yerdeydi, galiba ondan kaçıyordu. NOT: O benden ayrıldı. Şimdi ne anlama geliyor bu rüya? 🙂

  179. Rüyamda hala sevdiğim eski sevgilimi gördüm. Ailemle yemek yerken birden bize gelip ailemle tanışıyor ve yemeğe katılıyordu. Ama gerçekte aramızda var olan sorunlar rüyada da devam ediyor gibiydi.

  180. Rüyamda sevdiğim ama kısa süre önce benimle ilişkiyi kesen erkek arkadaşım mesleğe atanıyor ve benden gülümseyerek hafif utanmayla karışık müsaade isteyip bir sandalyeye oturuyor ve bu arada bütün tanıdığı erkek dostları da oturmuşlar meclis olmuşlar. Bir berber tanıdıkları sol tarafından onun tepesinden kulak üstüne kadar dik bir çizgi tıraş yapıyor. Çizgi şeklinde sarı kafa derisi görünüyor. Adettenmiş gibi bir şey. Ben gülümseyecek hayran ve şaşırmış ama gözlerim ışıltılı mutlu ona bakıyorum. Kısa süre önce atanması olmuştu ve arkadaşlarıyla kutladıkları bir fotoda hepsi lacivert giymişti neredeyse. Bu arkadaşları vardı rüyada da. Neyse içimden niye bunu yapıyorlar ki diyorum gülümseyip hayran hayran ona bakarken. Sevdiğim yaşça benden küçük. Neyse sonra ben onun resmini bilgisayarda değiştiriyorum, kesilen kısmı saçlı gösteriyorum falan böyle.

  181. Rüyamda sevdiğim kızı, başka benim tanımadığım bir çocukla kantinde konuşurken gördüm. Kız benim onları gördüğümün farkındaydı. Çocuk biraz samimi davranıyordu fakat kız aynı tavırlar içerisinde değildi. Kıskandığını hissettim. Sonra kızla ben otuyorduk, bana birlikte olacağımızı, teklifimi kabul edeceğini söyledi. O çocukla tanıştıktan sonra teklifimi kabul etmeye karar verdi. Şuan ondan cevap bekliyorum. Acaba bu rüya nasıl yorumlanır?

  182. Rüyamda eski sevgilim yanıma yaklaşıp elimi tuttu. Ben de heyecanlanıp ona baktım. Dün de okulda kötü şeyler yaşadık onunla. Neye işarettir?

  183. Rüyamda erkek arkadaşımın başka bir kızla buluştuğunu öğreniyorum ve bunu bana gelip o buluştuğu kız söylüyor. Bu ne anlama geliyor?

  184. Rüyamda önceden hoşlandığım erkeği gördüm ve sevgiliydik, mutluyduk. Fakat ben bu erkekle daha önce gerçek hayatta hiç konuşmadım, sohbet etmişliğimiz yok. Rüyayı gördüğüm akşamın sabahı da çarşıya giderken o erkeği gördüm. Rüyam acaba ne anlama geliyor?

  185. Sevgilimle ayrıldık ve benim yüzümden oldu bunu düzeltmeye çalışıyorum. Ama ne kadar yapabilirim o ne kadar bana inanır bilmiyorum rüyamda telefon açtım ve bana yüzsüz dedi bu nasıl yorumlanır

  186. Rüyamda tanımadığım birinin çıkma teklifini kabul ediyordum. Nasıl yorumlarsınız? Şimdiden çok teşekkürler.

  187. Rüyamda sevdiğim kızla buluşmuştum ve kız eve gideceğini söyledi. “Bırakayım” dedim. “Yok, ben İETT otobüsüyle gideceğim” dedi. Ben de “Tamam” dedim. O gittikten sonra ben de arabayla yola çıktım. Sevdiğim kız otobüsten indi, ben de durdum yanına gittim. “Gel, seni bırakayım” dedim. O da elimden tuttu, arabaya bindik. Bıraktım onu evine. Ben bu rüyayı çözemedim. Ne anlama geliyor, yardımcı olur musunuz?

  188. Rüyamda uzun zamandır ayrı olduğum eski sevgilimi görüyordum. Bir ortamda arkadaşlarımla otururken o da orda idi ama sonra kendi benle barışmak istemişti ve barışmıştık.

  189. Rüyamda saat 23.55 ve sevdiğim kişiyi büyük bir parkta görüyorum, yanında samimi bir arkadaşı var. Yanına gitmek isteyince arkadaşı onu alıp başka yere götürüyor. Kız arkasına bakıyor, kankası ise arkadan gelip gelmediğime bakıyor. Sonra ana caddeden çıkıp karanlık bil ara sokağa sokuyor onu.

  190. Rüyamda hiç tanımadığım bir sevgilim oldu ve çok eğlendik. O çok mutluydu, tabi ben de. Bunun fazileti nedir?

  191. Rüyamda sevdiğim kızı gördüm. Onunla biraz yürüdük. Yanımızda 2 kişi falan da vardı ama onlar siyahtı, bildiğiniz siyah gözüküyorlardı. Sonra ben onun elini tutuyordum. O da bana bakıp gülümsüyordu. Sonra bir kalabalığın içine giriyorduk. Ne anlama geliyor, bir söyler misiniz?

  192. Rüyamda eski sevgilimle mesajlaştığımı görüyordum ve yağmurda tek başıma yürüdüğümü görüyorum. Bu ne anlama geliyor?

  193. Ben sevgilimden ayrılalı iki hafta oldu ama bu gece rüyamda ağlayarak barıştı.

  194. Ben bir çocuğa aşık oldum. Rüyamda onun arkadaşım ile yan yana okul sırasında oturduğunu gördüm ama arkadaşım halinden hiç memnun değildi. Bu arada ben ona iki yıldır aşığım.

  195. Merhaba, rüyamda sürekli sevgilimi kötülediklerini, dedikodu yaptıklarını görüyorum. Bana acıyarak baktıklarını, asık suratlı kadın görüyorum. 25 yaşlarında bir kız sürekli bu lafı tekrarladı, “Sen vicdanlı, hak değil bu sana” diyor ve sevgilim ile konuşmak istediğimde kaçıyor. İstemiyor konuşmayı, kayboluyor.

  196. Rüyamda eski evin dış kapısının önüne oturmuş başımı da dizlerimin üstüne koymuş ağlıyorum. Baya ağladım sonra bir erkek tanıdığım birinin bana arkadan baktığını gördüm. Sonra oradan kaçmak istedim ama eve çıktım sonra sesler duydum “Gitmedi, aferin” diyorlardı. Kendimi yalnız hissediyordum.

  197. Ablam rüyasında sevgilimi gördü ve ailesi duymuştu, hoş karşılamamıştı. Ayağını bizim evden kesmişti. Akrabaları duymuştu, ailemizi de sert ve hassas bir şekilde uyarmıştı.

  198. Merhaba, iki gün önce rüyada sevgilimin benle nişanlanmak istemesini gördüm. Fakat babamın hiç olumlu bakmadığını gördüm. Aynı zamanda erkek arkadaşımda çok mutlu olduğunu belirtmek isterim. Sizden ricam yorumlar mısınız? Teşekkürler. 🙂

  199. Rüyamda, sevgilimin facede bir kızı eklediğini görüyorum. Çok saçma ama neye alamet bilmiyorum, öğrenmek istiyorum.

  200. Eski sevgilimi ve annemi gördüm, annemin yanında bana sarılıyor ve annem gidince sarılmayı bırakıyor. Ne anlama geliyor?

  201. Rüyamda sevdiğim kişinin başka birisiyle evleneceği ve onunla birlikte olduklarını öğreniyordum. Bu ne anlama gelir?

  202. Rüyamda eski sevgilimle aynı sınıftaydık, ilk başta ben ona dersle ilgili bir şey sordum, o da bilmediğini söyledi. Ben de ona “Yalancı, derslerin çok iyiydi” dedim. Sonra bana “Aşkım” dedi. Bu neye işaret?

  203. Merhaba rüyamda çok uzun süre sevip ayrıldığım kişiyi gördüm. Ona ulaşmaya çalışıyorum ama bir türlü telefon numarasını hatırlayamıyorum ama hala beni sevdiğini biliyorum rüyamda ama ulaşamıyordum.

  204. Sevdiğim kız ailesiyle beraber gelip evimize beni istemesi, sevdiğim kız kahveyi içeriye getirirken bana bakıp gülümsedi. Ne anlama geliyor rica etsem?

  205. Rüyamda sevdiğim çocuğu gördüm ve sevgili oluyorduk ama gerçek hayatta küsüz, konuşmuyoruz. Bu ne anlama gelir?

  206. Rüyamda bir çocuğu gördüm. Normalde okulda da görüyordum, otobüste gidiyordum. Onu, bir arkadaşı bizi gördü ve ona haber verdi o da indiğimiz yere geldi. Sonra okulda bir grup arkadaşı beni sınıfımdan çağırdı. Sonra bir odaya geçtik, orda da bir bayan vardı herhalde ablasıydı, onla sohbet ettik. Ablanın arkadaşı çıktı sonra oda bir anda kirlendi, ben de süpürmeye başladım odayı. Bu ne anlama geliyor, bilmiyorum.

  207. Rüyamda sevgilimin birini bana kötülemesi ve ev alıp temizlediğini gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

  208. Rüyamda sevdiğim kız, ben ve başka bir erkek üçümüz bir yere gittik. Sevdiğimiz kızla o erkek çok samimiydiler, sanki sevgili gibi.

  209. Rüyamda eski çıktığım kişiyi ve ailemi görüyorum. Benim okulumda yemekhanede yemek yiyoruz. Ben eski çıktığımla hala konuşuyorum arkadaşça ama rüyamda çok mutlu ve güler yüzlüydü. Aileme saygısızlık etmiyordu, bana da gülümsüyordu. Bu ne demektir?

  210. Benim rüyamı yorumlarsanız lütfen, çok memnun kalırım çünkü benim için çok önemli. Rüyamda aşık olduğum erkeği gördüm, türkü barda arkadaşları ve ailesiyle eğleniyordu, türküler söylüyordu, mutluydu, kız kardeşleri yanındaydı onlara sarılıyordu. Kıyafet olarak da aşık olduğum erkeğin üstünde beyaz (krem rengi) bir takım elbise vardı. Bu ne anlama geliyor, lütfen cevaplandırın?

  211. Merhaba, rüyamda eski sevgilimi gördüm ama biraz farklı. Bundan 1 sene önce beni aldatmasıyla biten ve şuan da da beni aldattığı kişiyle olan eski sevgilimi gördüm. Rüyamda karısıyla aslında mutlu değildi ve benimle de görüşüyordu rüyamda ama hep böyle bir tedirgindi, karısından da korkuyordu. Rüyamda beni böyle sürekli arıyordu ama sonunda karısına dönüyordu. Biraz karışık ve hatırladığım bu kadar. Rüyamın anlamı nedir?

  212. Rüyamda sevdiğim kız bir anda karşıma çıkıp kolumdan tutar ve yürümeye başlarız.

  213. Eski eşimle telefonda çocuklarım hakkında, ne zaman alayım bırakayım gibi konuları konuşuyorduk. Ne demek?

  214. Ben sekiz yıldır birini seviyorum, sonunda çocuğun ailesi gelip beni istediler. Rüyamsa, görüyordum iki tanıdık insan bana diyorlardı; “Sevdiğin bu insandan sana hayır yok” diyorlardı. Bu ne demektir? Lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.

  215. Eski sevdiğim kızı istiyorlardı bana. Ve 2 yıldır görmüyorum ben eski sevdiğimi.

  216. Kızın beni sevdiğini bilmiyorum ama iş yerinde ikimizde birbirimize gizli gizli bakıyoruz ve yüz yüze gelince ikimizde kafamızı çeviriyoruz ve rüyamda elimi tutuyordu, gülümsüyordu. Ne anlama geliyor bu?

  217. Rüyamda bir voleybol maçındayım maçta soldaki takım oyuncularını seçmemiş karma bir takım oluşturuluyor. Birkaç kişi girip çıktıktan sonra maç başlıyor (maçtan çıkan kişinin kim olduğunu biliyorum sesiz sakin çalışkan bir arkadaş adı da hasan) yine soldaki takımdan küçük bir kız topu almış bana doğru geliyor. Sonra yanımdan geçip sağ arka koltuğa yöneliyor, orada da benim eskiden hoşlandığım ama hoşlandığımdan haberi bile olmayan bir kız var kız, bunun kardeşiymiş. Sonra kızın yanında sevgilisini görüyorum çocuğu tanıyorum ama kim olduğunu çıkaramıyorum. Sonra bana hiçbir şey söylememelerine rağmen ne istediklerini anlıyorum. Yanımda bulunan küçük kızın eşyasını vermek için uzanıyorum tam o sırada uyanıyorum.

  218. Sevgilimin beni aldattığını görüyorum 3 gün peş peşe. Ne anlama geliyor, acaba?

  219. Ben rüyamda sevgilim sokakta oyun oynuyor, bende onun yanına gidiyorum ve sonra birlikte bir kafeye gittiğimi gördüm. Bunlar ne anlama gelir?

  220. Rüyamda eski sevgilim ve hala duygular besleyip konuştuğum kişiyle el ele tutup müzik dinliyorduk.

  221. Merhaba, ben 2 gün önce ayrıldığım sevgilimi rüyamda gördüm. Kendisi beni sevdiğini hissetmediğini söylemişti ve sonunda ayrılık kararı verdik. Beni çok kırdı, üzdü ve ben ona karşı hiçbir kabahat işlemedim. Rüyada ise ben bir film setinde oyuncuyum annesi, babası, abisi, kuzenleri de oradaydı. Ben onu gördüm fakat yüzünü göremedim saçlarıyla örtülüydü. Adını söyledi “Kuzenin olan değil” dedi, adı kuzenimin adıyla aynı. Sonra film setinden beni bekliyorlardı yavaşça sırtımdan iterek “Git” dedi sete doğru. Gittim sahneyi canlandırdık. Ailesinin gözüne girmek için çok iyi bir rol yapmaya çalıştım. Herkes çok beğendi ve rüya bitti.

  222. Rüyada eski çıktığım kişi bana yüzük uzatarak teklif etti ama ben kabul etmedim teklifi. Ne anlama geliyor lütfen?

  223. Rüyamda hiç tanımadığım biriyle sevgiliydik ve okuldaydık, sürekli buluşuyorduk. Ayrıca hiç ayrılmıyorduk. Anlamı nedir acaba?

  224. Merhaba, yeni ayrıldığım sevgilimi rüyamda dayımın oğlu, öz kuzenimle çıkarken görüyorum. Bu ne anlama geliyor? Ben görünce tabi şok geçirdim o an.

  225. 2 gündür eski sevgilimi rüyamda görüyorum ilk rüyamda evlendiğini ve yüzünün asık olduğunu, ikinci rüyamda ise elini tuttuğumu ara ara elini öptüğümü gördüm. Sizce bu ne anlama gelir?

  226. Rüyamda iki ay önce ayrıldığım sevdiğimi gördüm sarılıyorum neden böyle olduk diye sonra kızıyorum ona “Aşkımıza sahip çıkmadın” diye. Sonra bir bakıyorum bir anda genç, güzel bir kıza dönüştü, üzerinde benim mini bir elbisem var. Benim üzerindeyse onun pantolonu var. Ne anlama geliyor?

  227. Ben eski sevdiğim kızın beni kıskandığını ve barıştığımızı gördüm. Bu ne anlama gelir?

  228. Rüyamda sevdiğim çocukla dershanenin oraya gidiyorduk, beyaz giymiş bu işte, buna sonra kuyumcudan altın aldırıyorduk. Kuyumcuda ben, arkadaşım ve tanımadığım biri ağlıyorduk sonra Migros’a gidip top oynuyorduk. Araba falan aldık bu işte şey diyor “Bir 4 sene var, birde 1 sene var” diyor. Ne demek istediğini anlamadım sonra işte uyandım.

  229. Bir kitapçıda kitap bakarken bir kitap beğendim onu alıp çantama koyarken birisinden hediye diyerek bir tane çikolata verdi bana, “Eski bir arkadaşından” dedi. Dışarıda yürürken eski sevgilimi gördüm çikolatayı yerken bana baktı, onun olduğunu anladım. Uyandığımda fark ettim ki, onun doğum günü bugünmüş. Ne anlatmak istiyor?

  230. Rüyada köyümde uyumaya yatağıma giderken dedem ve amcalarım seslendi, seslendikleri sevgilimdi. “Sevgilinle birlikte yat” dediler ama benim sevgilim yoktu. Kız uzun ve zayıf güzel biriydi sonra bana sarıldı uyuduk.

  231. Rüyamda sevgilimle dolaşırken arkadaşı gelip sevdiğim insanı bana kötülüyor ve kavga ediyoruz ve başka iki çocuk gelip sevgilisi olmadığı halde sevdiğim kişiyle sevgili olduğunu söylüyor, ne demek bu?

  232. Sevgilimin bir başkasıyla evli olduğunu görüyorum ve ondan ayrılamayacağını bir çocuğu olduğunu söylüyor.

  233. Rüyamda eski sevgilimle telefonla konuşuyorduk, o hiçbir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben de onu hep tersliyordum en son telefonu suratına kapattım. Bu ne demek oluyor?

  234. 6 sene çıktığım kızla 1 senedir ayrıyım. 3 gecedir aynı rüyayı görüyorum. O, ben, birde koskoca bir ev ve kızlığını bozuyorum. Ne anlama geliyor bunlar? Acil cevap lütfen.

  235. Ben sevdiğim kızı rüyamda gördüm bana bakarak birden önümden geçti. Bu ne anlamına geliyor acaba?

  236. Eski sevgilimi rüyamda gördüm annem, babam vardı bizim eve gelmiş ben uyuyormuşum yanıma gelip yatmış. Rüyamda uyuyorum ama geldiğini hissediyorum. Uyandığımda hala yatağımda yatıyor hiçbir şey olmamış gibi ben onu kaldırıyorum. Ailem de biliyormuş. Evli sanki nişanlı gibiyim anlamadım. Hayırdır inşallah.

  237. Sevdiğim kızı sevgilisiyle görüyorum onları ayırmaya çalışıyorum sanırım başarıyorum, başaramıyor da olabilirim. Ne olur bir çare?

  238. Rüyamda sevdiğim insan evimize gelmişti oturma odasında oturuyordu, benimle konuşmak istiyordu.

  239. Eski sevgilimi gördüm dizlerimiz değiyordu, bakışıyorduk ve şakalaşarak beni kovalamaya başladı bu ne anlama geliyor?

  240. Rüyamda eski sevgilimin bana sarıldığını gördüm ve beraber el ele geziyorduk ve bir evin içindeydik çocuklarla birlikte ve saçımı okşuyordu bu ne anlama gelir?

  241. Rüyamda sevgilim, eski sevgilim ve arkadaşlarıyla yemek yiyorduk. Sevgilimle ayrılmıştık ve ben barışmaya çalışıyordum ama eski sevgilim de benim peşimde koşuyordu bu ne olabilir? Ayrıca başka rüyamda da bir ormanda rüzgar beni sürüklüyordu bu ne anlama gelir?

  242. Sevdiğimle yemeye gidiyoruz. Kapının zilini çalıyoruz kapı açanı görmüyorum ama sevdiğim benden önce oraya giriyor. İki kapıdan geçiyor. Ben onun arkasından takip ediyorum. Bir an odaya girdiğimizde yer sofrası ve üç erkek oluyor. Sıcak olmasına rağmen soba yanıyor. İçerde loş ışıkta yemek yiyorlar bu ne demek?

  243. Rüyada sevdiğimle telefonla konuştuk bana mutlu haber verdi. Hem de beklediğim bir haberdi. Sabah çok mutlu uyandım.

  244. Rüyamda eski sevgilim (kendisinden ciddi anlamda çok hoşlanıyorum kendimi bir türlü onu sevmekten alamıyorum) bir yoldan mı geliyordu, yoksa bir evden, belki de okuldan çıkmış geliyordu. Ben onu görüp kızardım. O görmedi tabi beni sonra arkamı döndüm oda arkadan gelip bana sıkıca sarıldı ve adımı söyledi gerisini hatırlamıyorum.

  245. Size şöyle anlatabilirim ben seviyordum ama şimdi de bir şeyler hissediyorum ama çekiniyorum. Yoldan geçerken ses duydum ve merak edip içeriye girdim baktım ki sınıf arkadaşlarım sınav puanlarınız kaç diye sordum burs sınavıydı. Sonra bir anda sevdiğim kız çıktı geldi sevdiğim için ona bir şey soramadım. Babası da vardı sonra onu kucaklayıp dışarıya çıkardım oda bana kızdı. Benimle konuşmadı. Kına gecelerinde olur ya onlarda sınıf arkadaşlarım kız olanlar böyle güzel güzel giyinmiş kına gecesi yapıyorlar gibiydi. Sonra onu bekledim, çıkınca onu takip ettim bir holding, site gibi bir yere girdi orda bir süre bekledim. Oda camdan beni izliyordu sitemi neyse onun önünde bekliyordum oda beni izliyordu sonra arkadaşlarıyla bir fotoğraf buldular sevdiğim kız “Bu benim eski sınıf arkadaşım.” Dedi. Yakışıklı bir erkek… Sonra ben tabi üzüldüm ağladım. Sevdiğim kız asansörden inerken bir düşündü ben onların hiç birini sevmiyorum ben İbrahim’i seviyorum dedi ve koşa koşa bana doğru geldi. Bende ona doğru gittim sarıldık ve uyandım. O kıza bir his taşıyorum ama eskisi gibi beni ters teperse diyorum çocukluk aşkı yani öyle yapmıştı.

  246. Rüyamda sevgilimle otururken yakın bir arkadaşımın gelip beni eleştirmesi ardında da sevgilimin kalkıp bir kızla yürümesi kız arkadaşım neden öyle bir şey yapmıştır acaba?

  247. Eski kız arkadaşımın anneme nişanlım nişan yüzüğünü takmıyor dediğini gördüm üzgündü cevaplarsanız sevinirim.

  248. Rüyamda yeni ayrıldığım kız arkadaşımla yıkanıyorduk küvette ben onun saçlarını yıkıyordum bir ara göz göze geldik ve ben onun hiç bir yerini görmedim mutlu gibiydik barışmış gibiydik. Acaba tabiri nedir?

  249. Şuan evli ve 1 erkek çocuğu annesiyim rüyamda çocuğumun babasını eski sevgilim olarak görüyorum ama eşimle evliyim eski sevgilimin çocuğundan haberi yeni oluyor benden özür ve af diliyor bende istemeye istemeye barışıyorum. Çocuğum için lütfen bu rüyamı yorumlar mısınız?

  250. Selamünaleyküm. Ben rüyamda çok sevdiğim ve uzun zamandır görüşmediğim dostumun tanımadığım bir kızla öpüştüğünü görüyordum yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

  251. Eski sevgilimin (uğruna hayatımı adadığım çok sevdiğim eski sevgilimin) bana buluşalım diye bir mesaj attığını gördüm bu ne anlama gelir?

  252. Ben rüyamda eskiden sevdiğim ama bir türlü açılamadığım kızla doğa gezisine gidiyorduk ve orda elimi tutuyordu rüyam bitene kadar da bırakmadı yani benim sevgilim değildi sadece hoşlandığım bir kızdı bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

  253. Ben sevgilimle bir yolda yürüyordum sonra birden bire yanımdan kayboldu ve o an uyandım bu ne anlama geliyor?

  254. Aslında ben her gece aynı da olsa değişikte olsa görüyorum. Biz zamanında söz yaptık, ona ben canımı verdim o 21 yaşında bende 26 yaşımdayım genelden erkenden bastım yaşıma. Ocak ayında doğumluyum oda ise nisan doğumludur. İnşallah bize Allah kavuşturur.

  255. Rüyamda sevgilimin saçlarını kulak hizasına kadar kestiğini gördüm. Bu ne anlama geliyor acaba?

  256. Hiç tanımadığım birisini sevgilim olarak görüyorum ve çok mutluyum, bana yemek hazırlıyor kendileri. Lütfen yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim…

  257. Rüyamda eski sevgilimin kız kardeşiyle sevgili olmuştum ve benden hoşlanan başka bir kızda bu rüyanın içerisindeydi buna neye işarettir?

  258. Rüyamda iki yıl önce sevdiğim ve nedenini ikimizin de bilmediği bir sebepten dolayı ayrıldığım kişiyi gördüm. Onunla bir yerde karşılaşıyoruz ve hiç ayrılmamış gibi konuşuyoruz. Beni üzmekten korktuğunu söylüyor ve elimi o kadar sıkı tutuyor ki sonra geziyoruz bilmediğimiz bir yerde sonra da uyanıyorum bunun anlamı nedir?

  259. Bir arkadaşım sevgilisi ile deniz kenarında yürüyor. Her şey güzel falan sonra bir şey oluyor. Ne olduğunu bilmiyor ama rüyayı her gördüğünde daha da ayrıntılar artıyor. (Arkadaşımın rüyası)

  260. Ben bir kızı seviyordum. O ise başkasını seviyordu ve ben buna çok üzülüyordum. O sıralar depresyondayken rüyamda onun bana gülümsediğini gördüm. Bu nedir teşekkürler.

  261. Rüyamda sürekli eski sevgilimi görüp duruyorum. Sanki hiç bitmemiş gibi. Tam her şey yolunda gidiyor derken kavga edip ayrılıyoruz. Eski sevgiliden hamile kalmak ve rüyada ona sımsıkı sımsıkı sarılmak.

  262. Benden bir yaş küçük kızdan hoşlanıyorum hiç sohbetimiz yok aynı dershanedeyiz. Rüyamda ise arkada beraber sohbet ederken rehber hocam beni dışarı çağırıyor ve diyor ki bu kızı kaçırma sakın gibisinden söylüyor ve içeri giriyoruz. Lütfen ne anlama geliyor?

  263. Öncelikle merhaba, okul servisindeyim kalabalık var bir süre sonra eski sevgilimin orda olduğunu görüyorum bana bakıyordu sonra iniyordum ben servisten burada bitiyordu. Bu rüya nasıl yorumlanır teşekkür ederim.

  264. Rüyada sevgilim beni camiye çağırdı orda buluştuk ve ezan okunmaya başladı bizde namaz ve abdest alacakmışız sonra uyandım.

  265. Rüyamda sevgilimi ve annesini bir yerde yemek kazanları ile yemek yaparken gördüm ve annesi beni görünce bana taş atıyordu bir yandan ağzına geleni söylüyordu bu ne anlama gelir?

  266. Rüyamda sevgilimden başka biri için ayrıldığımı gördüm. Ondan ayrılırken sıkıntılı ve üzgündüm ama ayrıldım. Bu ne demektir? Cevabınızı bekliyorum.

  267. Ben bir kızın evindeyim ve annesine kızı ile dışarı çıkmayı istediğimi söylüyorum ve bana “olmaz siz berabersiniz %100 çıkamazsınız” diyor, ama ben “hayır beraber değiliz sadece gezeceğiz diyorum” ve sonra dışarıya çıkıyoruz ama nasıl oluyorsa annesi veya ablası gelip kızı alıyor ve “bu 5 yaşında” diyor. (Kızın yüzünü tam net göremiyordum ama yaş olarak benim yaşımdaydı.) Bu ne anlama geliyor?

  268. Rüyamda okuldan gelirken bir masaya oturuyorum. Karşıma bir çocuk oturuyor benim yaşlarımda çocuk benim burnumdan öpüyor işte telefon numarasını falan alıyorum sonra kenarda babaannemin oturduğunu görüyorum yengemi görüyorum ve akrabamın kızlarını görüyorum ve yarın Teog sınavına gireceğim.

  269. Rüyamda pantolon fermuarım açılıyor kapatıyorum tekrar açılıyor. Yanıtlarsanız sevinirim teşekkür ederim.

  270. İki gündür üst üste aynı rüyayı görüyorum. Henüz bir çıktığım yok fakat iki gecedir rüyamda farklı kızlarla çıkıyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

  271. Rüyamda sevgilimle babama yakalanıyordum. Tokat atıyordu babam ikimize ve biz el ele tutuşup kaçıyorduk babam pesimizden koşuyordu yakalayamıyordu. Bu rüyanın tabiri nedir?

  272. Ben rüyamda sevgilimi öpüyordum o benden uzakta oturuyor sevgilimi 2 yanağından öptüm sonrada gitti ben öpmeyim diye yüzünü yıkadı ben öylede öptüm sizce bu ne anlama geliyor?

  273.  .Rüyamda ben sevgilimin koluna girmiştim sahil kenarında yürüyorduk sonra bir okula gittik onla ondan sonra beni ailesiyle tanıştırmak için bir dükkan gibi bir yer vardı oraya götürdü yemek yedik yemekte makarna vardı çok salçalıydı .

  274. Rüyamda şimdiki sevdiğim kızı eski okulumda(8.sınıftaki) gördüm o benden gerçektedir 1 yaş büyük neyse ben derse girdim, o kendi sınıfından başka sınıfa gidiyor. Bende bizim sınıfa gel diyorum tam gelecek. Kız arkadaşlarından biri engel oluyor, gitme diyor gelmiyor( sevdiğim kız gerçek hayattaki halinden biraz değişikti güzellik anlamında yanakları içe çökük gibiydi)

  275. Ben bir dua okuyup rüyamda gerçekleri görmek istedim. Rüyamda erkek arkadaşım yan masada kızıyla ve bir arkadaşıyla oturuyordu. Bende hemen yanlarındaki masada sarışın bir bayanla oturuyordum. Ben bu bayanın erkek arkadaşımın eşi olduğunu düşünüp üzüldüm.

    Bir ara bu bayanla ayağa kalkıp sohbet ettik bana mesleğimi sordu mühendis olduğumu söyledim.

    Bakışlarını ondan ayıramıyorsun ona deli gibi âşık olduğun çok belli dedi. İkiniz içinde hayırlı olsun inşallah dedi.

    Çok şaşırdım sevindim. Nasıl yani siz onun karısı değil misiniz diyecekken uyandım.

    Bu ne anlama gelir sizce?

  276. Merhaba benim 2.5 yıl birlikte olduğum sevgilimden 6 ay önce ayrıldık 10 yaşında ki kız kardeşim rüyasında sevgilimin beni istemeye geldiğini ve ailemin de beni verdiğini daha sonra kuzenlerimle birlikte nişan elbisesi almaya gittiğimizi ve tolu yağdığını annemin ise toraktan çıkan yılanı sıkıp bıraktığını görmüş acaba ne anlama gelir ? Yardımlarınızı bekliyorum.

  277. Ben 15 yaşındayım ve rüyamda sürekli çocukluk aşkımı görüyorum o arkadaşla hiç konuşmuyorum normal hayatta aklıma bile gelmiyor neden rüyalarıma giriyor ne anlama geliyor lütfen cevap yazın

  278. Rüyamda karım bir bankta yan yatıyor önünde ve arkasında iki bina var arkasındaki binanın giriş katta eski sevdiğim oturuyor perde arkasından bana bakıyor ve eliyle beni çağırıyor gel işareti yapıyor karımı gösterip ben evliyim artık diyorum. Karımın önündeki binada da daha önce cinsel ilişkiye girdiğim bir kadın var 1.kattan beni çağırıyor tehdit ediyor beni karım o ara uykuya dalıyor ve ben gidiyorum kadının yanına ve balkondan atlayarak çıkıyorum koşa koşa giderken tanıdığım bir abi bana ayakkabı veriyor al bunları sat diyor. Lütfen açıklar mısınız?

  279. Rüyamda eski erkek arkadaşımla konuşuyordum ve bana evlendiği insandan 8 ay içinde boşanacağını söylüyordu

  280. Eski sevgilimi rüyamda gördüm erkek tuvaletinde konuşuyorduk sonra bir nedenden dolayı gözyaşı dökmeye başladı ben sildim ve sonra çıktık tuvaletten beraber bir yere giderken sımsıkı sarıldım ona sonra yanağından öptüm ne anlama gelir?

  281. Rüyamda sevgilimin babasını gördüm bizim ilişkimizi istemiyor beni test ediyordu ne anlama geliyor anlayamadım.

  282. Rüyamda hiç tanımadığım biri ile sevgiliyim ve çok samimiyiz mezun töreni tarzı bir şeyi izlerken kucağımda oturuyor bittiğinde evlere gidiyoruz ertesi gün şehrin büyük parkına gidiyoruz ve çok deli dolu bir kız ve nasıl olduğunu hatırlamadığım halde yaralanıyor ve onu kucağımda sım sıkı tutup taşırken rüyam bitiyor nedir bunun anlamı cevaplarsanız sevinirim

  283. Rüyamda sevdiğim çocuğun evinin oraya okul çantamı koyuyordum sebepsizce. 1 oldu 2 oldu çocuğun annesi bana bağırmaya başladı sen benim oğlumla mı çıkıyorsun diye. Sonra o geldi durumu annesine anlatmaya çalıştık.

  284. Rüyamda sevgilimin yanına gidiyorum sevgilim markete gidiyor ve ardından o ev bizimmiş abim geliyor az kalsın sevgilimi yakalıyordu ve çok yağmur yağıyordu bunun anlamı nedir acaba?

  285. Rüyamda sevgili ile otobüs yolculuğuna çıkmak için otobüse bindik. Gündüz vakti idi onun üzerinde siyah elbisesi vardı elbisenin üzerinde kırmızı ve turuncu renkli 2 adet karanfil resmi vardı.

  286. Ayrıldığım eski sevgilimi rüyamda gördüm geceydi yağmur yağıyordu banyo yaptı ama ben çıplak olarak görmedim giyinik olarak gördüm banyo evin dışındaydı. Banyodan sonra evine koşmaya başladı bende peşinden koştum evinin kapısına geldim o balkona çıktı elinde benim gömleklerim vardı bana dedi ki “bunları atacaktım seni gördüm sana vereyim” dedi. Balkondan bana doğru attı ben kaptım yerler çamurluydu ve yağmur yağıyordu gömlekleri kaptım sonra uyandım bu rüyanın tabirini yorumu ne anlama geliyor ilginiz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.

  287. Merhabalar, ben rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm. Kendisi başka bir şehirde ve sevgim aşk bakımından tek taraflı yani ben seviyorum sadece. Ama rüyamda benim için şehrime gelmişti ve buluşuyoruz. Birkaç en yakın arkadaşlarım var. Sonra farklı bir yere geçip diğer arkadaşıma benim için geldi sarıldık diyorum ve çok seviniyorum. Sonra bunlar bitiyor buluşmada bir şeyler oluyor orayı hatırlayamıyorum. Ve ben alışveriş merkezinden aşağı iniyorum uçan bir ejderha var. Yine hatırlamadığım kısım var. Sonra evdeyim ve babaannem uykudan sanırım yani yatarken kalkıyor. Bana diyor ki yazıştığın yani sevdiğin kişi 2 yıl sonra fotoğrafını veya da seni görecek falan diyor. Aslında daha anlatıyordu ama hatırlayamıyorum. Anlamı nedir acaba?

  288. İki gündür rüyamda öldüğümü ve herkes üzülür ağlarken kız arkadaşımın güldüğünü görüyorum. Bunun anlamı nedir?

  289. Rüyamda sevdiğim çocuk yanıma oturup bana beni sevdiğini söylemiyordu ama çok belli ediyordu. Bu ne demek?

  290. Rüyamda eski sevgilimden 2 tane vardı çift biri çok iyi biri çocuksuydu yolda yürüyorum çantalıydık biz aynı kişi değiliz diyorlardı flört ediyorduk biriyle konuşuyorduk yürüyorduk gerisini hatırlamıyorum. Anlamı ne ?

  291. Rüyamda sevgilimi gördüm ailemle tanıştırıyordum. Ondan önce odada uygunsuz basılmıştık. Farklı bir rüyada ise kardeşimi ve babamı gördüm elimde ekmekler vardı arabamızın eski olduğunu gördüm. Evimizin de yeni yapıldığını babam bana evimiz yapılacak diyordu elimde muz vardı. Muz yiyorduk ikimizde ama muzun biri yarımdı karmakarışık bir rüya gördüm.

  292. Rüyamda eskiden çok sevdiğim kızı gördüm. Rüya şu şekilde gelişti: Sevgilim bir yerde çalışıp kayıt işlemleri yapıyordu, o esnada bekleyip kayıt yaptıracak kişilerden biri de bendim. Sıra bana geldiğinde benim ismimi söyleyip seslendi, gülümseyerek gittim selamlaştıktan sonra işlem yapacakken, sağ ayağında incinme oldu ve kız acı çekerken ben hastaneye götürmek için kucağıma aldım sarıldık birbirimize. Öylece bitti rüyam. Ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz.? Lütfen. Teşekkürler.

  293. Rüyamda sevgilimle ve arkadaşlarımla dolaşırken teyzem görüyor ve beni anneme söylüyordu daha sonra onunla konuşuyordum söylememesi için. İlk söylüyordu sonra yanlış gördüm falan dedi.

  294. Rüyamda sevgilimi benimle sevgiliyken aynı zamanda arkadaşımla sevgili olduğunu onunla mesajlaştığını ve benim de o zamana kadar bunu umursamasamda kızıp kıskanıp sevgilimin ağzından arkadaşıma ayrılma mesajı yazdığımı gördüm. Lütfen yardımcı olun rüyamın yorumunu yapın acil.

  295. Ruyada eski kaynanasının yeni geline çirkin diyim eski kızı istediği ve ev sahibinin geliniyle haber gönderip kızın annesi olumsuz cevap vermesi ne anlama gelir açıklaması nedir

  296. Sevgili kardeşim şuan sevgilim ile aram bozuk ayrılmaya kalkıştığım gecenin rüyasında sevgilim bir defa okulda gördüm ondan sonra bize geldiler aynı odada ama o odanın bir yanında ben bir yanında yatıyorum sonra ben kalıkyorum onun üzerini açıyorum o çok güzel bir şekilde gülüyo benimle olmaktan hiç olmadığı kadar mutlu üzerinde ya pembe ya da gri bir kazağı var ama öyle bir gülüyo ki yaşattığı her şeyi unutturdu.BUNUN ANLAMI NE KARDEŞİM..😭

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir