Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek Görmek

Ayrıca bkz: Cinsel İlişki, İlişki Görmek, Eski Sevgili, Arkadaşını Hamile Görmek

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girmek, rüya sahibinin sevgilisini değiştirmeye çalışmasına ancak onu olduğu gibi kabul etmesinin kendisi için daha iyi olacağına yorumlanır. Kişinin, sevgilisini olduğu gibi kabul etmesi sonrasında, karşı tarafın ona verdiği değeri ve duyduğu sevgiyi daha çok fark edecek ve mutlulukları artacaktır.

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girmek, sevgililer arasına kara kedi girmesi şeklinde de yorumlanabilir. Yaşanan anlaşmazlıkta taraflar uzatmayıp, çözüme kavuşturmak için çaba gösterirlerse sorunların biteceğine, aksi takdirde ilişkinin sonlanacağına yorumlanır. 

Rüyada Eski Eşiyle İlişkiye Girmek Görmek

Rüyayı gören kişinin hayatında olan kişiden soğuduğuna işaret eder. Rüyada eski eşiyle ilişkiye girmek, rüyayı gören kişinin sağlıklı bir ilişki yaşamadığına, ilişkisinde problemler olduğuna ve daha çok duygu hissedebileceği biriyle ilişki yaşamak istediğine yorumlanır. 

Rüyada Abiyle İlişkiye Girmek

Rüyada abiyle ilişkiye girmek, rüya sahibinin abisinden bir yardım alacağına, abisinin maddi ve manevi kendisinin destekçisi olacağına ve sırtındaki yükün abisi sayesinde azalacağına delalet eder.

Ayrıca rüyada abiyle ilişkiye girdiğini görmek, rüya sahibinin istediklerinin gerçek olacağına, arzuladığı hayat kalitesine ulaşacağına işaret eder.

Bazı âlimlere göre de rüyada abiyle ilişkiye girmek tabiri, kişinin arkadaşlarının yaptığı kötü davranışlardan dolayı olumsuz etkileneceğine ve bu nedenle mutsuz, çaresiz hissedeceğine tabir edilir. 

Rüyada Arkadaşı ile İlişkiye Girmek

Rüyada arkadaşı ile ilişkiye girmek, rüyayı gören kişinin hayatına yeni insanların katılacağına, yeni insanlarla tanışmaya, tanışılan insanlarla farklı ortamlara girileceğine delalet eder. Farklı ortamlara girilmesiyle, huzur bulmaya da tabir olunur. 

Rüyada Anne ile İlişkiye Girmek Görmek

Annenin yapacağı desteğe, maddi veya manevi anlamda annenin hep destekçisi olacağına delalet eder. Rüyada anne ile ilişkiye girmek, rüya sahibinin annesi sıkıntılardan onu kurtaracak ve onu mutlu edecektir.

Ayrıca rüyada anne ile ilişkiye girmek tabiri, hayırlı kapıların kendisine açılacağına; kişi bekâr ise, evleneceğine; çalışmıyorsa, güzel bir iş bulup kendi ayakları üzerinde duracağına delalet eder. 

Rüyada Akraba ile İlişkiye Girmek

Rüyada akraba ile ilişkiye girmek, rüya sahibinin akrabaları içinde hatırı sayılır biri olduğuna, sözünün dinlendiğine ve fikirlerinin önemsendiğine delalet eder.

Bazı yorumculara göre rüyada akraba ile ilişkiye girmek tabiri, akrabalar tarafından alınacak olan kötü bir habere de işaret etmektedir. Akrabasıyla ilişkiye girdiğini gören kişinin akraba evliliği yapacağı veya akrabalar dolayısıyla kısa bir üzüntü yaşayacağı da yorumlar arasında bulunur.

Rüyada Tanımadığın Biriyle İlişkiye Girmek

Hayırlara vesile olmayan, kötü anlamlar içeren bir rüyadır. Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girmek, rüyayı gören kişiye şanssızlık getireceğine tabir olunur. Rüyayı gören kişi, toplum içinde bir suç, bir ayıp işleyecek ve bundan dolayı mahcubiyet duyacaktır. Yaptığı yanlıştan ötürü hem çevresinden kötü damgası yiyecek hem de işleri yolunda gitmeyecektir.

Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girmek tabiri, aynı zamanda kişiyi psikolojik anlamda yıpratacak bir sürecin kendisini beklediğinin habercisidir.

Rüyada Adetliyken İlişkiye Girmek

Diyanete göre rüyada adetliyken ilişkiye girmek, haram niteliğinde olup, rüya sahibinin günaha girmekten çekinmeyen biri olduğuna delalet eder.

Rüyada adetliyken ilişkiye girdiğini gören kişi, izzeti nefsine hâkim olamayan, istek ve arzularına yenik düşen ve bu nedenle yanlış yapmaya meyilli biri olduğuna işarettir.

Rüyada adetliyken ilişkiye girmek ne demek: Rüya sahibinin yanlışa sürükleneceğine ve bu nedenle geri kalan hayatında üzüntü ve pişmanlık duyacağına yorumlanır.

Sevgiliyle İlişkiye Girmek

“Rüyada Sevgiliyle İlişkiye Girmek Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda sevgilim benden ilişki istediğini gördüm ve hayır dedim keyfi yoktu.
    Sevgilimle aram iyi değil ilgisizz değersiz hissetiriyo hayatında başka olduğunuda açık açık söyledi karar senin kabul etmek istrrsen burdayım dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir