Rüyada Sevgi /Sevmek Görmek

Rüyada sevgi/sevmek görmek, genel olarak iyi yorumlanıp, muhabbet anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin, farklı insanlarla hoş sohbet halinde olacağına, muhabbetinin artacağına tabir edilir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Sevgi, Sevgi Ağacı, Sevmek ve Sevilmek, Muhabbet

Rüyada sevgi/sevmek görmek nedir, sorusunun cevabını bulmak için rüyada başka hangi nesnelerin, objelerin görüldüğüne bakılmalıdır. Tek başına sevmek kavramı yeterli bir açıklama yapmaya yetmeyeceği için rüyanın ne şekilde görüldüğü önem taşır. Aynı zamanda rüya sahibinin cinsiyeti, yaş aralığı ve medeni durumu da rüya yorumunu etkileyen unsurlardandır. Ancak rüyada sevgi/sevmek görmek tabirinin bilinen en temel yorumu muhabbet olup hayırlara yorulur. 

Rüyada Sevdiğin Kişiyi Görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi görmek, hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüya sahibi bekâr ise; birileriyle tanışacağına ve evlilik yolunda bir adım atacağına işaret eder. 

Bazı rüya tabirlerine göre rüyada sevdiğin kişiyi görmek, karşıdaki kişiden güzel haberler alacağına delalet etmektedir. Ayrıca rüyayı gören kişinin cinsiyeti ne olursa olsun bu rüya evliliğe yorumlanmaktadır. 

Rüyada sevdiğin kişiyi kavga ederken görmek; rüya sahibi ve sevdiği kişi arasında herhangi bir konudan dolayı anlaşmazlık yaşanacağının habercisidir. Rüyayı gören kişinin eşi, sevgilisi, sevdiği, rüya sahibine kırılacak ve bu durum ufak problemlere yol açacaktır. 

Rüyada Sevgiliyi Görmek

Rüyada sevgiliyi görmek, sevgilinin rüyada nasıl göründüğüne bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanır. Sevgiliyi güler yüzlü görmek, ondan iyi bir haber alacağına yorumlanırken, sevgiliyi sinirli ve mutsuz görmek, iki kişi arasında yaşanacak bir tartışma şeklinde yorumlanır. Rüyada sevgiliyi görmek, rüya sahibinin sevgilisi varsa; ayrılık yaşanacağına, sevgilisi yoksa yeni bir kısmeti olacağına ve ilişki kuracağına yorulur. 

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek

Rüyada eski sevgiliyi görmek iyi anlamlara gelmeyen bu rüya, rüya sahibinin maddi zorluk yaşayacağının habercisidir. Rüyada eski sevgiliyi görmek, parasal zorlukların yaşanacağını ve kişinin bu nedenle üzüntülü günler geçireceğine tabir olur. 

Rüyasında eski sevgilisini gören kişi evliyse; evliliğinde çeşitli problemler olacağına ve çıkacak olan huzursuzluğa işarettir. Aynı zamanda rüyada eski sevgiliyle gezmek, istenilen şeylere kavuşulacağının habercisidir. Kişinin hayatında istediği, arzuladığı veya düşlediği şeylerin gerçekleşeceğine yorumlanır. 

Rüyada Sevmek ve Öpmek 

Rüyada sevmek ve öpmek, sevdiği kişi veya kişiler tarafından iyi haberler alacağına yorumlanır. Uzak mesafe ilişkisi yaşayanların kavuşmalarına işaret ederken aynı zamanda, sevgi duyulan biri tarafından ansızın yapılan bir sürprize de delalettir. 

Rüyada sevdiğin kişiyi öpmek rüya sahibinin kalbinin sahibi olan kişi ile güzel bir karşılaşma yapılacağı da yorumlar arasındadır. Güzel karşılaşmalara, müjdeli haberlere, kısmete ve kişiyi mutlu edecek minik jestlere yorumlanır. Rüya sahibi eğer rüyasında sevdiği kişiyi öpüyorsa, etrafındaki insanların kendisine çok yakın hisseden ve rüya sahibine karşı sevgi dolu kişiler olduğuna yorumlanır. 

Bazı âlimlerin yorumlarına göre rüyada sevmek ve öpmek görmek; rüya sahibinin etrafında sevilen, saygı duyulan ve hakiki dost denilen kişilerin bulunduğuna işaret eder. Öpülen kişinin tanıdık olması, rüyayı gören kişinin hayırlı arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkların ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada Sevdiği Erkeği Görmek

Rüyada sevdiği erkeği görmek, çekilen sıkıntıların azalacağına, kişi çalışıyor ise; iş ile ilgili problemlerin son bulacağına, bol kazanç elde edileceğine yorumlanır. Maddi anlamda güzel günlerin geleceğine ve kazancın artacağına işaret eder. Genellikle olumlu ve iyi bir rüyadır. Ancak rüya sahibinin insanlara karşı olan güveninin azalacağı, sırlar varsa ortaya çıkacağının da habercisi niteliğindedir. 

Rüyada Sevdiği Kızı Görmek 

Rüyada sevdiği kızı görmek, rüyayı gören kişinin hayatında biri varsa, aralarında yaşanan problemlere çözüm bulunacağı ve sevdiği kız ile bir izdivaç gerçekleştireceğine yorumlanır. Hatta bazı kaynaklara göre rüyada sevdiği kızı gören kişi evlenip, masallardaki mutlu sonları andıran bir şekilde mutlu bir ömür sürdüreceklerdir.  

Sevgi/Sevmek

“Rüyada Sevgi /Sevmek Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Ben sevdiğim kişiyi rüyamda beraber kaleye çıkarken gördüm. El ele tutuştuğumuzu gördüm. Yalnız o beni sevmiyor, ben onu seviyorum. Tek taraflı aşk, ondan dolayı iyimi bu rüya?

  2. Rüyamda sevdiğim kızı temiz bir akarsuyun yanına götürdüm. Orada kendisi bir suya girdi, çıktı ondan sonra ben ona kendisini sevdiğimi söyledim, ellerinden tuttum, öptüm ve onun elini bırakmamak şartıyla kendi elime bağladım. Yani parmaklarımız birbirine girdi. Tam gidecektik, kızın cevabı şu oldu “Benim başka bir sevdiğim var” dedi bana. İkna etmeye çalıştım, çalışırken uyandırıldım. Bunun anlamı ne olabilir? Lütfen en kısa sürede cevap bekliyorum. Rica ediyorum, gönderin cevabını.

  3. Karşılıksız sevdiğim kızı rüyamda gördüm ama “22002” diye rakam söyledi, bana. Sizce ne anlama gelir?

  4. Rüyamda bir erkek arkadaşımı gördüm bana annemi soruyordu sonra bana gülüyordu. Ben de “Sen benimle niye konuşuyorsun?” dedim. Bunun anlamı ne olabilir?

  5. Rüyamda sevdiğim insanın beni sevdiğini ve her zaman aklında ben olduğumu gördüm ama beni gerçekte sadece bir kaç kez görmüştür.

  6. Rüyamda bir kızla konuştum ve kız bana telefonda şöyle dedi içinden geleni söyle ben seni seviyorum dedi ben yüz yüze geldiğimizde konuşuruz dedim.

  7. Sevdiğim veya hoşlandığım bir kızla el ele evlilik ve sevdayı aile ortamını muhabbet ederken birden kendimi bir kızla ilişkide bulundum ilişki hem ters ve düz ilişki seklindeydi. Sevdiğim kızın adı Zeynep diyordum ama ilişki yaşadığım başka bir kız kim olduğunu göremedim.

  8. Ben aşık olduğum birini rüyamda gördüm. Beraber yatıyorduk ama evde değil dışarıda yatağın içinde yatıyorduk. O bana telefondan bir şeyler gösterirken ben ise kendisini izliyordum. Kendisi şu an evli nasıl bir yorum ortaya çıkar merak ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir