Rüyada Sevdiğini Öpmek Görmek

Ayrıca bkz:  Buse (Öpmek), Alnından Öpülmek, Sevgili Görmek 

Rüyada sevdiğini öpmek, yakın zaman içinde bir düğün yapılacağına; eş, dost ve akrabaların bu vesileyle bir araya geleceğine delalet eder. Rüya sahibi, en güzel ve en mutlu gününün bugün olduğunu düşünecektir.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek, eşlerin çok mutlu bir hayat süreceklerine ve kısa süre içinde çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini öpmek ne anlama gelir sevgi, saygı ve mutluluk anlamına gelir. Hayali kurulan ve uzun zamandan beri uğrunda çalışılan ne varsa gösterilecek sabır ve azim sayesinde gerçeğe dönüştürüleceğine ve yaşanan kötü zamanların mazide kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine ve hane halkının derin bir oh çekeceğine rivayet edilir. Rüyayı gören kişi, bundan sonra sağlığına olabildiğince dikkat etmeli ve gerek spor yaparak gerek beslenmesine dikkat ederek bu durumu pekiştirmelidir.

Rüyada sevdiğini öpmek nedir; yeni bir işe girilmesi sayesinde daha dinamik ve rahat bir hayat tarzına sahip olmaya, sosyal hayata ağırlık vermeye, yeni bir aşk ilişkisine başlamaya ve artık eski sorunlardan uzak durmaya delalet eder.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek, özlemlerin biteceğine, işlerin düzeleceğine, tartışmaların biteceğine, sorunların tatlılıkla çözüleceğine ve mali durumun günden güne daha iyi bir hal alacağına yorumlanır.

Rüyada sevdiğini öpmek ne demek; ortalığa dökülmüş problemler yüzünden birçok kişi ile tartışma yaşanacağına ancak anlayışlı ve daha yapıcı bir kişi olunması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve sıkıntıların aşılacağına tabir edilir.

Rüyada sevdiğini öpmek tabiri, kişinin yüzünün gülmesine vesile olacak ve bolluk, bereket içinde yaşanmasını sağlayacak bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini öpmek İslami rüya tabirleri, rüya sahibinin, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimler yaşanacağına yorulur.

Sevdiğini Öpmek

“Rüyada Sevdiğini Öpmek Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir