Rüyada Sevgiliyi Aldatmak Görmek

Ayrıca bkz: Eski Sevgili, Sevgi, Arkadaşını Görmek

Rüyada sevgiliyi aldatmak rüya sahibinin, anlaşmazlık içinde olduğu bir kişiden gelecek bir kötülük yüzünden büyük bir zarara uğrayacağına, ortaklarla anlaşmazlıklar yaşanacağına, üzerinde anlaşılamayan bir konunun uzunca bir süre gündemi meşgul edeceğine, karşılıklı olarak ısrarcı davranılması yüzünden işlerin sürüncemede kalacağına ve eşlerin inat etmesinden ötürü hanede tartışmaların başlayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak rüyayı gören kişinin, karşılaşacağı bir sıkıntı yüzünden elinin kolunun bağlanacağı ve kendisi için yeni kapılar açabilecek fırsatları tepeceği şeklinde yorulur.

Rüyada sevgiliyi aldatmak ne anlama gelir, içinde bulunulan üzüntü verici durum yüzünden kalben sıkıntılı bir halde olunacağına, gerek iş hayatında gerek aile hayatında uzun süreli tartışmalarla boğuşacağına ve sert bir muhalefetle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi aldatmak nedir; zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sağlığın bozulacağına, işlerin aksayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, bu durumların birbiri ardına gelmesinden ötürü boşluğa düşüleceğine, eş, dost ve akrabalardan yardım isteneceğine ancak yardım görülmeyeceğine, yalnız kalacağına ve çıkış yolunu bulmak için ve başının çaresine bakmak için çeşitli kararlar üstüne düşüneceğine tabir edilir.

Rüyada sevgiliyi aldatmak ne demek; olacak gibi görünen ve tüm işaretlerin de o yönde olduğu bir işin karşılaşılacak bir rekabet yüzünden duracağına ve beyhude bir çalışma olarak kalacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi aldatmak tabiri rüya sahibi, karşılaştığı zorlukları aslında kötü olayları önlemek için bir şans gibi görmeli ve ulaşmak istediği yere farklı yollar deneyerek varmalıdır. Eğer zorluklara karşı direnmeye devam ederse hem kendisini hem ailesini üzecek bir duruma düşecektir.

Rüyada sevgiliyi aldatmak İslami rüya tabirleri, akıtılan terin heba olacağı ve gereksiz atılımlar yüzünden yarı yolda kalınacağı anlamına gelir.

 

Sevgiliyi Aldatmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir