Rüyada Girmek Görmek

Rüyada girmek görmek tabiri, rüya sahibinin girdiği ortama, mekâna veya girilen yere göre farklı yorumlanmaktadır. Mekân olarak iyi bir yere giriyorsanız rüyanız hayırlara yorumlanır. Hayatınızda iyi gelişmeler olacağının kanıtıdır. Girdiğiniz mekân kötü ve bakımsız ise bir şeylerin ters gideceğine, önünüze engellerin çıkacağına ve bu nedenle çaresiz hissedeceğinize yorumlanır. Eğer bekârsanız ve rüyanızda bir eve giriyorsanız, evlilik yolunda bir adım atacağınızın; evliyseniz bir ev sahibi olacağınızın göstergesidir. 

Ayrıca bkz: Beyt

Rüyada Yeni Bir Eve Girdiğini Görmek

Rüyada yeni bir eve girdiğini görmek, yeni ortaklıklara, iş anlaşmalarına, kârlı çıkılacak olan bir işe yorumlanır. Rüyada yeni bir eve girdiğinizi görüyorsanız, tanıdığınız, etrafınızda olan, yakın arkadaşınız veya çeşitli insanlarla beraber bir işe kalkışacağınıza veya maddi gelir getirecek, bütçenize katkı sağlayacak bir yatırım yapacağınıza yorumlanır. Eğer bekârsanız; hayatınıza sizi her anlamda mutlu edecek birinin gireceğine ve bu birlikteliğinizin evlilikle neticeleneceğine, mutlu bir hanenin olacağına delalet eder.

Aynı zamanda rüyada yeni bir eve girmek, özgürlükçü bir kişiliğe sahip olduğunuzu, bir ev değişikliği yapacağınızı ancak kısa bir dinlenme döneminden sonra bildiğiniz ve sevdiğiniz evinize geri döneceğinize işaret eder. 

Ayrıca bkz: Hapishane

Rüyada Hapse Girmek Görmek

Bazı âlimlere göre rüyada hapse girmek görmek, hasretin son bulacağına, kavuşmaların yaşanacağına, dostlarla, arkadaşlarla buluşacağına delalet eder. Hayırlı işlerle uğraşacağınıza, yaşamınızdaki kötülüklerden arınarak temiz bir yaşantıyı benimseyeceğinize ve sevdiğiniz insanlarla bir araya geleceğinize alamet eder.

Rüyada hapisten kaçtığını görmek ise; zor zamanlarınızı atlatarak refaha ereceğinize, sıkıntınızı atacağınıza delalet eder. Eğer bir başkasını hapisten kaçarken gördüyseniz, gördüğünüz kişinin sizden yardım beklediğine işaret eder.

Bazı âlimlere göre: Rüyada hapse girmek görmek tabiri, çevrenizde sizi gizliden takip eden, sizi beğenen ve her hareketinizi izleyen bir hayranınızla yakın zamanda tanışacağınız anlamına gelmektedir. 

Rüyada Tuvalete Girmek Görmek

Rüyada tuvalete girmek görmek, hayatınızdaki sıkıntıların son bulacağı, dertlerinizden kurtulacağınız bir döneme gireceğinize, maddi zorlukların aşılacağına, maddi anlamda etrafınızdaki kişilerden destek alacağınıza delalet eder. Yapılan bir iş sayesinde kısmet kapılarının açılacağına ve büyük paralar kazanacağınıza, beraberinde de mevki olarak yükseleceğinize alamet eder. 

Ayrıca bkz: Dalmak

Rüyada Denize Girdiğini Görmek

Deniz görmek her zaman iyi anlamlar ifade eder. Rüya tabircilerine göre rüyada denize girdiğini görmek, rüyayı gören kişinin hayatında kötü olarak nitelendirdiği ne varsa kurtulacağına ve arınacağına delalet eder. Sağlık sorunlarınız varsa iyileşeceğinize, iyi haberler alacağınıza, sizi neşelendirecek sürprizlerle ve olaylarla karşılaşacağınıza, dileklerinizin gerçekleşeceğinize, sabırla ettiğiniz duaların karşılığını alacağınıza tabir olunur.

Rüyada denize girmek görmek; isteyip yapamayacağınız hiçbir şeyin kalmayacağına, isteklerinize adım adım yaklaşacağınıza, gayelerinizi gerçekleştireceğinize, başınıza gelecek olan her zorluğu metanetle aşacağınıza ve her daim güçlü bir duruş sergileyeceğinize alamet eder. 

Rüyada Cinsel İlişkiye Girdiğini Görmek

Rüyada cinsel ilişkiye girdiğini görmek, hayattan istediğiniz, hedef koyduğunuz ve gerçekleşmesini arzuladığınız her dileğinizin olacağına, meslek hayatında ilerleme göstereceğinize ve verimli işler yaparak işinizde yükseleceğinize delalet eder.

Rüyada cinsel ilişkiye girmek, yaşamını bir düzen halinde ve sorunsuz geçireceğinizin habercisi niteliğindedir.

Ayrıca bkz: Gerdek

Rüyada Gerdeğe Girdiğini Görmek

Rüyada gerdeğe girdiğini görmek tabiri, berekete, başarıya ve güce yorumlanır. Yaptığınız işte ve mesleğinizde iyi yerlere geleceğinize, başarılı olup gelirinizi arttıracağınıza, verimli işler yapacağınıza delalet eder.

Rüyada gerdeğe girmek; hayatınıza birinin çıkacağına ve bu kişiyi çok severek, iyi duygular besleyeceğinize, beraberliğinizin kısa zamanda evlilikle sonuçlanacağına, aşk dolu bir haneniz olacağınıza, mutluluğa, hanedeki sevince, berekete ve iyi giden bir evliliğiniz olacağına delalet eder.

Girmek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir