Rüyada Sevdiğin Birini Görmek

Rüyada sevdiğin birini görmek, kısmet olarak tabir edilir. Çok yakın zamanda hayatınızı baştan sona değiştiren biriyle tanışacağını ifade eder. Bu kişiyle sevgi dolu ve saygı çerçevesinde güzel bir ilişki yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görmek, rüyanızda gördüğünüz bu kişinin ömrünün uzayacağını işaret eder. Ayrıca hanenize hayırlı bir haber geleceğini ve herkesin sevineceğini ifade eder. Ailenizden bekâr bir kimsenin evleneceğini ya da evli bir kimsenin çok yakında bebek sahibi olacağını rivayet eder. 

Rüyada ölmüş sevdiğini görmek, size hayırlı kapılar açılacağını gösterir. Parasızlıktan bunaldığınız bir anda elinize yüklü bir yerden para geçeceğini işaret eder. Karşınıza çok önemli fırsatlar çıkacağını ve bunları çok iyi değerlendireceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Sevdiğin Birini Öpmek

Rüyada sevdiğin birini öpmek görmek, farklı şekillerde tabir edilmiştir. Rüyada sevdiğin birini öpmek, uzun ve sağlıklı bir hayatınızın olacağını işaret eder. Sevdiğiniz birini elinden öpmek hayatınızı dolu dolu yaşayacağınızı gösterir. Eğer sevdiğiniz bir kişiyi alnından öptüyseniz bu rüya biriyle ayrılık yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sevdiğin Birini Başkasıyla Görmek 

Rüyada sevdiğin birini başkasıyla görmek, mübarek olmayan ve tatsız olaylar yaşayacak bir rüya olarak tabir edilir. Geçmişinizde yaşadığınız kötü olayların tekrar karşınıza çıkacağını işaret eder. Bu olaylar yüzünden psikolojinizin derinden etkileneceğinizi gösterir. Ayrıca rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre farklı anlamlara tabî olur. Ayrıntılı anlatım için Rüyada Sevdiğini Başkasıyla Görmek rüya tabirine bakınız.

Rüyada Sevdiğin Birinin Evlendiğini Görmek 

Rüyada sevdiğin birinin evlendiğini görmek, karşınıza çıkan zorluklar karşısında pes etmeyeceğinizi işaret eder. Üzerinize düşen ağır sorumluluklar altında ezildiğini; ancak hiçbir zaman mücadeleden yılmayacağınızı ifade eder. 

Bkz: Arkadaşının Evlendiğini Görmek

Rüyada Sevdiğin Birini Ağlarken Görmek

Rüyada sevdiğin birini (başkasını) ağlarken görmek, rüyanızda gördüğünüz bu kişiye eskiden çok kötü bir yanlış yaptığını işaret eder. Yaptığınız hatadan dolayı büyük bir pişmanlık duyacağınıza delalet eder. Sonrasında bu kişiden özür dileyeceğinize alamet eder. 

Rüyada Sevdiğin Birini Hasta Görmek 

Rüyada sevdiğin birini hasta görmek, rüyanın tam tersi olarak tabir edilir. Fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi çok sağlıklı hissedeceğinizi işaret eder. Ayrıca başka bir yakınınızın sağlığına kavuştuğu haberini alıp çok sevineceğinizi gösterir. 

Rüyada Sevdiğin Birinin Elini Tutmak 

Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak, hiç beklemediğiniz bir kapıdan yardım geleceğini işaret eder. Ayrıca bu rüyanın diğer bir tabiri ise birbirini seven kişilerin daha çok sevgilerine sahip çıkacaklarını alamet etmektedir. 

Rüyada Sevdiğin Kişiyi Uyurken Görmek 

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek, sakin ve sessiz bir yaşam ortamını benimseyeceğinize delalet eder. Kavgadan ve karmaşadan uzak bir aile yuvası aradığınızı gösterir. Hayatınızda herhangi huzursuzluğa ve mutsuzluğa yer vermeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Sevdiğin Birinin Hapse Girdiğini Görmek 

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek, iş yerinizde işlemediğiniz bir suç yüzünden sorguya çekileceğini işaret eder. Başkasının yaptığı bir suçun üzerinize kalacağına delalet eder. Ancak kendinizi aklamanın hiçte kolay olmayacağını gösterir. 

Bkz: Hapis

Rüyada Sevdiğin Birini Hastanede Görmek 

Rüyada sevdiğin birini hastanede görmek, o kişinin Allah’ın affına mazhar olacağını ifade eder. Bu kişinin büyük bir pişmanlıkla ağlayarak tövbe edeceğini gösterir. Bunun üzerine bu kimsenin dualarının kabul olacağını rivayet eder. 

Rüyada Sevdiğin Kişiyi Uzaktan Görmek 

Rüyada sevdiğin kişiyi uzaktan görmek, sizi olumsuz düşüncelere sevk eden kimseleri hayatınızdan çıkaracağınıza delalet eder. Her konuştuğu kelimeyle psikolojinizi bozan insanlardan uzak duracağınıza alamet eder. 

Rüyada Sevdiğin Birini Üzgün Görmek

Rüyada sevdiğin birini üzgün görmek, çevrenizde göreceğiniz bir olaydan kendinize pay çıkaracağınıza delalet eder. Adımlarınızı bundan böyle daha düşünerek atmaya çalışacağınızı işaret eder. Bu olayın adeta hayatınıza ilham kaynağı olacağını ifade eder. 

Rüyada Sevdiğin Birini Yılan Sokması 

Rüyada sevdiğin birini yılan sokması, bu kişinin maddi sıkıntılarla boğuşacağını işaret eder. Bir iş için biriktirdiği bütün sermayesini kaybedeceğini ifade eder. Bu kişinin uzun bir süre parasız kalacağını ve başkalarından para isteyeceğini gösterir. 

Rüyada Sevdiğin Birinin Cenazesini Görmek 

Rüyada sevdiğin birinin cenazesini görmek, sosyal ilişkilerinizde başarılı olacağınızı ifade eder. Dışarıda sergilediğiniz düzgün davranışlarınız ve karakteriniz sayesinde insanların sizden hoşnut olacağını işaret eder. 

Rüyada Sevdiğin Birini Aramak 

Rüyada sevdiğin birini aramak, kendinizi yalnız hissedeceğinize delalet eder. Bir dönem duygusal boşlukta olacağınızı işaret eder. Ancak bu çaresizlik hissinizi bir sevdiğiniz yardımı ile atlatacağınızı ifade eder. 

Rüyada Sevdiğin Birini Sırtında Taşımak 

Rüyada sevdiğin birini sırtında taşımak görmek, bu kişinin sorumluluklarını üstlendiğinizi ifade eder. Fazla yükünü paylaşacağınızı ve bu kişiyi ağır bir yükten kurtaracağınızı işaret eder. Her konuda bu kimseye destek olacağınızı gösterir. 

Rüyada Sevdiğin Birinin Para Vermesi 

Rüyada sevdiğin birinin para vermesi, hiç ummadığınız bir kişinin zor gününüzde size yardım edeceğini işaret eder. Ayrıca yeni kuracağınız bir işte ailenizin size maddi destek sağlayacağına delalet eder. Bu parayla epey bir rahatlayacağınızı gösterir. 

Rüyada Sevdiğin Birinin Resmini Görmek 

Rüyada sevdiğin birinin resmini görmek, birisine içten içe özlem duyduğunu ifade eder. Uzun süredir görmediğiniz bir kişiyle görüşmek isteyeceğinize delalet eder. Bu yakınınızla görüşüp hasret gidereceğini gösterir.

Sevdiğin Birini

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir